מאוכזבת

mary17

New member
מאוכזבת

נכנסתי לכאן ובמקום לגלות בשירשור של שרון עידודים וחיזוקים רק מריבות אני מאוד מצטערת אבל זה גרם לי דברים ממש לא נעימים השירשור נמחק חוץ מהעובדה שהוא ראש ממשלה הוא בן אדם אפילו לשונאים שלי אני לא מאחלת מוות אני מבינה שלכל אחד יש דעות פוליטיות משלו וכל אחד תומך בצד אחר אבל בבקשה אל תעוררו פרובוקציות בפורום ואל תיגררו לריבים אני מקווה שהדברים האלה לא יחזרו שנית ששרון יהיה בריא ושיצא מזה בשלום

wizardit

New member
סליחה...

מרי! אבל קודם כל אל תחושי שרק בגלל שאת מנהלת פה את יכולה להביע את הדעה הזאת!!!!!!!!!!! אם אנשים ממש שונאים את שרון (שיהיה בריא בעז"ה) אז הם יכולים להביע את הדעה הזאת, והם בטח גם הביעו אותה לפני ההתקף לב של שרון (שיהיה בריא בעז"ה), אז מה זה משנה אם הם מביעים את הדעה עכשיו??? כן, המצב הזה קצת עצוב.. מה שהולך עם ראש הממשלה (שיהיה בריא בעז"ה) אבל אם לאנשים בא להביע תדעה שלהם ולהתווכח ולחלוק על אנשים אחרים, הם יעשו את זה!! וזה כן הפורום המתאים כמו שזה היה הפורום המתאים לדווח על המצב... אז קיצר... שיהיה בריא בעז"ה

Simply an Angel

New member
אבל יש דרך להביא דעה.

זה בסדר שלאנשים יש דעות שונות, אבל תסכים\י איתי שיש דרך לומר את הדברים. ואותם אנשים, או ליתר דיוק- אותו האיש, הביע את דעתו בדרך מטרידה ומציקה שממש גרמה לזעם בקרב לא מעט גולשים בפורום. והויכוח לא היה על הדעה שלו, אלא על הצורה שבה הוא אמר את דבריו.

R E N I

New member
../images/Emo46.gif

זה לא מוסרי לייחל למוות של מישהו, בטח שהם יכולים להביע את דעתם, אבל אפשר לדבר בצורה נעימה יותר, ולהביע את הדעה בצורה פחות אגרסיבית!

בעזרת ה'

השם יעזור לו בעזרתו רק בעזרתו הוא יקום להיות איש חדש אל תדאגו קראתי תהילים מתפללים בשבילו ונקווה לטוב...

אנונה2

New member
לכל מי שחשב לא נכון../images/Emo95.gif

אני בכלל לא רציתי ששרון ימות, חס וחלילה! פשוט הייתי בשוק מזה שלו נתנו כל כך הרבה התייחסות ולנושא שלנו... כל השמאלנים צחקו ואמרו שאנחנו לא שפויים אז מי שחשב לא נכון אני בכלל לא רוצה שהוא ימות

danit1234

New member
אני אישית לא ראיתי הודעות

מביעות רצון של מוות כלפי שרון וטוב שכך זה כ"כ מרגיז שלא נדבר על מה שהראו בחדשות על חגיגות אצל הדתיים בשם האלוהים גם אם אתם לא מסכימים עם דעותיו הפוליטיות של אריאל שרון או של בן אדם אחר אין צורך לרצות במותו לפני דעות פוליטיות הוא בן אדם ויהודי הוא מעולם לא עשה משו כדי לפגוע בכוונה תחילה במישהו באופן מוגזם אז מה אם לא כולנו לא מסכימים איתו ברגעים כאלו עם ישראל צריך להתאחד ולקוות רק לטוב ומשלא מקווה לטוב לא צריך להתבטא כך בשום אופן אנחנו במדינה דמוקרטית אבל יש דרך להביע דעה וזהוי בהחלט לא הדרך

Pincherit

New member
../images/Emo107.gifאת צודקת מרי! אבל לצערי לא רק

כאן מתייחסים לזה ככה! תראי מה עושים מזה בטלוויזיה, ממש עשו מזה פסטיבל! חברי ממשלה ושרים רבים ומתווכחים וישר חושבים רק מי יתפוס את הכיסא שלו. וכל אלה אמורים לתת דוגמא לאחרים. אז מה הפלא שרבים גם כאן ? מרגיז שלא מתייחסים לשרון כבן אדם וכל הזמן על מה שסביבו. כל מה שחשוב כרגע ששרון יהיה בריא ואני מקווה שיצא מזה בשלום! שתהיה לו רפואה שלמה!

../images/Emo60.gif../images/Emo45.gif

עצוב לי נורא..
אני לא יודעת מה הולך להיות במדינה עכשיו בלעדיו...
מצד שני יש את כל המתנחלים האלה שעדיין לא מצאו להם סידור איפה לגור אז הם עצבניים עליו.. וכל הימניים הקיצוניים.. מצד אחד אי אפשר להאשים אותם כי הם תקועים. מצד שני הם מגזימים.. טוב לא יודעת עזבו..

mor the only

New member
../images/Emo45.gif

זה בכלל לא היה צריך לחתור לנושאים כאלה זה בסך הכל שרשור החלמה מהירה

למעלה