מאוכזבת מעמי- SONG ?

facundo te amo

New member
מאוכזבת מעמי- SONG ?

אמרתי ששום דבר לא יוריד לי את החיוך משפתי. לא שיערתי שעצב ושמחה הם לא כמו מים ושמן. הרגשתי לפתע מצליחנית, היה נדמה לי שיש בכוחי להיות מי שאני רוצה. רק שפגשתי בצד האחר שבי, הבנתי שאני לא מושלמת, ואני גם לא מתיימרת להיות. רק רציתי להרגיש מוצלחת, לו ליום אחד. הסבר אולי אחר כך :(

count on me

New member
ממש ממש יפה..!

שיר יפה..מלא רגש...!! מאוד קל להתחבר אליו..... כל מילה בשיר נוגעת במקום אחר בגופי.... כל הכבוד ! **יש הרבה דברים בדרך שגורמים לנו להגיע להרגשה המשותפת..... מה גרם לך להגיע להרגשה זו..??

תגובהתגובהתגובהתגובהתגובהתגובה ^^

מאוד אהבתי את השיר. ואת סגנון הכתיבה, שיר מיוחד. אממ אבל כמה שאלות/הערות..אם אפשר תחשבי אולי לשנות את המילה "מצליחנית" למשהו אחר-השיר נכתב בצורה מאוד יפה וסתם חשבתי שמצליחנית מוריד את הרמה-ככה אני חושבת. והשורה "אמרתי ששום דבר לא יוריד לי את החיוך משפתי" -מאוד יפה-תנסי לפתח את זה יותר בשיר, למרות שהוא גם יפה ככה. אבל באמת, אני לא מורה לספרות-ואולי ה"תיקונים" האלה לא נכונים, או שהשיר לא זקוק להם, אבל סתם תחשבי-כי אני לא רוצה להרוס את השיר, הוא יפה כמו שהוא ^^

count on me

New member
איזה חמודה את...! חיחיחי

רואים שאת יודעת לכתוב ביקורתת בונה.... ה"תיקונים" שלך הם לטעמך...ומה שמפריע לך טיפה בשיר....העיקר הבאת לצומת ליבה פרטים שיכולים להתפתח אל על ! ---- > הגבתי לך בע"מ 2...חיחיחי...

אני משתדלת לא לפגוע-כי אני יודעת

איך זה להיפגע אם הביקורת טיפה בטון שונה. וחוץ מזה-המחשב-->>את יודעת כמה פעמים יכול להיווצר מצב שאנשים יקראו את מה שכתוב בטון שונה-וזו בעיה, אז השתדלתי להבהיר שזו רק דעתי והכול. ועדיין אני אומרת את האמת. תודה, גם את מאוד חמודה !!!

tal 05

New member
יש לי סיפור מתאים בשבילך.

אני אעלה אותו בסוף השבוע,הוא צריך קצת ליטוש. השיר יפה ומרגש אך אני לא מסכים איתו כי גם אם הכרת צד אחר שלך,הוא לא צריך להוריד לך את החיוך :) הערך שלך נשאר אותו ערך.

facundo te amo

New member
אחרי שננרגעתי וישנתי אז מה קרה?:

אוקי, היום קיבלתי את המתכונת בהיסטוריה והציון היה 90.כל היום הלכתי עם חיוך ענק על שפתי, וצעדתי לי מאושרת אוחזת בבחינה שמחה עד אינסוף.עכשיו, השבוע עשיתי מועד ב' בתנך על ציון 68 [ שזה בגלל שלא למדתי] וכמו דפוקה לא למדתי גם למועד ב' ועכשיו במועד ב' ירדתי בציון.אני יודעת שהייתי צריכה ללמוד וכל זה, אבל זה מרגיז כי לא ציפיתי לרדת בציון!עכשיו במורה לתנך המפגרת תמיד אבל תמיד אמרה שהציון הגבוה בין שני המבחנים הוא הקובע.עכשיו שאני ירדתי פתאום המועד ב' נהפך לקובע! כל כך התעצבנתי שאחרי שלקחתי תמבחן מחדר מורים והיה אמור לי בדיוק להיות שיעור איתה, לקחתי תתיק ועזבתי הביתה. תכננתי לי כל כך הרבה תוכניות לאחר הציון הזה, לא יודעת מה חשבתי לעצמי אבל אז קיבלתי סתירה לפנים עם המבחן הזה בתנך. ומה רק רציתי ? להרגיש שאני טובה... אפילו אם זה רק ליום אחד.

שמעי ליטל.. כולם נופלים

הגדולה היא לא לא ליפול, אלא לקום אחרי נפילה. בלי יותר מידי רחמים עצמיים ובלי הרבה רעש - להרים את הראש, לשכוח את הכשלון אבל לא לשכוח את השיעור. אני סמוך ובטוח שתדעי מהר מאוד להתואשש מהמעידה, זה קורה לכולם וככה לומדים.. גם תינוק שלומד ללכת נופל לפעמים
תבקשי מהמורה לתנ"ך לשוחח ותראי מה את מוציאה ממנה. בהצלחה מתוקה
קחי את הכשלון בקטנה את המסקנות בגדולה

ליטלוש..

כמו שמייק אמר פה, נופלים לפעמים. וזה שאת יודעת שלא למדת וזה שאת בטח הגעת/ תגיעי למה קיבלת ציון לא טוב- זה כבר שלב ראשון- שאת בהכרה עם מה שאת עושה. כול הכבוד על הציון בהיסטוריה. ובאמת-הכי טוב לדבר ולדבר ולדבר-דברי עם המורה לתנ"ך-ועכשיו את גם רגועה יותר, ותנסי לראות איך את מגיעה איתה להסכמה! אני סומכת עלייך בעיניים עצומות! ואל תשכחי, שהאבנים בדרך-הם בעצם מה שיובילו אותנו להצלחה!

noagdfan

New member
כיף לך על הציון בהיסטוריה.כל הכבוד!

ואתי זיסו זונה.

למעלה