מאוכזבת

נ ע מ ה א

New member
מאוכזבת ../images/Emo7.gif

אז ככה... הראל ואני חזרנו רק כדי לגלות שהוא בוגד בי ובעצם מנהל קשר שוטף עם החברה הקודמת שסיפרתי לך עליה (בחור מקסים, ישר ואוהב אמרת?).. בעבודה שקיבלתי וכשכתבתי לך שאני מודאגת לגביה אמרת לי שהכל יהיה בסדר ושאין לי מה לדאוג, אני סובלת, קמה בכל בוקר והולכת לשם כאילו שאני מובלת לגרדום... כ"כ רע לי עכשיו ולפי מה שאמרת (ומה שהסתמן בהתחלה) זאת היתה אמורה להיות התקופה הכי מאושרת בחיי... לא חושבת שאי פעם הרגשתי כ"כ לכודה בשפל כמו עכשיו... נעמה

היי נעמה ,

אני מבינה את הכאב שלך וגם את האכזבה .... אבל, כאשר אנחנו דיברנו עוד לפני הפרידה , אני אמרתי לך שבתווך של החצי שנה הקרובה הקשר בינכם נמצא בתהליך בדיקה ובמידה ולא תעברו לגור יחד - הקשר לא יימשך . וציינתי במפורשות שעדיף לקבל החלטות לגבי מגורים משותפים מאשר פרידה ואפילו צחקנו על כך , אני זוכרת .... אני אופטימית מטבעי ומאמינה גדולה בפוטנציאלים ולכן יש פוטנציאל לקשר הזה . אמרתי בחור מקסים ישר ואוהב ... אז כן הוא כן כזה ! למרות האכזבה תודי שהוא כזה . הוא אמר שבגד בך ? גם לו היו חשדות שאת בוגדת בו , הזכרון לא יכול להיות חד צדדי .... העבודה שלך בסדר גמור ולא זאת הבעיה אלא הרגש שמציף אותך וגורם לך להרגיש שהכל לא בסדר . אני יכולה לראות פוטנציאל , לזהות מצבים שעתידים לקרות , אבל עם כל הכבוד אינני יכולה להיות אחראית על מעשים שאת בוחרת לקבל ולעשות . התקופה הנוכחית עם כל הקושי כן מצויינת והיא תביא לשינויים והזדמנויות חדשות . הצורך שלך לבדוק את מערכות היחסים שלך ולהעמידם למבחנים גורמות לך לבצע בחירות שלא תמיד נכונות . החל מנובמבר הקרוב את תראי את הטוב שדיברתי עליו . בברכה,קרן

נ ע מ ה א

New member
היי קרן,

ראשית, אני לא באה אלייך בטענות, חלילה.. ברור שהכל הוא כתוצאה מהחלטות שקיבלתי ומעשים שעשיתי... לא עברנו לגור יחד כי לו היה את העסק שם ולי היתה את העבודה כאן... אבל כן דיברנו על זה (שלקראת סוף שנה"ל נחפש... אפילו בסביבות פסח)... אולי הוא בחור מקסים (ברמיה) אבל הוא לא ישר בכלל ובנוגע לאוהב? יש ספק עצום בכמה אהבה היתה בו לתת (לי, בכל אופן)... לגביי זה שהוא חשד שאני בוגדת בו, זה כל מה שזה היה.. חשדות... בכל מה שקשור לבגידה שלו, הוא הודה אחריי שהצגתי בפניו הוכחות לכך! בכל מה שקשור לעבודה, זה לא נוגע למה שקרה עם הראל... באמת באמת רע לי שם ואני מתחרטת על שקיבלתי את ההצעה, אני גם רוצה לעזוב... מערכות יחסים? כבר ויתרתי... באמת... עדיף לי להיות לבד.. הגעתי למסקנה שכך אני מרגישה הכי טוב...

למעלה