ברוך הבא starlit
ברוך הבא למשפחתנו היקרה
זוגיות גאה אנחנו תמיד שמחים שמצטרפים אלינו נשמות חדשות.
התחלת את ההודעה שלך ב-3 מילים מאוד חזקות
מואכזב, מיואש, מדוכא אני מתאר לעצמי שהחוויה שלך מאוד לא קלה. גם פרידה ברקע, גם פגישה עם מקומות לא אפלים כהגדרתך, וגם תחושה של "מיואשים ממני, אז הפנו אותי אליכם". ואני שמח שהגעת עם כל זה אלינו, זה מראה שלך עם כל החוויה הקשה שאתה הולך איתה, עדיין קיימת בך תחושת הבטחון באחר, הרצון לשתף, הפתיחות, הכנות. אלו תכונות מאוד חשובות ששמרת עליהם למרות כל מה שאתה עובר וחווה. ואני חווה שיש בך הרבה כוח שאולי קצת התעמעמם במהלך המסע שלך. אתה מספר שאתה מחפש זוגיות, שאתה רוצה קשר אחרי שנתיים של "בדידות" (האם בדידות היא המילה הכי מתאימה לסיטואציה מבחינתך
). ושעכשיו אתה מכוון מטרה לבניית זוגיות. ואתה מוצא את עצמך נכנס לדייטים, מדברים ויש סטוץ "שלא מתוך רצון" . - כאן אני דווקא חושב שיש לך כמה אופציות לבחור איך להגיב לאותה סיטואציה. הבחירה היא תמיד שלך מה ייקרה בדייט, האם זה יתחיל משיחה וייגמר משיחה, או האם זה יתחיל בשיחה ותיתכן אפשרות שכם יהיה סקס, או יהיה רק סקס. כשאתה אומר שזה קורה שלא מתוך רצון - זה אומר שמקיימים איתך יחסים בעל כורחך - האם זה המצב
אני מאמין שלא לאור איך שכתבת
וטוב שכך. אולי מה שאתה מגדיר בתחילת השיחה עוד לפני שאתה נפגשים הוא לא מספיק ברור לצד השני. האם כבר בשיחות באטרף יש איזה הומור מיני באוויר שעולה בשיחות איתך? אני יכול לומר לך שאני מאוד מתחבר למה שאתה מתאר גם אני הייתי מוצא את עצמי בשיחות עמוקות ואינטימיות ובסוף זה נגמר בסקס או שמשדרגים אתה זה ורוצים גם קשר - אבל של חברות. עם הזמן ובעזרת החברים היקרים כאן בפורום הזה, למדתי שיש מקום לדבר על כל מינידברים, אבל לא יותר מדיי כבד, שההתחלה תהיה קצת קלילה. אינ יכול לומר שלא אחת אני מרגיש שאנשים נבהלים מכל מה שאני עוסק ועושה וכו' וכו'. ו...אני מעדן את הדברים. כך שאם זה לא הולך לשום מקום אחר כך, אני לא מרגיש ששוב התאכזבתי, למדתי למתן את הדברים ולאפשר זמן רחב יותר של הכרות לפני שאני מלביש את כל הרצון הרבה שלי בזוגיות. בקיצור למדתי לשמור על עצמי. כך גם אולי זה יכול להתאים לך. אתה יכול לבדוק עם עצמך. אני בטוח שעוד מעט יבואו שאר בני הבית, וייעטפו אותך באהבתם ובחוכמתם. אני מאוד מקווה שנראה אותך כאן איתנו לאורך זמן. אמחל לך המשך יום חמים ונעים. ואל ייאוש ידידי, הגעת למקום טוב, וזה כבר שווה שתעלה חיוך על שפתייך
יוסף.