מאוכזבת מכם. ובגדול.
לא יכלתי להיכנס יומיים כי תפוז נתקע אצלי וכשאני חוזרת הפורום במצב כזה? מה איתכם? יש לי כמה הערות חשובות שלא יכולות לחכות לאוף של מחר: אוריה, בקשר לשרשור הסנובים-(פה אני אשמח שכל אחד שמדבר עם אוריה יפנה אותה לפנ לקרוא את ה"מכתב" הגלוי)- הגזמת
פשוט הגזמת, עלק כתבת שפתחת הודעה אחת וחמישה אנשים ישר התנפלו. זה פשוט גובל בשקר וחוצפה, דבר ראשון, ליאור ואני אישית הסברנו לך במסרים שאם תמשיכי לפתוח הודעות הן יימחקו, ודבר שני, גם ביצעתי את זה. בפירוש אני יכולה עכשיו להיכנס ולספור לך כמה הודעות סתמיות שלך מחקתי וזה עוד אחרי שביקשנו יפה, אחרי שליאור ועוד כמה מחברי הפורום הסבירו לך איך משרשרים אז סליחה גברת אוריה, אבל אני יכולה באמת להגיע לרמות של סנוביזם כמו שאת מכנה את זה ילדה נבערת, כשמעצבנים אותי ובהחלט הצלחת לעשות את זה. מגיעה לך שטיפה כזאת ממני, לך ולמי שפתח את ההודעה, לא זוכרת מה הניק שלו ולא מזיז לי בגרוש. אתם ממש חוצפנים, אנחנו מגיבים לך על הודעת הפתיחה הראשונה שלכם, מברכים אתכם, ומאז אתם אמורים להתגלגל עם זה. חשבתם שלהיכנס לתוך קהילה בגורה זה קל? בולשיט. זה קשה אבל אנחנו מקילים עליכם. למה אתם לא מבינים שאולי גם עלינו עוברת תק' קצת לא טובה מבחינת הפורום? בגלל חודש ארגון קצת היינו באוף ולא תיפקדנו כרגיל. אני מציעה שתחשבו טובטוב אם אתם רוצים להיות פה, כשתחליטו שמתאים לכם אני אשמח לראות הודעות שלכם, חדשות, לגבי הצטרפות, ושתראו נכונות וסבלנות להשקיע בפורום, להגיב על שירשורים רציניים ולהכיר אנשים. ועכשיו ליאיר. בראבו יאיר, הפעם באמת עשית את זה גבר. הפעם קצת הוצאת לי עשן מהאוזניים. איך זה שבדיחה, משו משעשע שמישו אחר היה עושה וכולם היו צוחקים ונהנים בסוף יוצא אצלך כבדיחה גסה, כעבודה בעיניים שלך לאחרים
נמאס לי כבר ממך ידידי, ונמאס זאת לא מילה. ע"ס זה שפתחת ניק אני לא יכולה להשעות אותך מהפורום אבל תיזהר, אתה על חבל דק, אם אני אישית אראה בפורום את בצ'ט הודעה שלך שלא מכילה תגובה נאותה ונורמלית למה שמישו אחר אומר אני בעצמי אשעה אותך ליומיים ונשקול בכלל אם להחזיר אותך. תצחק חביבי, תצחק, אני יודעת שאתה חושב שאתה יכול לפתוח ניק אחר, אבל אפם באמת תעצבן אותי אני אפנה להנהלת תפוז שיחסו לך את האייפי, מה זה אומר? שלא תוכל יותר בחיים לכתוב בשום פורום של תפוז. אז אם עוד מישו חשב שהוא יכול להתעסק איתנו ולעצבן פה את כולם- תחשבו פעמיים. אני כותבת את כל זה כי נמאס לי. נמאס לי שהפורום בכזה בלאגן ואני חושבת שאנחנו ראויים למשו הרבה יותר טוב. אז תעשו שיהיה לנו טוב ותזכרו, היד שלי כבר הרבה יותר לה על העכבר וכל הודעה שלא נראת לי נמחקת, כמו ההודעה השניה והמטומטמת שפתח האיש שהתלונן על סנוביזם, וכמו יותר מדי מההודעות של יאיר. קחו לתשומת
כם