מאוכזבת ... מגברים!!

קאריני21

New member
מאוכזבת ... מגברים!!

החבר שלי לשעבר (ההוא מלפני חודש בערך) פשוט הורג אותי לאט לאט. לא מספיק שהוא קילל אותי אחרי שעזבתי אותו (מזל שלא אהבתי אותו) ... הוא כותב עליי שירים כל כך מגעילים ... מפרסם אותם (טוב שהוא לא מזכיר שמות...) ואני מנסה להתעלם ... זה עובד והכל ... אבל ... זה מעצבן שהוא כותב עליי שאני קרה כמו זונה וכאלה מילים (סליחה על הביטוי)... חשבתי שגברים בני 27 צריכים להתנהג בצורה בוגרת יותר... אחרי שאני מתעלמת ממנו הוא חוזר לדבר איתי וכשאני מנסה לדבר איתו יפה ... איכשהו הוא תמיד מגיע למצב שהוא חייב לקלל אותי ולהשפיל אותי. דייי .... כמה בנאדם כבר יכול לספוג? איך אני אמורה לתת עוד אמון בגברים ובקשר של אהבה? הפצע מהעבר עוד לא הגליד (סיפור אהבה מטורף מלפני פחות משנה ...) וחשבתי שהקשר החדש שהיה לי ירפא קצת מקומות פתוחים ... אבל לא ... זה פשוט גרם לי להתרחק מכל הקשור לאהבה!!

קאריני21

New member
והינה שיר שכתבתי .... ../images/Emo39.gif

כל שרציתי זה אהבה כל שרציתי זה מעט חום ממך קצת הבנה עם מעט רוך תוסיף לזה תשוקה ומעט סוכר שיהיה מתוק כל שרציתי להרגיש טוב להרפא מפציעה אך עכשיו זה מאוחר הפציעה לא הגלידה נשארה שם צלקת לעד. כל שרציתי הוא מתכון לאהבה.

קאריני יקרה

ממש מצער לשמוע שגבר בגילו עדיין מתנהג כילד בן 8. את עכשיו מבינה שבאמת עדיף היה שלא ימשך הקשר הלא בריא הזה. אני חייבת לשאול את אומרת שהוא מפרסם את שיריו איפה הוא מפרסם אותם
אני חושבת שכדאי לך פשוט לחתוך את הקשר איתו לגמרי לא טלפונים לא כתיבה לא כלום. אדם שפוגע בך ולא יודע להעריך אותך כמו שמגיע לך פשוט צריך לחתוך את החבל ולהמשיך לאט לאט הלאה. את אומרת איך תאמיני לגברים
בקלות תביני שאחד מקולקל בחבילה זה לא אומר שכל החבילה נגועה בזה. אז תאמיני בגברים לא כולם כאלה לא הוגנים ולא בוגרים.

קאריני21

New member
לירח האחת

תודה רבה על תגובתך. הוא מפרסם את שיריו ברשת ... בפורומים של שירה. אני חתכתי את הקשר איתו אבל הוא ממשיך לקלל אותי ... ולכתוב עליי שירים פוגעים. ניסיתי להבליג ולהתעלם ... אבל די, כמה אני יכולה עוד לספוג? זה משגע אותי.

בוקר טוב קאריני

אין על מה בשמחה. אני הייתי מציעה לך פשוט לשבוע הקרוב פשוט להדיר את רגליך מהפורום שעוסק בשירה ששם הוא כותב. פשוט להתעלם לגמרי מדבריו ואז תראי שגם הדברים יסתיימו. ייתכן והידיעה שלו שאת קוראת ומן הסתם מתעצבנת מספקת את יצרו הרע, ואם הוא יראה שאת אינך שם ואינך קוראת או מגיבה הוא יפסיק כיוון שישעמם לו שאת לא כועסת ונפגעת. אני מבינה את הכאב שלך אבל עקרונית אין מה לעשות כי לפי החוק אין מי שיכול לעצור אותו כי הוא לא מציין את שמך אבל אולי כדאי לפנות למנהל הפורום ולראות מה ניתן לעשות לגבי הכתיבה שלו, ושוב זה אם המצב ממש בלתי ניסבל מבחינתך. מקווה שהזעם שלו יעבור במהרה והבגרות תגיע לקודקודו בהקדם.

Orrza

New member
אז הפעם תורי לנסות

ולעזור לך... את הזמן שישבת והשקעת כאן כדי לכתוב על האידיוט הזה שאת עוד מוכנה לקרוא לו "חבר לשעבר" ואת שברון הלב ותחושת הפגיעה שיש לך עמוק בפנים, לא היית צריכה לבזבז. על אנשים כאלה לא צריך לאבד עוד רגע יפה אחד בחיים, כי ברגע שאת לוקחת זמן גולמי (שאת יכולה בעצם לעשות אתו מה שאת רוצה, כמו לעשות ממנו חוויה מושלמת) ומחליטה דוקא לבזבז אותו על מחשבות רעות, זכרונות רעים, והלקאה עצמית... את בעצם הופכת לאשמה בתחושות שלך... נסיונות רעים צריך לשכוח, לאחר שהסקנו מסקנות איכותיות שימנעו מאתנו לחזור על חוויות שכאלה. שיגיד מה שהוא רוצה, האידיוט... את הרי כבר השלמת עם זה שהוא טעותי לחלוטין, אז אין לך שום סיבה להתייחס אליו. תתיחסי לאנשים שאת מעריכה, ולהם תקשיבי. מהנסיון שלי, ויש לי לא מעט לצערי, אנשים שיש להם צורך להשפיל אנשים אחרים בד"כ סובלים מרגשי נחיתות רציניים. אדם יציב ובריא בנפשו, אדם שבטוח בעצמו לא יטרח לנסות להוריד מכבודם של אחרים כדי להרגיש שווה אליהם. אדם כזה הרי יודע מה הוא שווה. העצה שלי היא להמשיך הלאה, ולא לאט לאט, אלא מהר מהר. החיים ממש קצרים, לבזבז זמן באבל וצער זה פשע כנגד עצמנו, לבזבז זמן בלספוג עלבונות חוזרים זו אפילו פשיעה סדרתית. בתור מי שיודעת מה זה שיאצו, תתחילי פשוט לנשום... להארה... עמוק עמוק ולאט... הכל יתחיל להתבהר בקרוב, את הרי יודעת... אור.

sidi

New member
היי

אני מציע שפשוט תתעלמי כמה שאת יכולה מהטיפוס הזה. פשוט תתפסי מרחק מכל מה שקשור אליו, הרי זה ברור שמשהו אצלו דפוק. זה לא יעזור לך אם תדברי או תסבירי לו מכיוון שלדעתי הוא בכלל לא שולט בעצמו אלא הקופים שולטים לו במוח.

גברים לא נועדו להתאכזב מהם

תני לו להוציא את כל מה שיש בו כל זמן שזה באמת בעילום שם שיהיה לו לבריאות ואם אין אהבה בך אליו אז אין לך בכלל מה להפגע

קאריני21

New member
היי לכולם

תודה רבה רבה לכולכם על העצות. נהנית לקרוא את כולכם וזה ממש עזר לי!! תודה תודה תודה ו
לכולם!!
קארין.

למעלה