מאוכזבת מכם. ובגדול.

oria15

New member
אם תמשיכו ככה לא תגיעו רחוק....

ועם כל הכבוד תנו לגילת לעשות את ההחלטה.. מקווה שהיא תהיה לטובה! נ.ב איתי לדעתי אתה צודק לחלוטין בואו נסגור את העניין הזה וזהו... טוב? ואז שתיי הצדדים יהיו מרוצים..

מאוכזבת מכם. ובגדול.

לא יכלתי להיכנס יומיים כי תפוז נתקע אצלי וכשאני חוזרת הפורום במצב כזה? מה איתכם? יש לי כמה הערות חשובות שלא יכולות לחכות לאוף של מחר: אוריה, בקשר לשרשור הסנובים-(פה אני אשמח שכל אחד שמדבר עם אוריה יפנה אותה לפנ לקרוא את ה"מכתב" הגלוי)- הגזמת
פשוט הגזמת, עלק כתבת שפתחת הודעה אחת וחמישה אנשים ישר התנפלו. זה פשוט גובל בשקר וחוצפה, דבר ראשון, ליאור ואני אישית הסברנו לך במסרים שאם תמשיכי לפתוח הודעות הן יימחקו, ודבר שני, גם ביצעתי את זה. בפירוש אני יכולה עכשיו להיכנס ולספור לך כמה הודעות סתמיות שלך מחקתי וזה עוד אחרי שביקשנו יפה, אחרי שליאור ועוד כמה מחברי הפורום הסבירו לך איך משרשרים אז סליחה גברת אוריה, אבל אני יכולה באמת להגיע לרמות של סנוביזם כמו שאת מכנה את זה ילדה נבערת, כשמעצבנים אותי ובהחלט הצלחת לעשות את זה. מגיעה לך שטיפה כזאת ממני, לך ולמי שפתח את ההודעה, לא זוכרת מה הניק שלו ולא מזיז לי בגרוש. אתם ממש חוצפנים, אנחנו מגיבים לך על הודעת הפתיחה הראשונה שלכם, מברכים אתכם, ומאז אתם אמורים להתגלגל עם זה. חשבתם שלהיכנס לתוך קהילה בגורה זה קל? בולשיט. זה קשה אבל אנחנו מקילים עליכם. למה אתם לא מבינים שאולי גם עלינו עוברת תק' קצת לא טובה מבחינת הפורום? בגלל חודש ארגון קצת היינו באוף ולא תיפקדנו כרגיל. אני מציעה שתחשבו טובטוב אם אתם רוצים להיות פה, כשתחליטו שמתאים לכם אני אשמח לראות הודעות שלכם, חדשות, לגבי הצטרפות, ושתראו נכונות וסבלנות להשקיע בפורום, להגיב על שירשורים רציניים ולהכיר אנשים. ועכשיו ליאיר. בראבו יאיר, הפעם באמת עשית את זה גבר. הפעם קצת הוצאת לי עשן מהאוזניים. איך זה שבדיחה, משו משעשע שמישו אחר היה עושה וכולם היו צוחקים ונהנים בסוף יוצא אצלך כבדיחה גסה, כעבודה בעיניים שלך לאחרים
נמאס לי כבר ממך ידידי, ונמאס זאת לא מילה. ע"ס זה שפתחת ניק אני לא יכולה להשעות אותך מהפורום אבל תיזהר, אתה על חבל דק, אם אני אישית אראה בפורום את בצ'ט הודעה שלך שלא מכילה תגובה נאותה ונורמלית למה שמישו אחר אומר אני בעצמי אשעה אותך ליומיים ונשקול בכלל אם להחזיר אותך. תצחק חביבי, תצחק, אני יודעת שאתה חושב שאתה יכול לפתוח ניק אחר, אבל אפם באמת תעצבן אותי אני אפנה להנהלת תפוז שיחסו לך את האייפי, מה זה אומר? שלא תוכל יותר בחיים לכתוב בשום פורום של תפוז. אז אם עוד מישו חשב שהוא יכול להתעסק איתנו ולעצבן פה את כולם- תחשבו פעמיים. אני כותבת את כל זה כי נמאס לי. נמאס לי שהפורום בכזה בלאגן ואני חושבת שאנחנו ראויים למשו הרבה יותר טוב. אז תעשו שיהיה לנו טוב ותזכרו, היד שלי כבר הרבה יותר לה על העכבר וכל הודעה שלא נראת לי נמחקת, כמו ההודעה השניה והמטומטמת שפתח האיש שהתלונן על סנוביזם, וכמו יותר מדי מההודעות של יאיר. קחו לתשומת
כם

חָגָי

New member
אויש נו..

ממש לא הבנתי על מה את כל כך מתרעמת. סוף סוף יש כאן דיונים על רמה ואת באה ומותחת ביקורת.. אני מציע שתסבירי את עצמך.

אח חגי, על זה אני דווקא מאושרת.

אבל כמו שאורי אמר, אתה לא יודע כי מסתבר שאני כ"כ מהירה ומחקתי לפני שראית. יש הודעות שיצא לי למחוק לפני שמישו פה כלל ראה, אז מה? זה סותר את עצם הקיום הראשוני שלהן?

