מאוכזבת ממנו

מאוכזבת ממנו ../images/Emo10.gif

דווקא כשאני יודעת שיש לי רגשות כלפיו התחלתי להרגיש שהוא לוקח אותי כמובן מאליו. והכי מאוכזבת מזה שהוא לא קולט שיש לי את הרגשות האלה! הוא הידיד הכי טוב שלי, הוא אמור להכיר אותי טוב מכולם. ממשיך לספר לי על היא שהכיר ועל ההיא שהכיר, ההיא יפה, ההיא מצחיקה, מקווה שילך לו איתה או עם השניה ואני מנסה לשחק אותה כאילו הכל רגיל - לשאול, להתעניין, כשבעצם בא לי לצעוק : לאיזו רמת אטימות אתה מסוגל להגיע! במיוחד אחרי מה שקרה בינינו (היה לנו קטע מיני). נדמה לי שאין לו מושג ירוק שאני מרגישה משהו ושמה שקרה בינינו לא היה מעבר לסתם פריקת מתח מיני שהתעופף לו באוויר זמן רב. מתחילה לפתח מרירות, כועסת על כל שטות שהוא מוציא מהפה, מרגישה שאוטוטו אני אתחיל לשנוא אותו על החוסר יכולת שלו לראות את מה שאני לא אומרת בקול רם. היום הייתי מוכנה לספר לו מה אני מרגישה ואז תפסתי את עצמי ואמרתי - הוא ממשיך לספר לי על על כל מיני אחרות שהוא רוצה לצאת איתן, מעודד אותי לגרום למערכת יחסים שרק התחלתי ונמצאת ממש בחיתוליה להצליח - לא מגיע לו לדעת, למה שאני אצא טפשה, למה שהאגו שלי יפגע. מצד שני יושבת כאן ואוכלת את עצמי...מוטרדת... מבולבלת. מאוכזבת ממנו מאוד

ortal_sh

New member
דורין, זה באמת מאכזב ....... ../images/Emo4.gif

אבל יתכן מאוד שבאמת הוא רואה אתכם רק בתור ידידים ולא מפתח ציפיות יותר מזה ,ולכן הוא לא מעלה על הדעת שיכול להיות שיש לך משהו אליו. או שיכול להיות שהוא יודע שיש לך משהו אליו אבל הוא מתעלם והוא לא מעוניין. השאלה, אם באמת הראת לו , או רמזת לו שיש לך משהו אליו. אם כן, והרבה , אז חבל על הזמן , לא כדאי לך להרוס את קשר הידידות שלכם, כי הוא יודע ולא מעוניין. אבל אם לא הראת לו מה את מרגישה , אז תשאלי קודם כל את עצמך האם יש בניכם כימיה , ויש בינכם משהו משותף ואתם יכולים להסתדר בתור חברים. במידה וכן , את צריכה לקחת את עצמך בידים, וללכת לדבר איתו, ולהגיד לו מה את מרגישה , ואני לא חושבת שזה יוריד מהאגו שלך, אם אתם ידידים טובים , את צריכה להרגיש חופשיה איתו. לפי דעתי היום גם הבנות אומרות מה הם מרגישות וזה לא בושה, אם את באמת רוצה אותו , אין לך מה להפסיד , גם אם הוא לא מעוניין, לפחות את יודעת את התושבה , ולא תהיה מוטרדת ומבולבלת יותר ,אולי את תהיה מאוכזבת (אני מקווה שלא) , אבל את תדעי שאין סיכוי וזהו , צריך להמשיך הלאה ולחפש משהו אחר. בהצלחה אורטל נ.ב. אשמר לקבל תגובה , מה את חושבת ?

golem

New member
תנסי להבהיר את העניינים.

דורין...לפי מה שאת מתארת יש לי תחושה שהבחור עליו את מדברת יכול להיכנס לפורום ולדבר בדיוק כמוך..רק מהצד שלו... מאוד יכול להיות ששניכם מרגישים בעצם בדיוק אותו דבר אבל כל מיני רגשות של לחץ\פחד וכדומה מונעים מיכם להיפתח...ואז התגובות של אני יוצא איתה ואני רוצה לצאת איתה נועדו "להעיר"אותך או להפחיד אותך.. מתישהוא בסוף תגיעו לצב שהכל ייפתח החוצה...אז עדיף מוקדם מאשר מאוחר.. דברי איתו ותסבירי לו את רגשותייך, יכול להיות מאוד שתאבדי ידיד אבל אולי תרויחי חבר!!...וגם אם תאבדי את הידיד - אולי זה יהיה רק לטובה..

jess ועוד

New member
דורין ...

בכמה מילים שיחה קצרה יכולה לפתור ת´בעיה אין לך מה להפסיד ....

Brit

New member
גם לי יש ידידי שאני אוהבת....

ואני עומדת להגיד לו...אני מחכה שיתחבר

jess ועוד

New member
אני כל כך מעודדת את הגילויי

כל מה שאומרים באופן גלוי וישיר פחות פוגע בנו אחר כך אני פשוט מאמינה שזה הדבר הנכון לעשות כלכבוד

shooki11o

New member
מסכים מאד עם GOLEM

לעניות דעתי יתכן מאוד שגם הוא חושש בדיוק כמוך לאבד ידידה. יש דברים שלא קונים בכסף ואחד מהם זה ידידים אבל הגדולה אצלהים שניתן לדבר איתם על הכל ואני מתכוון להכל

למעלה