מאוכזבת מעצמי..

shelley1987

New member
מאוכזבת מעצמי..

שלום, אני בחורה בת 23 ועד לפני יומיים הייתי בזוגיות שנמשכה כמעט כשנה. זוגיות לא פשוטה כ"כ משום שהמקצוע שלו הוא שחקן טניס והוא נמצא בחול בממוצע 6-7 חודשים בשנה. (יש לציין כי בשנה שבה אנחנו בזוגיות טסתי איתו להמון מקומות בעולם לתחרויות, והקשר שלנו היה מאד אינטנסיבי) הבעיה הגדולה ביותר שלי היא קנאה, אפשר להגיד קנאה אובססיבית, והיא היתה במהלך כל הזוגיות, מההתחלה ועד לסופה, בעיקר בנושא הפייסבוק. יש לי מחשבה די חריפה על האתר הזה משום שלדעתי הכל שם פשוט, קליל ובהישג יד. הוא היה מאשר את כל מי ששולחת לו הצעות חברות, ומדבר שיחות נפש איתן בלי להכיר אותן בכלל, והדברים האלה היו משגעים אותי, והוא מצידו לא היה מוכן לוותר על זה בטענה שהוא בנאדם חברותי והוא אוהב לדבר ולהכיר אנשים, כמו שכן, במקצוע שלו אין לדעת מה יפול מבנאדם חדש שהוא הכיר, אם זה יחסי ציבור או אפילו ספונסר. הויכוחים והריבים היו בעיקר אם לא רק על נושא הפייסבוק, הייתי נקרעת מכל מה שקשור בזה, הוא תמיד היה אומר שהוא יודע לשים את הגבול שצריך אבל משום מה אף פעם לא סמכתי עליו במאת האחוזים, אולי אני ילדותית או לא יודעת מה כי לא כולם רואים את מה שאני רואה בצורה הזאת, אבל אני חושבת שלמילים יש משמעות מאד גדולה, אני סומכת עליו במאה אחוז שלא יבגוד בי פיזית עם מישהי, אך תמיד פחדתי משיחות נפש ופלירטוטים מתוך שיעמום. הייתי עושה לו את המוות, הייתי מציקה לו, שואלת, אוסרת, לא נתתי לו את החופש שהוא זקוק לו, במיוחד בתור היותו גבר. הוא ניסה בעבר הלא רחוק להיפרד ממני מספר פעמים בטענה שהוא לא מסוגל להמשיך ככה יותר, שהוא כבר שבע ולא טוב ולא כיף לו יותר. גם אני הרגשתי את חוסר הכיף כבר באיזשהו שלב, אבל עדיין נלחמתי עליו ואפשר להגיד אפילו די השפלתי את עצמי בשביל להחזיק אותו איתי ולא לתת לו ללכת. לגרום לו לחשוב שאני באמת רוצה ומסוגלת להשתנות בשביל הקשר ושלא יוותר עכשיו. אבל בינתיים כל ההשפלות שלי וכל הניסיונות לא הועילו, לא השתנתי בצורה קריטית ואפשר להגיד שכל הקשר הזה הייתי תחת צלו ולא היה לי את האני עצמי, תמיד אני אחריו ואיתו בכל מה שעשה ועשה. הוא אתמול נפרד ממני סופית בטלפון. הוא פנה אליי אחרי יום בטענה שהוא מרוסק בלעדיי ושהקשר שלנו לא יכול להיות ככה ואם אני רוצה להיפגש. אני הייתי די בגישה של הוא רוצה שנחזור, נפגשנו והוא מבחינתו אמר לי שהוא מאד אוהב אותי, ושבחיים הוא לא אהב מישהי כמוני, הוא חושב שאני בנאדם מקסים והכי טוב שהוא מכיר, הוא רוצה שאהיה ביום מן הימים אם ילדיו, אבל עדיין אחרי כל זה, הוא נשאר רציונלי וטען שהוא לא מסוגל לחזור כרגע לקשר הזה, הוא חייב לנקות את הראש, להעצים את ההתפתחות האישית שלו ושלי, כי כרגע אנחנו לא מתאימים אחד לשני והוא רוצה להאמין שביום מן הימים כן נהיה ביחד. כי כרגע הוא לא מוכן לשקול אפילו חזרה. מבחינתו הפגישה היתה לסיים את זה באור יפה יותר כדי להשאיר אולי פתח להמשך בעתיד. השאלה שלי היא האם זה מאוחר מידי? האם יש לי דרך אחרי כל זה להציל את הקשר הזה ולנסות באמת להוכיח שהשתנתי. כי אהבה יש, רק האובסיסיביות הרסה את שנינו. מה אני יכולה לעשות כדי לא לוותר עלינו או יותר נכון לגרום לו לא לוותר עלינו.. (יש לציין שהוא טס עכשיו לחודש לחול) מצטערת על האורך של ההודעה. תודה רבה.

