מאוכזבת.. ממש בעיה..

מאוכזבת.. ממש בעיה..

הפנתם אותי למרפאת קשב וריכוז בפ"ת של איריס מנור. שלחתי דף בקשה ולא פנו אלי, התקשרתי אליהם. ואמרו לי שזמן ההמתנה לאיבחון עומד כרגע על שנה וחצי. כלומר שרק עוד שנה וחצי יוכלו לאבחן אותו. אז המכון באמת עושה רושם טוב, וגם משוייך לכללית כפי שאנו, אבל מה זה עוזר לי רק בעוד שנה וחצי? בי"ס לא יקבל אותו לשנה הבאה ללא איבחון. זה אומר שאצטרך לעשות איבחון באופן פרטי?!

אנרגטית

New member
אני יכולה לספר לך שבמרפאה במכבי

בהרצליה לא מקבלים יותר לקוחות השנה. עד סוף 2006 אין תורות. אני הייתי הולכת על פרטי.

נגהאמ

New member
אני הייתי מתעניינת גם בקופ"ח

לא תמיד המכונים הפרטיים והרופאים שם טובים יותר מבתי החולים. תבדקי מה קורה באחד מבתי החולים שקרובים אליך, לפעמים תופתעי לטובה דוווקא מרופא שהוא לא מהמפורסמים, שוב אני חוזרת ואומרת שזה לא אומר שרופאים שלא עובדים במגזר הפרטי אינם טובים דיים.

יש יש 4

New member
איריס מנור מקבלת באופן פרטי ודרך

המושלם את יכולהלקבל החזר של חלק מהסכום. תוך פרק זמן די קצר תעברו את הבדיקות, האבחון וכו'.

לא מדוייק

פניתי למכון בר"ג (אינגמה - אם אני לא טועה שמו) לייעוץ נתנו לי תור מיידי לפגישה איתה ביקשו שאמתין שלושה חודשים התלבטתי ופניתי למקום אחר למרות שאני עדיין רוצה להגיע אליה באדי

תלוי מה את רוצה לבחון

אני פניתי לנויורלוג ילדים מנהל היחידה בשניידר ילדים - פרופר' אבינועם שופר ולגבי אבחון TOVA אפשר לעשות בכל מיני מכונים באדי

"קשב" בפ"ת

יש להם תורים מיידיים. כנסי לאתר שלהם, יש שם רשימת סניפים, טלפון ומחירים (סבירים ביותר, אגב). אני הופניתי אליהם דרך קופ"ח לאומית, ללא השתתפות כמובן, רק המלצה. הקופה שולחת אליהם ילדים לאבחון. אני קבעתי תור מיום חמישי להיום ועשיתי את האבחון היום בבוקר.

zivadina

New member
השאלה אם הם מתאימים גם למבוגרים

כי אבחון של מבוגר עדיף לעשות אצל פסיכיאטר שמתמחה באבחון זה, ולא אצל נוירולוג ילדים.

clo

New member
t.o.v.a

גם ב מ.ש.ל בבני-ברק יש tova ויש להם הסכם עם קופ"ח לאומית. www.emashal.com

כמה זמן הצלחת להגיע אליו? ועוד שאלה

דיברתי עם הפסיכולוגית החינוכית של בית הספר - היא אמרה לי שהיא מתפלאת שהם ביקשו את האיבחון בבית הספר הבא שלו, כי הם לא ציינו שיש לו הפרעת קשב וריכוז והיא לא חושבת שיש לו הפרעה מסוג כזה בנוסף לליקויי הלמידה שלו. אבל אמרה לי שאם הם דורשים: לקבוע תור לנורולוג ולבקש מהמורה שלו שתמלא את שאלון "קונוב" - היא אמרה לי שלפי דעתה, חוות דעת של נורולוג והשאלון יספקו אותם.

אולי שאלון קונורס?

זהו שאלון שאותו ממלאים הצוות החינוכי וההורים והוא מהווה כלי עזר חשוב באבחון.

למעלה