מאוכזב!!!!

מאוכזב!!!!

שבוע טוב לכולם... אז נכנסתי הערב לפורום , לאחר סופשבוע שבו לא הייתי בבית ולא בדקתי הודעות ובתוכם את הפורם, שמחתי לגלות את כל התגובות הרבות שקיבלתי, על ההודעה שפרסמתי שבוע שעבר, על כל הטיפול שאני מתחיל לעבור וכו.. נדהמתי קצת לגלות (ידעתי אולי באיזשהו מקום שזה יקרה קצת) על כמות התגובות השליליות לעניין!!! אני כבר אמרתי את זה קודם, ואין לי בעיה להגיד את זה שוב!!! אני לא רוצה לעשות שטיפת מח לאף אחד כאן!!! ואני לא יודע מה יקרה עוד חצי שנה, אני לא יודע איך הטיפול ישפיע עלי, אבל מה שבטוח, קצת התאכזבתי!!! הפורום הזה תמיד היה כל כך חם ומקבל. והוא פשוט נהיה פורום שמבקר אנשים ופשוט קוטל אותם!!! זה פשוט לא להאמין!! אני רק מנסה לחשוב איך הפורום הזה היה מגיב אם הייתי כותב שאני הומו וזהו!!! לא אכפת לי1! אני לא אתחתן בחיים אני אמצא את עצמי לבד או עם גבר ושנינו נהיה אומללים!!! אם הייתי כותב את זה בטוח התגובות פה היו מאוד בעדי!!! אבל רבאק, בנאדם משתף אנשים שהם די כמוהו עם משהו מסוים, והם רק קוטלים אותו!! הרי אתם, אני מחפשים אנשים שיבינו אותנו ויקבלו אותנו כמו שאנחנו!!! אבל אנחנו בעצמנו הרי לא עושים את זה!!! עכשיו מה ישקרה, כולם פה יגידו שאני נגד זה שגר יחיה עם גבר ולא יודע מה עוד יעשה איתו, אין לי בעיה שאנשים יגידו מה שבא להם... אני הולך עם האמת שלי וכבר אמרתי אותה לא פעם אחת!! אז שיהיה שבוע טוב לכולם!!! ותודה על התמיכה!! נ.ב זה לא כולם, יש פה אנשים באמת מדהימים שתומכים בך לא משנה מה אתה עושה....

ידידי סרוג בארון היקר

לך עם הצעד שאתה עושה עד סוף ואל תיכנע לאמירות כאלה או אחרות. אשריך שיש לך את האומץ לנסות ולהתנסות. אני חוזר ומדגיש זה הכל עניין של רצון, עקב בצד אגודל והיה והקב``ה יזכה אותך והצלחת - תאמין בכך באמונה שלמה, אני אישית אשמח לרקוד איתך במעגל הגברים (כמובן אם אוזמן...) והיה ו...אזי לא קרה דבר, כי אין ייאוש בעולם כלל וגם אם חרב חדה מונחת על צוארו של אדם אל יתייאש מן הרחמים, כי ה` אל רחום וחנו, ארך אפיים ורב חס ואמת. אז אחי אהוב לבי אל תהיה מאוכזב, גם אני נקלעתי לא פעם לנזיפות, אבל אני דבק בעמדתי ויהי מה. סרוג בארון מתור ויקר, יהי ה עמך תמיד בכל אשר תלך, ובשם ה` תעשה ותצליח. אמן ואמן.

תודה!!

אין לי בעיה שאנשים לא יסכימו איתי.. זה בסדר!! אבל יש דרך להגיד דברים... תודה על הכל!!!

נכון שיש דרך להגיד את הדברים,

כמה חבל שלא הולכים בדרך זו. אני כבר מזמן הפסקתי להתרגש מתגובות מכסחות ולעיתים בוטות. מי שמשלים עם עצמו שהוא הומו ואין שום שמץ של סיכוי שיהיה משהו אחר, הוא יביע את דעת האנטי שלו ואף ינסה לכפות אותה על אחרים. קח לדוגמא את נחמו, איש מאו יקר, שיש לו דיעה מוצקה משלו, אבל יכבד כל דיעה אחרת ואם יש צןרך גם יעודד ויתמוך את החושבים אחרת. סרוג בארון, אני מאוד מכבד את רצונותיך והקו המנחה אותך לפחות לנסות, יש לנו כל כך הרבה ניסיונות בחיים, עוד אחד לא יזיק. אולי אף יועיל בעז``ה. אז שוב אחי היקר; ב ה צ ל ח ה ר ב ת י ! ! !