chenby

New member
אני אומרת

טוב שהוא נסע לחודש, זה יתן לך זמן להתרגל להיות קצת בלעדיו ולקבל פרופורציות. אם אחרי חודש תחזרו, תלמדי לשחרר וכן לסמוך עליו ולהפסיק להציק לו על הפייסבוק (אם זה דודי סלע, אז גם אני חברה שלו וקשקשתי איתו איזה ערב.. אז מה.. ) או שאחרי חודש פתאום תתרגלי להיות בלעדיו, ותביני שזה לא מתאים לך וזה גם בסדר. את בת 23 ורוב הסיכויים שקשר בגילאים האלה, לא מוביל ברוב המקרים לחתונה.. תלמדי את עצמך להשתחרר ולסמוך בעיקר על עצמך, שאם מישהו בוחר בך, אז יש לזה סיבה. אין לי מושג אם זה מאוחר מידי או לא, אני כן יכולה להגיד לך שתלמדי מזה- איזה בן אדם את לא רוצה להיות - ומתוך זה - איזה בן אדם את כן רוצה להיות. מאחלת לך חודש קל ומהיר ונעים.

czar

New member
הי חזרת מהמשט מקפריסין

החזירו אותך לעזה או שגירשו לסעודיה!!!!! אני מנסה לחשוב מה בדיוק חולף בראשה על ילדה בת 23 שהיא כותבת "בעיקר בנושא הפייסבוק. יש לי מחשבה די חריפה על האתר הזה משום שלדעתי הכל שם פשוט, קליל ובהישג יד....." איפה היא ממוקמת בסקאלה החברתית ואיזה אסון מהלך היא לבין זוגה ולא חשוב מי הוא, את מאמללת מקצועית. לכי מהר להתחיל עם סיוע מקצועי כי מה שיש לך זאת מחלה.

נומלה

New member
ןמה את עושה עם האכזבה הזאת?

דחפת את הבחור החוצה בקנאות, קנאה וקטנוניות. עכשיו את מאוכזבת מעצמך. מה ההמשך? איך את מתכוונת להיפטר מהרגשות השליליים האלה כדי שבפעם הבאה זה לא יקרה?

V i n a

New member
../images/Emo20.gif המפלצת הירוקה

ברוב המקרים תוקפת נשים עם ביטחון עצמי מתחת לבלטות, והערכה עצמית של נעל. אני יכולה להתחייב לך יקירתי, שבכל מערכת יחסים עתידית שתהיה לך- המפלצת תתקוף אותך שוב ושוב. אני מקווה שיש לך מספיק שכל ישר והגיון בריא בכדי להבין שהפייסבוק הוא לא הבעיה האמיתית שלך. הבעיה שלך היא בדיוק מה שרשמתי במשפט הראשון. אם את מגיבה בצורה כזו אובססיבית והרסנית לגלישה של חבר שלך בפייסבוק, איך תגיבי אם לא עלינו תתפסי אותו מאונן יום אחד? את תתרסקי ותתפרקי לרסיסים כל כך קטנים שאפילו מיקרוסקופ לא יצליח למצוא, ושום דבק לא יצליח לאחד בחזרה. הרסת לעצמך בשיטתיות ובעקביות את מערכת היחסים הזאת. ניסית "ליישר" אותו לדרך שלך, והוא היה חכם מספיק כדי לא להיכנע ולהתיישר לקו שלך ועכשיו הוא חכם מספיק כדי לחתוך. עכשיו השאלה היא אם את מספיק חכמה כדי להבין שאת לא יכולה להשתנות באמת בכוחות עצמך. אם את מצליחה להבין שלעולם לא תצליחי לנהל מערכת יחסים תקינה אם לא תעבדי (ובדחיפות) על הבעיה החמורה שלך. בהצלחה.

