מאוכזבת נורא...

מלאה16

New member
מאוכזבת נורא...

חלק לא מבוטל מהבגדי חורף שלי השנה קניתי מלילית & ורדה והיה שם מעיל שתפס לי את העין שעלה למיטב זכרוני 550 ש"ח ואימא שלי לא הסכימה לקנות לי אותו כי קניתי המון בגדים העונה וזה לא שחסר לי מעילים עכשיו פירסמו שכל החנות עד 70% הנחה ואימא שלי הסכימה שנלך לבדוק מה מצב המעיל.. כמובן שהלכנו, המוכרת אמרה שיש 50% הנחה על המעילים, אבל ברוב חוצפתם הם העלו את מחיר המעיל ל630 ש"ח אז או שעושים הנחה או שלא עושים היו שם קרדיגנים ב300 ש"ח אומנם אחרי הנחה זה 150 ש"ח, אבל זה עדיין מאוד מאוד יקר לכזה קרדיגן בתור קונה מאוד מאוד אוהדת של הרשת הזאת אני חייבת לציין התאכזבתי

DREAM111

New member
היי מלאה קודם כל לא להיות מאוכזבת

יפה מאוד שנערה בגילך קונה בגדים בלילית ורדה לרוב טוענות הקונות כי הבגדים שלהם מבוגרים ושלא ניתן למצוא כל בגד צעיר ואת ההוכחה לכך שכן. (למרות שלדעתי האישית יש הרבה ואני גם מכורה בעיקר לחולצות שלהם
). לגבי נושא המחירים של המעילים שלטענתך הועלו, יש לך זכות לפנות להנהלת החברה ולשאול את פשר העניין ואם אכן הדברים כך. במידה וזה אכן כך אולי הם יקחו לתשומת ליבם וישנו את הגישה של העלאת מחירים לשם הורדתם. לגבי יתר המחירים אני חושבת שכל חברה עושה את השיקולים הכלכליים שלה והמחירים נקבעים עפ"י שיקולים הנ"ל. אם עדיין המחיר נראה לך גבוה הקפידי לא לקנות במחיר שאינו לשביעות רצונך ריכשי את הביגוד במקום אחר במחיר שכן ישביע את רצונך.

למעלה