סליחה, אבל אני חייבת.

ניסיתי להיות נחמדה, ולא שמים עליי בגרוש. כשאני שולחת לאנשים מסרים,מבקשת באייסי ובצ'ט אף אחד לא מתייחס אליי, אולי ככה יתייחסו. ובקשר ליאיר, הוא יודע על שום מה ולמה. כבר אמרתי לו, וכבר נתתי לו שתי אזהרות ע"ג הפורום בעדות כולם שאם הוא מתנהג עוד פעם אחת בצורה מגעילה כלפי חבר מהפורום או מדבר לא יפה הוא מושעה. כלפי החבר'ה החדשים, רפי, אני מתה להראות לך עכשיו את ההודעות המחוקות האדמין שתבין על מה מדובר, ופה יש גם סממנים של כפויי טובה.

LordNor

New member
--->

אפשר לפנות את הבמה בשבילי
יאיר - אני לא מספיק לקרוא את כל ההודעות בפורום, אך מאוד מאוכזב ממך לפי איך שגילת מתארת את הדברים. מבקש ממך לשפר את סגנון הכתיבה כלפי גילת וחברי הפורום, וכולי תקווה שלא אשמע תלונות עלייך ועל חברי פורום אחרים. אם יש לך טענות\בעיות או כל דבר אחר נגד חברי הפורום, אתה מוזמן לפנות אליהם במסרים, הפורום לא נועד לסכסוכים בין חברי הפורום
. גילת - אני מסכים עם כל מה שכתבת, אבל גישה כזאת לא מתאימה לך כמנהלת פורום, אף שאנשים עושים בעיות, לא צריכים להתפרץ, יש לך הרבה סבלנות לכל השטויות שלנו כגולשים
. אם הגולש הוזהר מספר פעמים והתעלם, יש למחוק את ההודעות "השליליות" שלו ולחסום אותו לפרק זמן מוגבל כדי שילמד לקח. מקווה שהגישה שלי לא תוקפנית ומי שנפגע, אז סליחה
, הבמה שלכם

לחסום זה הרבה יותר גרוע מביקורת

סליחה רפי, אבל ללחסום זה הצעד האחרון, ועם כל הכבוד אני לא רוצה לחסום מישי שהרגע התחילה לכתוב.

oria15

New member
אם תמשיכי ככה חמודה לא יהיו לך עוד

הרבה חברים... ככה נתנו לך לרדת על אנשים??וזה לא אומר שאם את המנהלת של הפורום את יכולה לרדת על כולם בצורה מעליבה. ואם אנשים נתנו לך לרדת עליהם אני לא ייתן לך לרדת עליי, בשום אופן לא! ואם את לא מעודכנת אז זה לא בעיה שלי... אני אמרתי שאתם באמת קיבלתם אותי יפה אבל אח"כ קצת נפלתם.. אז חמודה {וזה לא בציניות} אני לא התכוונתי להעליב או לריב עם אף אחד כאן.. אז אין שום סיבה שבעולם שאת... תעליבי אותי ותריבי איתי על משהו שאני התנצלתי.. אז אני מאוד אשמח אם תתנצלי בחזרה.. נפגעתי... ואני כמו כולם לא אוהבת במיחד להיפגע........ ואם לאורך כל המכתב הזה לא התנצלתי אפילו פעם אחת .. אז אני מתנצלת... סליחה אם פגעתי במישהו בתגובות שלי...

יש לי מספיק תודה.

לא כתבתי את זה כי אני המנהלת, זה רחוק מזה חומד. מחקתי את זה כי בתור בנאדם שחוזר אחרי יומיים נהיה פה כזה בלאגן, אז תגידי לי את, את רואה טעם בלפתוח שתי הודעות על כמה שאנחנו סנובים? כן? אני לא רואה. היא כתבה, בסדר, קראנו הגבנו,למה עוד? למה לבוא ולהשמיץ אותנו? נפלנו??? מה את רוצה שנעשה? שנרדוף אחרייך? אולי את לא יודעת איך נכנסים לפורום אבל את אמורה קודם לכתוב משו רציני כדי שנגיס לך בכלל. ושתדעי לך, למרות שאני בפורום הזה מספיק זמן ולמרות שאני מנהלת יש המון הודעות שלי שלא מגיבים עליהן, את תראי את זה בהמשך. לא על הכל מגיבים פה ולא הכל צריך תגובה. על מה להתנצל? איפה בדיוק ירדתי עלייך? כשכתבתי שהזגמת? אז כן,הגזת. סיפרת רק חלק מהאמת ואף אחד פה לא יכול לשפוט אותי כי לאף אחד אין גישה למה שכבר מחוק. אמרתי לך, אני יכולה להראות לך את כל ההודעות שפתחת סתם ואת כל התגובות המתונות של כלל חברי הפורום שביקשו שתשרשרי והסבירו לך אפילו איך. ואיך בכלל העזת להגיד שהתנפלו עלייך? לא אהבתי את זה בטירוף ולדעתי את חייבת לפורום הזה התנצלות, לא לי אישית כי בי סה"כ לא פגעץ, מה אכפת ליף, אני הרי מוחקת את זה מהפורום ומהזיכרון שלי. סליחה, אבל בשירשורים שפתחת אני בעצמי ציינתי שהם יימחקו, ישבתי על זה שעה פשוט רק לשרשר את כל הפתיחים שכתבת, השקעתי בזה זמן יקר שלא היה לי כי עבדתי כמו חמור כל השבוע, השקעתי בלכתוב לך מסרים ובסוף מה אני רואה? שאת מתלוננת על זה שסתם תוקפים אותך. מה את היית מרגישה במקומי? אולי את חושבת שזה לא ביג דיל, אבל ת'כלס אני אישית השקעתי בך וממש נזהרת לא למחוק את השירשורים שלך אלא לשרשר אחד לשני עד שזה ממש התחיל להיות מוגזם ועל זה התעצבנתי.

