מאוכזבת

dessy

New member
מאוכזבת../images/Emo10.gif

כשניכמזצי לראשונה לפורום ישהתי שאנשים יעזרו לי כאן בנתיים חוץ משלושה שקיבלו את פני (אך לצערי לא יכולים ממש לעזור לי) אני מודה מקרב לב. אז בבקשה אלו שגרים כאן אנא עיזרו לי!!!! והינה עוד שאלה: היכן אפשר למצוא במנהטן חנות לדיםקים וםפרים בעיברית???

וייס

New member
דייזי, איזה סוג של מוזיקה וספרים?

אני אברר לך על חנויות, אבל בכל ספריה ציבורית בארה"ב יש ספרים בעברית! בשביל לקחת ספרים את צריכה להראות להם מכתב שהגיע על שמך. נ.ב את נמצאת בפורום(להבדיל מצ´אט), ויכולים להיות כמה סיבות בנוגע לאי ההתיחסות להודעתך. אנחנו לא כל יום נכנסים לפורום, וגם לא כל אחד יודע. בהצלחה !

dessy

New member
לימוד עיברית

אני נמצאת פה בתור אופר וההורים רוצים שאני אלמד אותם עיברית ומה הדרך הטובה ללימוד אם לא דרך שירה וסיפורים אני מחפשת: ספרים: מיץ פטל ,דירה להשכיר ,המפוזר מכפר עזר וכ´ו דסקים:"100 שרים ראשונים" בתודה מראש דסי

Gefen

New member
בזה אני יכולה לעזור לך דסי..../images/Emo13.gif

בניו יורק יושבת חברה שנקראת "ספרותק" - תרבות ישראלית באמריקה. ניתן לקנות אצלם ספרים, דסקים, קלטות לילדים וגם למבוגרים, משחקי מחשב וכד´...והכל בעברית ומותאם לשיטת השידור האמריקאית. כנסי לספרותק ברשת, לקטגוריה של ספרים - ילדים, ותמצאי שם עולם ומלואו... אחר כך פשוט תצרי איתם קשר וקפצי לחנות שלהם לקנות..נכון שפשוט? אגב...אפשר גם להזמין דרכם דברים שאין להם..מהארץ. אני ממליצה לכל האמריקאים לשמור את האתר הזה בפייבוריט.. הם עושים משלוחים לכל מקום ברחבי ארה"ב וקנדה ויש להם יופי של דברים לכל המתגעגעים... בהצלחה! גפן

אפשר גם

להזמין מאתרים בארץ (מומלץ במיוחד www.booknet.co.il). המחירים זולים יחסית. מקס

למעלה