konito

New member
התגובות אינן נגדך אישית

הן כנגד המעשה הטיפשי של ללכת לטיפול המרה. היום ברור שרק שרלטנים מנסים עוד להעביר טיפולים כאלה (כי אין הם יכולים להציג מחקרים בנושא) ולכן יעצתי לך לדרוש החזר כספי מלא במידה של אי הצלחה והתחייבות לפיצוי על כל נזק נפשי שיגרם לך כתוצאה מהטיפול. כשאתה כותב ש"אני אמצא את עצמי לבד או עם גבר ושנינו נהיה אומללים" זה רק מצער אותי כמה אתה ספוג סטיגמות שליליות. לי למשל יש בן זוג שנים ואני מאוד מאוד מאושר. לאור העובדה שאין מחקר אחד שמוכיח שטיפולי המרה יעילים, ראוי שהדברים יאמרו נחרצות. אתה הוא למעשה זה שמתעלם מכל מה שכתבנו כאן. זאת כמובן זכותך. כאן לא כופים אבל כאן אומרים כל אחד את דעתו. תתפלא אבל אני ממש מחבק אותך. כמו הורים, ביקורת נעשית מאהבה. מאחל לך שתבין מהר ככל האפשר שמדובר בשקר ושום שינוי לא יקרה לך.

זה לא אישי

אני יודע שהן לא נגדי אישית!! אלא נגד הרעיונות האלה בכלל.. חוצמזה אתה לא חושב שלחיות עם גבר זה קצת עיוות של המציאות. אני בטוח שטוב לך ואתה נהנה וכיף, אבל לא חסר לך משהו... אם לא אז סבבה!! זן הייתה בחירה שלך, והלכת איתה עד הסוף!! וזה מצוין בשבילך, בן כמה אתה אגב?

konito

New member
אני חושב שמצויין שאתה כאן

כי נראה לי שאתה שטוף בסטיגמות, תוצאה של חינוך קלוקל שאליו נחשפנו. פעם גם אני הייתי כמוך. לא רציתי להשלים עם זה שאני הומו וחשבתי בדיוק כמוך לגבי הומוסקסואליות. אבל הומוסקסואליות אינה עיוות של המציאות. העיוות האמיתי היה קורה לו הייתי חס וחלילה מתחתן עם אשה. לו הייתי בוגד במי שאני. גם אני הלכתי לפסיכולוג כדי להיות סטרייט (ולאחד המוכשרים ביותר בתחום). זה לא היה כלל ממקום דתי אלא פשוט להיות הומו לא נראה היה לי חלק מסיפור ההצלחה שהייתי. אבל הטיפול היה כישלון חרוץ. יצאתי עם בנות וקיימתי איתן יחסי מין (בלי קשר לטיפול). בקלות יכולתי להונות אישה ולהתחתן איתה. אבל היה לי יושר פנימי. קודם כל כלפי עצמי. היה לי ברור למה אני נמשך והיה לי ברור שאני רוצה להיות אדם מאושר. היה לי ברור שאין מקום לחתונה במצב כזה, שזה לרמות קודם כל אותי ואחר כך אותה (שזה לא יעלה על הדעת) כי קשר בעיני חייב להיות על בסיס של פתיחות, אמת, אהבה ומשיכה. היום יש לי את כל זה ויש לי את הדבר הכי חשוב בחיים, אהבה ואושר. זאת המציאות הלא מעוותת של הומו. אגב, רק שתבין מהי עוצמה של חיבור ואהבה, ביום שפגשתי את בעלי ידעתי שאם זה תלוי בי, אני אהיה איתו עד יומי האחרון. למעשה התחתנו ביום בו הכרנו כי אנחנו בלתי נפרדים מאז.

אתה נשמע מופתע

רק בגיל 27 אתה מגלה שהאנטי-דתיים במדינה הזאת הם 'פתוחים' ו'מקבלים' רק אם אתה אחד מהם, אבל אם אתה מציג עמדה אחרת אתה פרימיטיב חשוך? זאת ה'דמוקרטיה' במדינת החילונים. ולשנות את זה יהיה הרבה יותר קשה מלשנות נטייה מינית...

mitmoded

New member
חבריןם, תשמרו על האמונה!

הדרך ארוכה ומפותלת מלאת עליות וירידות אבל יש אלטרנטיבות... עד לפני כמה שנים גם אני הייתי באותו המקום המיואש שמשלים עם החיים הללו... אבל לשמחתי הקב"ה הוליך אותי בדרך אחרת וכיום אני נשוי באושר אמיתי, ללא צורך לחפש שום דבר מחוץ לנישואים שלי, והאישה שלי. מקווה שלא תאבדו את האממונה - היא לא תאכזב אתכם.