oria15

New member
עדיין לא הבנת?????

אני לא התעצבנתי על זה שלא מגיבים להודעות שלי אלא על זה שאתם כבר מגיבים אתם לא תמיד עושים את זה בצורהנעימה.. ואיך את אומרת שהסבירו לי הרבה אנשים, בזמן שאני ראיתי רק תגובה אחת שהסבירה לי איך להשתמש.. ולא מזיז לי בגרוש שלא עונים להודעות שלי, אלא מה שכן מזיז לי שהם עושים את זה בצורה לא כ"כ נעימה. אז לפי דעתי לא אני צריכה להתנצל כאן אלא אתם ולא בשבילי אלא בשביל כל אלא שנפגעו ולא אמרו כלום על זה.. אז אם תהיה יותר מרוצה אז אני מתנצלת שוב.... אם פגעתי במישהו.. אבל לדעתי לא אני צריכה לשנות כאן את היחס שלי כלפיי אנשים אלא אתם.. אז תקחו את זה לצומת ליבכם.. וד"א אני לא פתחתי שום שרשור על סנוביזם אלא סה"כ רשמתי תגובה שלדעתי נכונה, ושוב [בפעם האל"ף..} אני לא מתכוונת לריב עם אנשים על דברים שאני רושמת בתגובה.. ואם את רק מחפשת עם מי לריב אז מצטערת טעית בכתובת.... אז לפי דעתי גם לי מגיעה התנצלות ראוייה.... ושוב אני מתנצלת אם אני פוגעת במישהו. וכדיי שאת וכולם תהיו מרוצים שוב : אני מתנצלת מאוד על אי הנעימות ש"גרמתי" בתגובות שלי...{ואם את שואלת אותי זה רק מראה שאני לא פוחדת להיתנצל ול"הוריד" מהכבוד שלי כי אותי לימדו שזה רק מעלה מהכבוד..} בתקווה שגם את "תורידי" מהכבוד שלך ותבואי ותתנצלי בפניי, על התוקפנות שלך ועל שרשמת את המכתב בלי לחשוב אם זה פוגע במישהו.. אני כבר עשיתי את שלי והתנצלתי.

גילת תעשי לי טובה

בואי נסגור את הדיון השטותי הזה פשוט תכתבי מילה אחת "סליחה" בלי יותר מדי דיונים ונצא כולנו מרוצים

../images/Emo45.gif

ואל תגידו שלא אמרנו לכם יש כאן אנשים שהתייאשו והחליטו(שיעול עצבני) לעזוב, אבל יש כאן גם אנשים שרוצים לתקן תבחרו איפה אתם עומדים ורק רציתי להגיד שיש כאן אנשים באמת מגעילים אבל גם אחלה אנשים והרוב זה האחלה אל תתקלקלו ואל תתייחסו למיעוט (זבל אנושי ואני לא מתביישת להגיד את זה)

איימוש

New member
לי דווק נראה פורום סבבה...

לא סנובים ולא כלום. חבל שסתם החדשים והמנהלים קצת עצבניים. יאללה- חפיף.. זה סתם יהרוס את האווירה.

הצחקת אותי חמודה, פשוט נקרעתי

אנ,בנאדם עצבני? אני הבנאדם שהכי לא מתעצבן ולא מרים את הקול ולא מוחק פה דברים סתם ולא מגיבה בכלל על כל מיני שטויות. רק שהפעם זה יצא לי מהחורים כי אני אישית הסברתי לגברת אוריה, ואני אישית ישבתי פעם אחרי פעם לשרשר את כל ההודעות שלה. אז לא להתעצן אחרי השקעה כזאת שבאים ומכנים את כל יושבי הפורום כסנובים ולא מכניסי אורחים?

איימוש

New member
אוקי. מצטערת. ../images/Emo4.gif

קבלי את התנצלותי. ובמקרה שכן התעצבנת- מניסיון, יוגה ושינה טובה עושה פלאים. גם נשימה עמוקה לא תזיק.

lali37

New member
../images/Emo6.gif

מנהלים קצת עצבנים
רואים שאת לא מכירה אותם... יש לפורום הזה את 2 המנהלים הכי חמודים ומצחיקים שיש...

למעלה