מאוכזבת ..

ליאת262

New member
מאוכזבת ..

נראה לי שהגעתי לפורום הנכון לתאר עד כמה אני מאוכזבת מעצמי ואנשים ממני. סיימתי את הלימודים אבל עדיין נשאר לי להשלים בגרות באנגלית,צבא אני לא עושה בגלל פרופיל רפואי,בעצמי אני לא מטפלת,אני לא מבינה איך לעזאזל אני הורסת את עצמי??ופשוט לא אכפתי לי מעצמי?!?נראה ונדמה שאני הולכת לאיבוד ואף אחד לא שם לה.איך יכולתי לאכזב את אבא שהוא האמין בי ודאג לי הכי הרבה והיום אנחנו הולכים כמו שני זרים בבית?רע לי ועצוב לי ממש
השתנתי מאוד.,אני אל יודעת בדיוק מה קורה לי אבל אני יודעת שזב לא יכול להמשך ככה... אני מבקשת ממך אלוהים תעזור לי..רע לי ואני שונאת את עצמי מאוכבת מהכול..

uriol

New member
יהיה טוב..

משברים זה דבר חיובי אם תדעי לצאת מזה...

אלי1024

New member
אם אפשר לתת לך עיצה ?

אל תחשבי על זה ככה דבר ריאשון - תמיד תזקרי שאת צריכה לחיות את החים שלך לא ההורים שלך ולא אף אחד אחר את צריכה לחיות עם התוצאות ולא אף אחד אחר אז תנסי לרצות את עצמך ולא אחרים אני יודע שתמיד חושבים על אפילו שלא מנסים : על כמה ההורים שלנו התאמצו שלנו יהיה את ההיזדמנות להצליח אבל הצלחה לא נמדדת באיזה ציונים יש לך איזה עבודה או אם עשית צבא או לא למרות שההורים שלנו לא רואים את זה ככה ואם את צריכה זמן לחשוב ולא יכולה לעשות שום דבר אחר זה לא אומר שאת נכשלת זה סך הכל אומר שאת עושה תוכנית איך להמשיך הלאה ואם נכשלת פעם אחת זה לא אומר שהפסדת את ההסדמנות להסיג אותו אני יודע אני קצת גולש מה שאני יודע זה שבחיים יש עליות וירידות יש הצלחות וכישלונות אבל ההצלחה האמיתי היא לאהוב את החיים שלך לחיות אותם כמו שאת רוצה וכל דבר אחר כבר לא ישנה אני רוצה לומר לך תודה שהזקת לי את זה כי גם אני שוכיח לפעמים

וולוול

New member
היי ליאת

אני מקוה שתקראי ושתעזרי קצת במה שאכתוב. אז ככה, אם את רוצה להתעסק בעבר ולדוש בו זו זכותך הלגיטימית, אבל מה יצא לך מזה?? את רק תשקעי עוד יותר!!! אז מה עושים, ולא שזה קל, מנסים לעשות איזה שהוא סטופ קטן, ואומרים לעצמנו: נניח רגע מה שהיה עד היום, מה קורה איתי מכאן והלאה, אני רוצה להמשיך להשרף מבפנים או שאני מתחילה לחיות, ומה זה אומר? דבר ראשון להאמין שכל דבר שאני "באמת" רוצה, אני אצליח להשיג אותו, וגם אם לא הצלחתי זה לא חסרון, כי גם תינוק שרוצה ללמוד ללכת חייב לפול קצת, דבר שני לנסות להבין, גם בתקופות הקשות, בדיוק ממה נובע הקושי ולא ללכת עם חוסר ודאות!!! בתקוה שזה יהיה לך לעזר. (אני אשמח אם תצרי קשר באייסי)

תגובה

כדאי שתשתדלי להשקיע יותר בלמודים ובהתקדמות בחיים, ואביך לא צריך להתרחק ממך בגלל זה אלא לעזור לך. נסי להפנות אליו את ענין התקדמותך בחיים ולשמור אתו על קשר

למעלה