מאוכזבת.

Alone In Kyoto

New member
מאוכזבת.

זה רק אני, או שגם אתם חשים בהידרדרות ההדרגתית של הסדרה? לא יודעת, בעונה הראשונה הייתי מסוגלת לראות כל פרק לפחות פעמיים, עכשיו אני מסוגלת לפספס קטעים. זה מתחיל להיות כזה מסטיקי, כמעט טלנובלה. הסיבה היחידה שאני ממשיכה לראות היא טי באג. אין כמוהו.

Alone In Kyoto

New member
את צוחקת?

טי באג הוא ה-דמות של הסדרה. הוא מדהים. כושר ההשרדות שלו לא יאומן... תמיד הוא חוזר פצוע יותר, מלוכלך יותר, אומלל יותר, אבל חוזר, כמו גדול. כמו חתול שתמיד נופל על הרגליים. ועזבי את זה שהוא סקסי בטירוף.

noamoser

New member
ממש לא.. לפי דעתי טי-באג

פשוט מגעיללל.. חח כל הקטע הזה עם הלשון עושה לי בחילה..
בעע [אבל אם זו דעתך.. סו גו פור איט..]

T-BAG הוא ה-מלך!

כושר האילתור שלו שגורם לו להתחבב על כולם והמבטא הדרומי הקטלני. הלוואי עליי מבטא כזה

a1b2c3333

New member
אין כמו מייקל. בלעדיו

הסדרה שואפת לנמוך..... אה, וגם לינק

rony pony

New member
לפי דעתי ...

העונה השניה התחילה חלש.. אבל אחרי שהם חזרו מההפסקה הראשונה שהם עשו העונה כל פרק יותר טוב מקודמו.. התחילו חלש אבל אין ספק , לדעתי, שהם הצליחו לחזור לרמה ולמתח של העונה הראשונה. הפרקים האחרונים היו משוגעים ומותחים בטירוף -לגמרי סחפו אותי חזרה..-

unkown7

New member
רק עכשיו נזכרת?

מהפרקים הראשונים אמרתי את זה זאת פשוט לא זה, העונה הראשונה הייתה מדהימה בשניה יש עוד כמה קטעי שיא טובים אבל הפרקים הרבה פחות טובים...

ORONTZ

New member
את לא לבד בתחושה הזו...

אני גם מסכים איתך העונה הראשונה התמקדה בדבר אחד, הבריחה מהכלא. והעונה השנייה ואללה סבבה קיבלתי אותה ופייר שתהיה עונה שנייה ואם רוצים לפתח את העניינים עם הזיכוי של לינקולן ואללה מקובל עליי. אבל בחייאת תעשו לזה סוף! כאילו, אני מרגיש שאני רואה איזה 70 אלף פרקים ועדיין לא מקבל את התחושת קתרזיס שאני מחכה לה כל כך הרבה זמן... אני אישית דיי התאכזבתי עד עכשיו, אבל אני פשוט אוהב את הסדרה והשחקנים ככה שאין לי על מה להתלונן כל כך :p חוץ מיזה, שתחשבו על זה שזאתי סדרה, זה לא סרט ולא מיני סדרה, לסדרה הזאתי יש רייטינג מטורף בארצות הברית ואני מניח שגם בישראל, רייטינג גבוה = פרסומות פרסומות ופרסומות. אני בטוח שלמפיקים עם הסדרה יש עסקאות ממש הוגנות עם חברות הפרסום.... מקווה בכל זאת שהעניינים יגמרו כבר כי זה באמת נמרח.

Angelus

New member
אני מסכים.. חלקית. ../images/Emo58.gif

(לא בנוגע לטי-באג
) אבל אני מניח שזה היה צפוי, היות והסדרה היתה אמורה להיות בסך הכל 13 פרקים. אבל אתם מוכרחים להודות שהפרקים האחרונים היו מעולים.

gozala

New member
שמייקל חוטף? ../images/Emo4.gif../images/Emo178.gif

מה קרה להם שם? מזכירים בזה את רובין הוב (סידרה של 9 ספרים) שגם אוהבת במיוחד להתעלל בגיבור שלה.

באמת הסדרה הייתה אמורה להיות

בכלל רק 13 פרקים ובכיכובו של ברוס וויליס חח ככה קראתי לא צוחק

סיון 25

New member
../images/Emo18.gifסליחה שאני מתערבת, כן?

אבל גם לדעתי טי-באג סקסי בטירוף. אולי זה השטניות שמשפריצה ממנו. אבל הייתי עושה לו איזה בדיקה רפואית כוללת ומעמיקה.

למעלה