הנטייה הטבעית של העולם היא ש 96% מהגברים

נמשכים נמשכים לנשים, ו 4% מהגברים נמשכים לגברים. לא נמצאה עדיין חברת אנוש שבה זה לא כך. לומר שזה עיוות זאת דיעה קדומה. אם אתה אינך בטוח לאיזו קבוצה אתה שייך, אז שאל את עצמך שאלות נוקבות וענה עליהן בעצמך. אתה הוא זה שקוטל אנשים כאן. ישנם כאן כמה זוגות גברים שחיים ביחד שנים רבות, בעוד אתה מעליב אותם ו"קובע" ששני גברים יהיו אומללים ביחד. הבאתי כאן דוגמאות רבות של זוגיות ארוכת טווח בין גברים, ואתה מתעלם מזה. אין לי שום דבר נגד ניסוי שאתה רוצה לערוך. רק מזכירים לך כאן שהניסוי בוצע פעמים רבות לפני כן ושאין בו שום תגלית חדשה.

גייניש

New member
ההסבר הוא פשוט, איש טוב,

מישהו מהנהלת תפוז שם את ההודעה שלך למשך יומיים בדף הראשי של הפורומים של תפוז, וככה נכנסו גם יותר אנשים מהרגיל, ובעיקר אנשים שהם יותר "מבחוץ", שאינם מכירים דים את סגנון ההתנהלות והאווירה בפורום פה. זה הכול. (לעתיד דע שהודעות בעלות פוטנציאל נפיץ מומלץ לסמן וי בריבוע "נא לא לפרסם בעמוד הראשי=]). מקווה שזו תהיה אכזבתך האחרונה, אם כי אני סקפטי מעט בעניין טיפול ההמרה. אבל באמת שיהיה בהצלחה, וגם אם זה מצליח - תישאר כאן, איתנו, להעביר חוויות ולייצג צד בקרב ההומואים הדתיים שאו שאינו קיים או שלא בא לידי ביטוי בפורום: "המומרים" =]. חוץ מזה שבזמן האחרון רבו בפורום הזה יותר מבתקופות אחרות אנשי האגף הדתל"שי-חילוני, ואף לצערנו מקעקעי הדת (שכנראה משעמם להם בפורום אמונה וכפירה או אתאיזם). אני שמח על כל אדם שכותב בפורום, ומבין את הצורך של כל אדם שקורא דבר שיש לו מה לומר עליו לכתוב ולפרסם, אבל אני מקווה שאותם אנשים (שישה שבעה קבועים ואחד חדש) יואילו בטובם להבין גם מעט את הצד שלנו, שעוד מאמינים שיש פיתרון אפשרי לקונפליקט, ולפחות ישימו לב שלא לבצע "אמבושים" על הודעה ואם מישהו אחר כבר כתב בערך את דעתם יחכו עם תגובתם לתגובה שונה מדעתם. אם לא יואילו - ניאלץ "להוסיף אור" ולדאוג שאנשים כנחמן, מצפה, זדפייר, נאור (שיחזור אמן), יוני ועוד, ימשיכו להגיב באותה אינטנסיביות. בכל מקרה, זה מביא אותי להודעה המעט מצערת שברשותך, סרוג, אנצל את הבמה שלך לצרכיה (כי אינני רוצה להעמיס על הדף הראשי): אבי שיחיה שם IKEEPER למחשב בביתי, מה שמונע (ברוב חוצפה ובטענת "פורנוגרפיה"!!!) ממני להיכנס לכאן. אינני יודע אם הוא חושד במשהו או שזה סתם אוטומט של דתיים. אני, על כל פנים, לא יודע לעקוף את זה (והמחשב שאני משתמש בו עכשיו הוא מחשב של חבר מהישיבה שעפתי ממנה, כך שבעתיד תהיה לי גישה מוגבלת אליו), לכן אני נאלץ על-כורחי לפרוש משהותי הפומבית הקצרה כאן. אני מקווה עדיין שמדי פעם יצא לי להיכנס, כך שזו לא פרידה מוחלטת. אולי אפילו בעתיד אקנה לי מחשב נייד בשבילכם. מי יודע?... אם מישהו יודע לעקוף את הדבר הזה, שישלח לי מייל (ולא הודעה. החצוף מגדיר גם את "העולם שלי", כפורנוגרפיה. יש לו כנראה שפה משלו=]) ל"מייל הארון" שלי: [email protected]. אתם יכולים גם סתם לשמור איתי על קשר שם. אני אשמח. (קחו בחשבון שאני נכנס לשם רק אחת לשבועיים ויותר.) היו שלום, וחיים מלאי ניצחונות ניש

למעלה