מאוכזב מאוד

יותם2004

New member
מאוכזב מאוד

ממש אין לי כוח לפרט לרוחב למה.. זה פשוט בגלל החברה המגעילה הזאתי שאני חיי איתה..כולם שונים ממני ולכולם יש אופי אחר ממני..אין לי אל מי להפתח ועם מי לדבר כי אף אחד בסופו של דבר לא מבין אותי באמת. לאחותי הקטנה יותר אין כבוד אלי..הוא שונאת אותי ואין לי מושג למה בכלל.. לא הייתה לי חברה כבר שנה וחצי כי אני לא מוצא מישהי נורמלית..למה כולן עושות פוזות למה??? למה אי אפשר למצוא אף בת שהיא אמיתית? בקיצור העולם הזה דפוק לגמרי (רציתי לכתוב משהו יותר חריף אבל אני לא יודע מה הנוהלים של הפורום הזה)..הייתי חייב לשפוך את הלב..אני כולי בדיכאון עכשיו יותם

Naughty Girl1

New member
ליותם.

מצטרפת אליך. החברה שלנו פשוט צבועה. עצוב, אבל יש להישאר אופטימים. יש אנשים מקסימים בעולם הזה, לא כולם עושים פוזות, לא כולם צבועים. יש אנשים טובים. צריך רק לחפש אותם טוב טוב. לא להתייאש.

yty666

New member
מסכים איתך ב100 אחוז!!!

כבר שנה(!!!)אין לי חברה וזה בדיוק מאותה סיבה!!! אין מה לעשות,העולם אכזר... אני עדיין מקווה למצוא מישהי... אל תאבד את התקווה!

א ב ד ו ן

New member
יותם2004 ../images/Emo42.gif

חבל שאתה כזה פסימי , חבל שאתה ככה חושב... בחברה שלנו כולנו שווים וכולנו שונים - כן, כולנו שונים.. לכל אחד יש אופי אחר, מראה שונה, התנהגות שונה, דיבור שונה - הכל! אתה לא צריך להתעצבן כי לא כולם מכונות או לא כולם כפי שאתה רוצה.. אבל אני מאמינה שלכל אחד ואחת יש את החצי השני שלו איפשהוא - ואני בטוחה שאתה תמצא מישהי.. את המישהי שמתאימה לך.. שנה וחצי לא הייתה לך חברה? תאמין לי שיש אנשים שהיו יותר זמן בלי חברה - אולי בזמן הזה לבד תלמד להכיר את עצמך יותר.. אני עשיתי את זה.. אתה לומדת על עצמך דברים מדהימים! תאמין לי, מניסיון... העולם הזה לא דפוק - אתה פשוט רואה אותו איך שאתה רואה.. תפסיק לראות רק את הדברים הרעים בעולם ותנסה להסתכל טיפ טיפה על הטוב שיש פה , ואני בטוחה שאתה תמצא כמה דברים - נכון? לעולם אנחנו לא מצליחים להתקיים טוב בלי הרע.. אני איתך שי

להבון

New member
שלום יותם

הי אני בהחלת מסכים אם שי החברה שלנו בנויה מכל מיני אנשים בשלל צבעים ושללל התנהגיות אני חושב בנוסף אל מה ששי אמר שאים תתאמץ כצאת שים את ההרגשות השליליות והקדומות שלך בצד ותוהב את האחר פשוט כמו שהוא תגלה להפתעתך כמה אנשים טובים שמתאימים לך מ\נמצאים שם בחוץ ואז תתאוששש מהאכזבה שבה אתה נמצא בהצלחה להבון

make u happy

New member
תראה..

זה נכון שהחברה שלנו נרוא מזוייפת, נורא מכנית, כבר קשה למצוא אנשים שלא סוגדים ליופי ולמושלמות, אבל.... תרשה לי להיות קצת דודתית ולומר לך שאתה רק מתחיל את החיים, אז למה להתחיל אותם כך?? למה להיות מדוכא? אתה לא היחיד שהוא לבד, ממש לא!!!! יש הרבה כמוך , count me in... אבל במקום לצעוד במקום אחד , פשוט תתחיל לחשוב בצורה חיובית...ואכן יש אנשים נורמלים, הם קיימים, צדקה הבחורה שאמרה לך זאת, רק צריך למצוא אותם!!! די, צא מהדכאון ותתחיל לחשוב איך אתה מתחיל לשמוח... עשה משהו שאתה אוהב לעשות, מצא לך תחביב,הנה, אפילו זה שאתה כותב בפורום כבר טוב!!! בהצלחה!

למעלה