מאוכזבת

MishelR93

New member
מאוכזבת

בשלושה חודשים ירדתי רק 6 קילו!!! למרות שעשיתי את מירב המאמצים !!!
הצבתי לעצמי יעד שמבחינה הגיונית הייתי אמורה להגיע אליו כבר אחרי שלושה חודשים, אבל אני רחוקה
הגובה שלי הוא 168 ומשקלי כיום לאחר הירידה הוא 62. אני יודעת שתגידו לי שזה תקין אבל גם 58 למשל זה תקין אבל נראה הרבה יותר יפה
אני באמת קיוויתי לרדת עד היום ל-58
אני לא מבינה למה הירידה שלי היא כה איטית למרות כל ההשקעה
יש לי חברה שהיא באותו גובה כמוני והיינו באותו משקל התחלתי, התחלנו באותו זמן, והיום אני שוקלת 62 והיא 58 אנחנו גרות ביחד ומשקיעות את אותם המאמצים
אז איך זה הגיוני? אני לא מקנאה בה אלא להיפך מפרגנת לה ושמחה בשבילה. אבל עצוב לי כי גם אני רציתי להגיע למשקל הזה.
עשיתי בדיקות דם לא מזמן כדי לבדוק אם יש משהו בריאותי שמאט את הירידה במשקל אבל הכל תקין
תעזרו לי בבקשה
אגב, אני תמיד נשקל באותה שעה - בבוקר אחרי פיפי, מין הסתם ללא בגדים
חשוב לציין שאני נראה לי (לא בטוח) אמורה לקבל מחזור בימים הקרובים אני מאוד מקווה שבגלל זה המשקל נעצר !!!
ועוד משהו, זה הגיוני שאני נראית רזה יותר מאנשים ששוקלים פחות ממני אבל באותו גובה כמוני?? או שהם משקרים לגבי משקל או שאני באמת נראית פחות ממשקלי...

abiyoNLP

New member
כל הכבוד לחברה

עם כל הכבוד לה, את לא יכולה להשוות אותך עם גוף אחר, פשוט לא.
יש לה גנטיקה אחרת, היא מגיבה אחרת לאימונים , הגוף שלה מגיב
אחרת לחומרים, קצב חילוף החומרים שלה שונה.

את כבר 3 חודשים בדיאטה רצופה?האם היו הפסקות?
כמה רזית ב-3 שבועות האחרונים(כל שבוע כמה?).

ואיזו פעילות גופנית את עושה ובאיזו תדירות?

אחרי שתעני לי על השאלות האלה אני אוכל לתת
תשובות מפורטות יותר.

MishelR93

New member
כן הדיאטה רצופה

אני מאוד מתמידה ולמרות שכמעט התייאשתי לא פעם ולא פעמיים אני ממשיכה ולא נכנעת
אני עושה כל יום 45 דק' על אליפטי וכפיפות בטן, מדי פעם במקום 45 דק' על אליפטי אני עושה שעה ורבע הליכה
3 פעמים בשבוע אני עושה סקוואטים ותרגילים עם משקולות 4 קילו
בשלושה שבועות האחרונים רזיתי רק חצי קילו ואני לא מבינה למה זה כל פעם עולה ויורד אבל פחות או יותר אני לא משתנה בחודש האחרון :(
אני אוכלת כל יום 1200 קלוריות והספירה שלי די מדוייקת (קורה לפעמים שאני לא מחשיבה כל כך במדוייק את הפירות)
אני נשקלת כל פעם באותה שעה ולכן לא נראה לי שזה בגלל השעה ביום
אני מאוד מקווה שמדובר בהצטברות נוזלים או שזה בגלל שאני בתקופה שלפני מחזור כרגע...
אני שותה לפחות 3 כוסות תה ירוק ביום
בקיצור אני מרגישה שאני ממש עושה את הכל בשביל זה
מצד אחד אני תמיד מנסה לעודד את עצמי שזה טוב שהירידה איטית כי אז יהיה קל יותר לשמור על המשקל הסופי לטווח ארוך מאוד וגם כי זה בריא יותר לרדת לאט
אבל מצד שני אני מוצאת את עצמי תמיד כועסת וחושבת על זה כל הזמן - זה כבר הפך ל90% ממה שמדאיג אותי במוח שזה כבר ממש לא מצב בריא
יכול להיות שנשקלתי בתקופה לא טובה אני מאוד מאוד מקווה !!!

ודרך אגב תודה רבה על התשובה

abiyoNLP

New member
לפעמים..

איך האימונים שלך, עד כמה הם עצימים לדעתך?
זה פרמטר שמשפיע על איבוד השומן.

כמו כן לפי מה שאת אומרת את מרזה בקצב מעולה.
7 קילו בחודשיים במשקלך , זה יותר מבסדר,
ברור לך שככל שהמשקל יורד, ככה קשה יותר לרזות?

את צריכה לעשות הכל כדי שקצב הירידה הזה יישמר.

MishelR93

New member
אני ממש לא יודעת מה לעשות :'(

אני רק עולה במשקל בימים האחרונים בזמן שהכל אותו הדבר, הכושר, התזונה
אני מאוד מקווה שזה רק בגלל המחזור אבל שיגיע כבר..הוא לא מגיע אז איך אני אדע שזה באמת בגללו (הטעות שלי שאני לא זוכרת מתי היה לי בחודש הקודם)
אני מאוד מבואסת...כי הירידה במשקל הייתה לכבוד משהו, המטרה הייתה להגיע למטרה כלשהי בתאריך כלשהי, ואני הייתי כל כך קרובה ופתאום הכל נהרס
הצילו :(

MishelR93

New member
השאלה היא אם לרדת 7 קילו

בחודשיים וחצי זה בסדר? כי זה נשמע לי מעט מדי?

elimash85

New member
תשובה לשאלתך בפורום...

היי מישל,

7.5 ק"ג בחודשיים זה ממוצע בערך של קילו בשבוע.

זה בהחלט ממוצע מאוזן והדרגתי וזה עדיף על ירידה מהירה קיצונית ואז בהתאם גם מעלים מהר במשקל.

הלוואי עליי לרדת כך במשקל...את צריכה להיות המאמנת שלי :)

למעלה