מאוכזבת?

SHIRAN120

New member
מאוכזבת?

נמאס לי...פשוט נמאס לי...נמאס לי לא להרגיש כלום חוץ מריקונות. אני מאוכזת מכל העולם ובמיוחד מעצמי. אני מאוכזבת מזה שכבר שלוש שנים אני מנסה לרדת במשקל ובינתיים רק עולה. אני מאוכזבת מזה שאף פעם לא נתתי לי הזדמנות להיות שווה כמו כולם. אני מאוכזבת מזה שאף פעם לא הכרתי אף אדם אמיתי, שבאמת יהיה שם בשבילי כשאני צריכה. אני מאוכזבת שאף פעם לא הערכתי מספיק את עצמי, בשביל להבין שגם לי יש רצונות, ורגשות. אני מאוכזבת לראות את עצמי כמו שאני היום. לא התקדמתי לשום מקום בחיים. תמיד סובלת, סובלת מבפנים. סובלת מהאכזבות של עצמי... אף פעם אני לא יהיה מספיק טובה בשבילי או בשביל אף אחד אחר. מאוכזבת שלא ניתנה לי האפשרות לתת מעצמי במקום לסגור את עצמי. מתי כבר יהיה טוב יותר?!

ezra71

New member
האמת....

יהיה טוב יותר שתחליטי שיהיה לך טוב יותר.....אני יודע שזה נשמע כמו קלישאה אבל זה באמת ככה... ככל שאנחנו יותר מאוכזבים מעצמנו, בטוחים שאנחנו לא שווים ולא נצליח לעשות גם לא נעשה.. בצבא תמיד יש משפט שכשמישהו אומר "אני לא יכול" אומרים לו הכל בראש ואין מה לעשות זה בדיוק ככה - הכל בראש... תקחי את המשפטים האלה ותחשבי עליהם: - כל עוד את לא אוהבת את עצמך - אנשים לא יאהבו אותך... -על עוד לא תאמיני בעצך שאת יכולה לעשות משהו - את לא תצליחי לעשות אותו. אני יודע שזה קשה אבל תעבדי על עצמך ותשכנעי את עצמך שאת יכולה...תקומי כל בוקר ותגידי לעצמך - היום אני יצליח לרדת במשקל - היום תהיה לי חוויה חדשה - היום מישהו חדש יכיר אותי - היום אני אוהבת את עצמי ואז כולם יצטרפו אליי.. תגידי את זה לעצמך כל בוקר - ככה תצליחי לשכנע את עצמך

SHIRAN120

New member
תודה על התגובה...אני יודעת שאתה

צודק...ולמעשה צודק מאוד :) זה לא פשוט ולא הולך להיות קל לבוא ולשנות את כל ההרגלים הרעים שלי, ואת אופן החשיבה שלי לגבי דברים, אבל לפחות אני אנסה...וזאת בגלל שאני יודעת שהכל באמת מתחיל ונגמר בראש...

יהיה יותר טוב כשתקחי את עצמך בידיים

ותיישמי את הדברים שמהם את מאוכזבת, תשני דברים שלא טוב לך רק ככה תגיעי לסיפוק עצמי.

iritika

New member
מתי שתחליטי לשנות

יהיה יותר טוב. מתי שתחליטי לקחת את הכל לידיים שלך ולא לחכות לאף אחד- גם אז יהיה יותר טוב. מתי שתחליטי שלא כך את רוצה לנהל את חייך- יהיה יותר טוב. מתי שתבחרי שיהיה טוב- יהיה טוב... אין נוסחאת פלאים- לוקח זמן לדברים להתהוות- אבל שווה לך לנסות... בהצלחה

../images/Emo91.gif

אף פעם אל תגידי אף פעם.......ברגע שתתחילי לשנות דברים זה יהיה בדיוק הרגע הנכון...ובדיוק ברגע הנכון תתחילי לשנות דברים....

למעלה