שילה1

New member
עשית את כל הטעויות האפשריות,בפרק זמן קצר

יחסית,וכעתאת שואלת איך משיבים את הקשר? יקירתי-את הקשר הוא סיים,בהסבר מפורש ,וכדילהיות נחמד-טען שבעתיד..אז אוליי. שתינויודעות שזה כדילרכך את המכה. וכעת-חשבי איך ומה אתעושה עם כל הקנאה הזו,כל השליטה הזו,ומה את לומדת מכל הטעויות שעשית.אכן-טוב יהיה להתיעץ עם בעל מקצוע.

אז מה היה לנו כאן?

סמרטוט. מים. מגב. ומנקה . או במילים אחרות.. עצימת עיניים ואהבה ללא גבולות שלך. יש מקום עוד לייעוץ? הרי במצב שלך את בחרת להיות במצב שלך בעוד שהוא אמר לך הכל בפנים וחי טוב עם זה. השאלה האם את מסוגלת להתנתק או שאת דוחפת את עצמך בכח למי שאינו חפץ בך בלב.

I C E M A N 7

New member
הגרופית הירוקה

את אולי ילדותית, אבל מותר לך - את ילדה. הטניסאי שלך הוא מכונית מירוץ, שזה אומר גבר שהילת ההצלחה עוטפת אותו בגיל צעיר (ספורטאים, זמרים, שחקנים וכו') ושבאופי שלו הוא לא מבויית. נהיגה במכונית מירוץ דורשת יכולות מיוחדות ואין היא דומה בשיט לנהיגה במכונית רגילה. על כן אין לך מה להלקות את עצמך יותר מדי - רוב האנשים לא יצליחו להשלים הקפה אחת במכונית כזאת. עם הזמן תגיעי למסקנה שעדיף לעבור למשפחתית חמודה שתשרה עלייך את השלווה והבטחון, או שתחליטי שאת רוצה להיות נהגת מירוצים ותרכשי את המיומנות הנדרשת לכך. בכל מקרה, אין שום דבר שהיית יכולה לעשות או לא לעשות, שהיה הופך אותו למכונית רגילה . יצא לך פעם לראות פרארי עם מושב תינוק בתוכו? ("להעצים את ההתפתחות האישית שלי ושלך"
חזק הבחור)

nowonder

New member
מכונית מירוץ עאלק.

התנגשות אחת (עם קיר או עם מכונית אחרת) והוא יושב בגאראז' כמו טאטלה ומתרפק על תהילת עולם שהלכה.

nowonder

New member
זה לא תלוי בך

לא בגללך נפרדתם, ולא בגללך תחזרו. נפרדתם כי רצית יותר ממה שהוא יכול היה לתת. כל מה שאת יכולה לעשות עכשיו זה ללמוד לפעם הבאה. למצוא גבר שיכול לתת לך את מה שאת רוצה, או לשנות בעצמך כדי לא לדרוש יותר ממה שהבן זוג שלך יכול לתת. את יודעת, אנשים בגדו לפני פייסבוק. ובטח יבגדו גם אחריו. זה לא הפייסבוק שלא יכולת לסבול. זה את העובדה שנשים מצאו אותו מושך, והוא אהב את זה.

nowonder

New member
גם פוסט זה

שייך לשבוע "אז מה למדנו". אז אני אוסיף גם פה. בהצלחה. אני מקווה שתמצאי מהר גבר שהרצון שלך והיכולת שלו יתאימו אחד לשני

מריוס זכריה

Member
מנהל
כנראה שכן, מאוחר מדי. וטוב שכך.

כי נראה שאתם פשוט לא מתאימים. הצורך החברותי שלו, בין אם בוגד או לא, וחוסר הביטחון שלך והצורך שלך בבלעדיות, פשוט לא מסתדרים יחד. אז כן, יש דבר כזה שאוהבים אבל לא מתאימים. זה עצוב מאוד, אבל אין יותר מדי מה לעשות. מישהו צריל לחתוך את זה לפני ששני הצדדים נפגעים יותר מדי.

למעלה