מאוכזבת ממך מקס

מאוכזבת ממך מקס

אני בזמנו עזרתי לך כשביקשת ממני לתת לך לינקים של משחקי מחשב(אם אתה זוכר) ממש הייתי איתך צעד אחר צעד.. ומה עכשיו אתה נותן לי בתמורה?? כלוםם אני שואלת שאלות ואתה לא עונה , אתה מסיים משחק ולא כותב לי את הפיתרון, מלא משחקים נתקעים לי ואני סוגרת אותם.. אתה רק אוהב לכתוב ישש סיימתי את המשחק אבל כשמבקשים פיתרון, פתאום אתה נעלם כאילו בלעה אותך האדמה... זה ממש לא נחמד מצידך..... וחוץ מזה נתתם משחק ואין לכם פיתרון אז תכתבו.. אין פיתרון .. חבל שנחכה ונחכה ונחכה וסתם נבזבז את הזמן.. הייתי חייבת לפרוק...

הלו! זה בסך הכל פורום!

אני בטוחה ששום דבר פה לא אישי.. ומן הסתם לא כל משחק שמישהו שולח הוא הצליח לפתור עד הסוף - את לא אמורה לחכות לפתרונות שלו אלא לנסות לפתור בעצמך ולהתחיל לתת רמזים על מה שמצאת - כשאת תתחילי אז אחרים ימשיכו.. למה שלא תתני דוגמה בעצמך? חוץ מזה.. יש קטע כזה של הלבנת פני חבר בחברה - כמסר לחיים דברים לא נעימים על אחרים כדי לעשות מולם באופן אישי (למשל במסר) זה הופך את רוח הדברים לטובה יותר וברת פתרון.

ilanama1

New member
אני לא חושבת שאת צודקת בטענות שלך

משרשרים משחק לפורום שחקי בו או שלא אבל לא חייבים לתת לך פיתרון מקס לא חייב להביא פיתרון רק בגלל שהוא שרשר משחק הוא לא יושב כל היום ליד המחשב ופותר משחקים יש לו גם עיסוקים אחרים מחוץ לשבת ולפתור משחקים אני חושבת שזו חוצפה להתקיף אותו כך בפורום אני חושבת שאת חייבת התנצלות

מקס6

New member
ראשית קחי נשימה עמוקה וסיפרי עד,,,

עשר או עשרים ,,,,אחרי שנרגעת מעט אני ממש לא חייב דין וחשבון . שנית ,נכון בזמנו שביקשתי עזרה קיבלתי מימך וזה היה חד פעמי, את שמת לב כמה פעמים עזרתי לך ולא ביקשתי תודה ולא פרח . שלישית ,את לא שמה לב שאני ממעט לשרשר בחודשים האחרונים אולי את שואלת את עצמך למה או שאת יודעת רק לקטר ,,, את אומרת שאני משרשר משחק ללא פתרון ,ואם לא הייתי משרשר את המשחק מה היית טוענת ,למה לא משרשרים משחקים ,אל תהיה מתלוננת סידרתית , לבסוף שירשיר אני מקווה שתחזירי בך

sapir771

New member
היי מקס

אם ייצא לך לשחק במשחק החדש של הקואלה שציינתי כבר אני מאוד אשמח אם תוכל לעזור לי

נסנסית

New member
היי מקס - כנס רגע

באמת שמתי לב שנעלמת מהמפה בזמן האחרון - מקווה שהכל בסדר, לא הספקתי להתייחס אבל לא ממש יצא לי לשחק בחודש האחרון אני רק עסוקה ולכו היום יצאתי לחופש ועשיתי סקר לראות מה הפסדתי ו... המון אז בשבוע הבא אנסה להשלים. מקווה שכולם בריאים ווחיסורים הם רק בגלל חוסר זמן ועבודה .

מקס6

New member
תודה נשמה הכל בסדר ,,,,,

פשוט חוסר זמן ותודה על התשומת לב שיהיה לך חג אורים שמח שוב תודה

למעלה