מאוכזבת מהעולם...

black angell

New member
מאוכזבת מהעולם...

מה עושים שהחברה הכי טובה אוהבת את הבן אדם שאת אוהבת? מה עושים שהאחיות שלך מצליחות יותר ממך בחלק מהתחומים? מה עושים כשיש כמה אנשים שחושבים שהם יותר טובים ממך ומנסים רק לפגוע בך? מה עושים כשלהורים יש בעיות כספיות ומתביישים לקחת כסף? מה עושים?

פירואט1

New member
היי

אם היתה לי חברה שאוהבת את מי שאני אוהבת, הייתי ממשיכה לאהוב ונותנת למושא אהבתי לבחור את מי הוא רוצה, ואולי הוא בכלל אוהב מישהי אחרת ולא אותי ולא אותה? בעיני אין אהבה בכוח. בקשר לאחיות, יש ככ הרבה תחומים בעולם, אף אחד לא יכול להצטיין בכולם, תמשיכי להיות טובה במה שאת. מהאנשים שמנסים לפגוע בך כי הם חושבים שהם יותר טובים הייתי מנסה להתרחק בכל דרך אפשרית. ובקשר להורים, ממי הם מתביישים לקחת כסף? אם זה ממך, אז אולי תכניסי להם את הכסף לארנק כשהם לא רואים, מבלי שהם ידעו שזה ממך. או תקני במקומם את מה שחסר להם. פ.

black angell

New member
לפירואט

תודה על העצות ובקשר לכסף לא הם מתביישים לבקש... אני מתביישת לבקש מהם כסף.... כי אני יוצאת וממש כואב לי לבקש כסף... תודה...

תגובה

אם חברתך אוהבת אדם שאת אוהבת עליך לשמוח בשבילה ולקוות שיהיה לה טוב אתו, ועם זה לנסות גם-כן ליצור אתו קשר ויחליט בעצמו עם מי להיות. אם מצליחים יותר ממך עליך להתאמץ ולנסות להגיע לרמתם. למנסים להרע לך אל תתיחסי והיי בטוחה שאת בסדר. אם להורים בעיות כספיות נסי לכלכל את עצמך באופן עצמאי ואז תוכלי אף לעזור להם, ואם את צעירה לזה תצטרכי לבקש כסף רק כשמאד חשוב לך.

בת כמה את?

העולם מלא אנשים חלקם טובים מאחרים ואחרים שאין להם מושג אבל לפעמים דווקא אלו שלא יודעים כלום כל כך בטוחים בעצמם שהם מאוד מאוד מאוד מצליחים בכל דבר ואלו שיודעים ומבינים וחכמים ונחמדים פוחדים להרים ת'ראש והם לא מצליחים בכלום אל תסתכלי על מה שיש לאחרים תהיי את ותאדירי את עצמך עם מה שיש לך להציע בקשר לאחיות שלך... כל הכבוד להן תפרגני להם ותראי "שידבק" בך כל מה שתרצי והההורים... טוב הם מבוגרים אין לך דרך לשנות אותם מקווה שיהיה לך ולמשפחתך חג שמח

למעלה