מאוכזבת מעצמי?!

• פותח הנושא guffy
  • פורסם בתאריך

guffy

New member
מאוכזבת מעצמי?!

אני לא יודעת ממה אני יותר מאוכזבת... מהמצב שאני ולא אף אחד אחר אחראי לו? מזה שאני עדיין אוהבת אותו? או מזה שאני לא מסוגלת לקום ולהגיד לו את זה... אני מאוכזבת מעצמי כי את השיחה שאני רוצה לנהל איתו, ניהלתי עם עצמי כבר מיליון פעמים, ואת המילים שבחרתי כדי להגיד לו, שיננתי כבר עשרות פעמים, ואלפי פעמים עמדתי מולו, הסתכלתי ועשיתי צעד אחורה. פחדנית. לא יותר מזה. אני מפחדת לגלות שזה לא מה שזה היה פעם. מפחדת לגלות שאני היחידה ש"אשמה" במה שנקטע... אבל יותר מהכל אני משום מה מפחדת לגלות שהוא עדיין אוהב אותי. כן, אני צעירה, כן, הרבה אנשים יגידו לי שצפויות לי עוד הרבה התאהבויות בחיים. אבל כבר חוויתי מקרים, והפעם זה שונה... אני יודעת שזה שונה... כשאני הולכת לישון וחושבת עליו, או קמה בבוקר וחושבת עליו, או כל פעם שיוצא לי לחשוב עליו... חיוך גדול מורח לי את הפנים. ואני חושבת שאהבתי אותו גם כשנפרדתי ממנו, וגם כשהייתי עם אחרים... ואולי ההודעה הזאת לא מתאימה לפה... אולי היא צריכה להכתב לה במקום אחר, למישהו אחר... אבל מתי לעזאזל אני אקח את עצמי ואגיד לו את מה שאני מרגישה.. הרי זה רק שלוש מילים... כמה זמן צריך לקחת כדי להגיד שלוש מילים!?

היי גופי וברוכה הבאה

עצם הכתיבה עושה טוב לאנשים אז טוב שכתבת אבל עדין רק שיחה כנה שלך ושלו תוכל להבהיר לך את הדברים אין דבר כזה אני לבד "אשמה" כי גם אם עושים דברים לא נכונים לא טובים אבל הצד השני אוהב ורוצה בקשר הוא יתאמץ בשבילו ויפרגן וישכח לכן... דברי איתו אל תפחדי מה יכול להיות יותר גרוע מחוסר הוודאות שאת נמצאת בו אז תפגעי מהמילים שהוא יגיד אז מה זה יכאב היום זה יכאב מחר אבל בסוף תרגעי בהצלחה

angel151

New member
היי גופי..בוקר טוב לך../images/Emo141.gif

מתוך קריאת הדברים לדעתי את יכולה לאמר לא שאת עדין אוהבת אותו .. אולי הוא מחכה לשמוע מימך משהוא. ויהיה אשר יהיה ..אבל אם אינך רוצה לשמוע אולי משהוא שלא היית רוצה לשמוע אז אל תעשי זאת לדעתי ותשאירי הדברים כמו שהם כי מה זה כבר משנה אוהב או לא אבל לפחות תדעי אם תדברי איתו, שידע ככה בפנים שאת אוהבת אותו לפחות. לשיקולך חביבה.

גופי ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

את בהחלט במקום הנכון ולדעתי את ממש מבולבלת (כאילו דההה...) אבל לא תוכלי לדעת אם הוא באמת אוהב אותך ככה כמו שבראש שלך אלא אם תעלי מולו את כל הנקודות שהעלית מולני כן זה קשה הלבד הזה אחרי האהבה הגדולה שעוד קיימת אבל את חייבת את זה לעצמך אז מה אם את צעירה? זה נותן לך לגיטימציה להשאר עם האדם הלא נכון? ולמה אני אומרת לא נכון... ברגע שיש לך מחשבות יש דברים בגו´ זאת אומרת שאת לא שלמה לגמרי ולמרות שאולי קשה לך להודות הוא לא מתאים... אז לאסוף את השברים ולהחליט..... מה שלא תחליטי שיהיה בהצלחה ...

guffy

New member
אמ... תודה

תודה על ההתייחסות (ואל תתייאשו מאותם "משחיתי הפורום" :) ) עם קצת כוח ומאמץ אתם תעפילו עליהם... בכל אופן, אני חושבת שאני אגיד לו... מה כבר יכול להיות... אני יודעת שהוא כזה מקסים, שגם אם הלב שלי ישבר הוא יעשה את זה בדרך המקסימה שלו... זה רק שלוש מילים... כמה זמן לוקח כבר להגיד אותן? נכון? ושוב תודה :)

למעלה