מאוכזבת...

מאוכזבת...

אוף מה יהיה? אני לא מסוגלת יותר אני כ"כ מאוכזבת מעצמי כבר די נמאס לי...כולם לוקחים אותי כמובן מאליו...מתייחסים אלי כאל בנאדם שאין לו רגשות...ויש לי כ"כ הרבה!!! עשיתי משהו רע למישהו בחיים??? אני בן אדם פשוט שלא דורש הרבה...לא מצפה להרבה...לא מחזיקה מעצמי חכמה למרות שהוכיחו לי אחרת ~במבחנים מיוחדים~...מנסה לעזור למי שרק אפשר בטוב או ברע...לא רוצה לפגוע באף אחד...אז למה זה מגיע לי??? למה??? אף פעם בחיים שלי אני לא אהיה מאושרת באמת? ~ואני כבר לא ילדה קטנה~ אני כבר מאוכזבת מעצמי ובגדול...לא יודעת מה לעשות זהו... חג שמח לכולם מלכתוש

כמה שזה נשמע מוכר!! ../images/Emo10.gif

זה נשמע כאילו דיברת בשמי כרגע!! אני חדשה פה, אני לא יודעת אם אמורים להתקבל לחבר´ה או מה בדיוק התהליך הנחוץ, אבל חשבתי להיכנס ולכתוב כמה שאני מאוכזבת מעצמי וגם מהסביבה, והנה ממש הוצאת לי את המילים מהפה. אני מזדהה כל כך עם כל מילה שכתבת כאן. ממש כל מילה, אין לי מה להוסיף. אני מקווה שבפעם הבאה שתהיה לנו כזו טלפאתיה - זה יהיה למחשבות חיוביות בלבד!!
זה מדהים כמה אנשים חסרי רגשות יש בעולם. כמה אדישות. אדישות היא תכונה שממש, אבל ממש קשה לי איתה. אני תמיד אומרת - "תאהבו אותי, תשנאו אותי - אבל בבקשה אל תהיו אדישים אלי". כי האדישות פוגעת יותר מקללה, לא? אני מנסה לחשוב על משהו לכתוב, שינחם אותך - ובדרך גם אותי. הדבר היחיד שעולה לי בראש זה משהו שתמיד אומרים לי - הכי הכי חשוב שנדע כמה אנחנו שווים. מה שאחרים חושבים לא אמור "להזיז" לנו. קל להגיד וקשה לעשות, אה?

shooki11o

New member
מלכיתוש ומלאכית

תחילה למלאכית הנחמדה ברוכה הבאה למחוזותינו ולפי מיטב ידיעתי אין כאן שום תנאי קבלה ...את פשוט מוזמנת וכל זמן שתבחרי להיות איתנו נהיה אנחנו איתך אח"כ לשניכן אומר ישנו פס´ בתורה האומר "יצר לב האדם רע מנעוריו" כלומר טיבו של האדם הוא רע אך ישנם בודדים מהיצורים הנקראים "בני אדם" (בינהם ככל הנראה גם אתן) שמצליחים להתגבר על אותו יצר רע ולהיות מיוחדים אותו יחוד גורם להם לראות הכל טוב יותר ולהבין שהעולם היה נראה הרבה יותר טוב אילו רק היו עוד כמה כמותם אבל כמו שפתחתי ואמרתי הטוב הזה הוא מיוחד בנתיים ועד שהוא יופץ ויתרחב יש לטובים הנ"ל שתי בררות האחת הגרועה להיכנע ליצר ולהיות "רעים כמו כולם" והשניה להבין את היחודיות ולהמשיך להפיצה בעולם אז בתקווה שתבחרנה בדרך השניה קחו
גדול וחיכנה אל העולם

תודה רבה על קבלת הפנים ו....... ../images/Emo8.gif

אני בהחלט בוחרת בברירה השנייה. עד כמה שהייתי רוצה להיות "רעה" ולסבול פחות - אני פשוט לא מסוגלת. לצערי זה עולה לי במחיר ממש כבר לפעמים - אבל מה לעשות? אומרים שדברים טובים קורים לאנשים טובים - אז אני מחכה!!
תודה על ה-
. קבל אחד ממני בחזרה

shooki11o

New member
אין על מה...

ומקווה שהמתנתך לדברים הטובים לא תהיה ארוכה מידי

shoshi1

New member
נסי לשנות קו מחשבה

לפני כשבועים פגשתי איזו בחורה חכמה אחת שאמרה לי: "את לא מאושרת מסיבה איקס אבל תדעי לך שרק את עצמך מסוגלת לגרום לעצמך אושר ואם תחליטי שאת לא מאושרת גם אם הסיבה תתבטל עדיין תמצאי סיבות אחרות להתיאש" במלים אחרות , היחס של האנשים אינו תמיד מכוון , לא התייחסת למקרה ספציפי אבל אני בטוחה שאם תעלמי מחר (לטיול בחו"ל למשל) הרבה אנשים יחושו בחסרונך , נסי לחשוב על זה ככה. פעם עמדתי אצל אמא שלי במטבח ברגע של יאוש ואמרתי: בא לי למות. בודאי שלא התכוונתי לכך ברצינות אבל אמא שלי הסתכלה עלי במבט מאוכזב ואמרה: למה? את יודעת כמה את חשובה לי?...

את כל כך צודקת שושי........

אבל יש שאומרים גם: "קל להגיד וקשה לעשות". אני יכולה להגיד שאת צודקת ולהסכים איתך במאתיים אחוזים, אולם בפועל אני אתקשה מאוד לעשות כדברייך. אבל אני מבטיחה לנסות. תודה!!

כוכבית2

New member
למלכת הקרח

כמה שאני מזדהה איתך, בכל רק שאני לא מאוכזבת מעצמי, אני מאוכזבת בכלל מהחיים, נמאסה עלי השגרה הזו אבל אני כועסת על עצמי שאין לי כוח לשנות. לאחרונה התנתקתי מהרבה אנשים. כעת יש צורך להכיר חדשים ואין לי כוח, קובעת ומבטלת בלי סוף. מסתגרת בבועה של עצמי למרות שכלפי חוץ זה לא נראה. הכל כ"כ ריק ומשעמם, לא אוהבת לצאת לבילויים וכד´, למרות שלעיתים יוצאת בכוח כי "צריך". בת כמה את דרך אגב? את מאזור המרכז? יום טוב.

למעלה