מאוכזבת... מבולבלת...

מאוכזבת... מבולבלת...

חזרתי היום מטרום ניתוח עם הרגשה נוראית, מאוכזבת, מבולבלת ולא יודעת מה לעשות. בפגישת רופא נפגשתי עם ד"ר סוריאנו, נכנסתי לפגישה במחשבה של מה יכול להיות יותר טוב מזה!! ואז כששאלתי אותו אם הוא ינתח, חטפתי שוק למשמע התשובה שאין לו כל אפשרות להיות נוכח בניתוח. מי שינתחו הם זולטי ושטוקהיים. הייתי בשוק ! יצאתי מהפגישה עם הרגשת מחנק בגרון ודמעות בעיניים. לא ידעתי מה לעשות ועדיין לא יודעת מה לעשות, שוקלת לדחות אבל גם אז לא מובטח לי שהוא יהיה נוכח בניתוח. אולי בכלל כדאי לבטל ולא לעבור את הניתוח. ואולי הם שניהם טובים מאוד ורק בגלל הפורום נכנס לי לראש שסוריאנו הכי טוב ולא כדאי לעבור ניתוח אצל מישהו אחר. לא מספיק שפעם קודמת דחו לי את הניתוח בדקה ה-99 כשכבר הייתי מוכנה לניתוח אז עכשיו קיבלתי את הבשורה הזאת. אולי הכל בעצם זורם לכיוון הזה כדי להראות לי שאין צורך בניתוח ואולי שוב הניתוח יכול להיות מוצלח באותה מידה עם שניהם ורק בגלל הפורום נכנס לי הקיבעון לסוריאנו. הרי בניתוח הקודם התעקשתי על מנתח מסויים מה שהתברר כטעות אז אולי גם כאן הקבעון שלי עלול לגרום לטעות נוספת. ולא אין סיכוי שאלך לפרטי, לא רוצה לשלם 14,000 ש"ח וגם חוששת שניתוח בפרטי אולי לא יהיה מקיף כמו בציבורי. הפחד מהניתוח מזמן התחלף בבלבול וחוסר ודאות מה לעשות. נראה לי שאני בסוף אלך לניתוח אבל אני הולכת עם הרגשה כל כך רעה וכל כך לא טובה....

את כ"כ עונה לעצמך מייקי!

מתוקית תקשיבי טוב,בעיקר לעצמך! את מכורה לסוריאנו! אני כ"כ מבינה את האכזבה שלך,אבל יחד עם זאת,חושבת שאולי פה את צריכה לחשוב בצורה הפוכה ואולי הוא כן יהיה נוכח? ואולי אם לא יהיה נוכח,אז תוכלי לשמוע דיעה נוספת ,הוא הרי מנהל המרפאה והוא חייב להתעדכן בכל אחת ואחת מה קורה איתה,בסופו של דבר הוא ידע מה קורה איתך. ובכלל,לא טוב להיות "מקובעים" על רופא אחד,במיוחד לא כשמדובר בביה'ח ציבורי. יקירתי,ראי זאת לטובת העניין,דווקא ראש ודיעה אחרים יכולים אולי לעזור לך במיוחד כשאת לפני ניתוח חוזר. מחבקת אותך להתעודדות חיובית וראייה אחרת. עם כל הכבוד לסוריאנו,הוא לא היחיד בעולם! והמחלקה שלו,לא פחות טובה ממנו 0אני לא מאמינה שאני אני אניייי כותבת לך את הדברים הללו,אבל כן...אני כותבת לך כי גם אני כמוך "מכורה" אבל אני עושה עבודה עצמית בחשיבה השונה הזו ומעבירה לך את מה שעולה במוחי על העניין) מואאאאה

maytalita

New member
../images/Emo24.gifמייקוש מותקית

מאוד מובן ומוכר לי הצורך לשלוט בדברים, לברר הכל ולהגדיל את הסיכויים שהכל יילך כמה שיותר טוב וחלק. לגמרי מזדהה.. אבל לא תמיד הדברים מסתדרים בהתאם לתסריט שלנו ויש גבול לכמה שאנחנו יכולות לעשות בנדון. את ניסית, רצית, ביקשת ולא מסתדר. אז יהיה בסדר עם מישו אחר ולא עם סוריאנו. אני אומרת- בואי נתחבר לגישה של- "בפעם הקודמת התעקשתי.. מה שהתברר כטעות....", שזו ההוכחה (כמו שבעלי אומר לי כל הזמן)- שנדמה לנו שאנחנו יכולות לשלוט בהכל, אבל בסופו"ש יש רגעים שבם צריך להרפות, להתמסר ודי. ואם נסתכל לרגע על התמונה במבט אובייקטיבי, זה גם הזמן להתייחס לזה שזולטי (ועשיתי קצת בירורים אחרי שיחותינו) נחשב מצוין ואת בידיים טובות! הצוות מיומן ולדעתי את בהחלט יכולה להסיר דאגה מליבך. נשיקות, יקירה קבלי מלאנתלאפים

יש בזה משהו

בגמילה מההתמכרות לסוריאנו. זה מרחיב את החופש שלך, כמו כל גמילה מתלות. א ב ל מאחר שזה אוטוטו וזה ניתוח שני,אחרי שהראשון היה חלקי,בלשון המעטה, לא בטוח שכרגע זה זמן טוב לגמילה. כפי שאמרתי לך היום, אין לי מושג מה כדאי לך לעשות. את מכירה את מה שעברתי וגם יודעת מה הייתה ההחלטה שלי לגביי תסריט אפשרי שכזה. אני בעד שתישני על זה לילה ובבוקר יש סיכוי שהדברים יראו לך צלולים יותר. יש גם רופאים טובים מאד בהדסה, כך שמעתי. אפשר לברר הכל ולבחור את מה שהכי נכון ובטוח עבורך. נשיקות, אניש.

g a l i 2 6

New member
מייקי, שטוקהיים וזולטי הם אלופים

סוריאנו בעצמו אמר לי ולחצי שכל מה שהוא יודע בדגש על המילה כל הוא יודע מזולטי אני כל כך מבינה אותך כי כולנו רוצות את סוריאנו אבל אנחנו אלה שמנפחות את שמו בסופו של דבר ומה שמכתוב מלמעלה זה תמיד לטובה.... את יכולה להיות בטוחה שאת בידיים מצויינות

מקווה שאת צודקת

התעוררתי לפנות בוקר ואיני מצליחה להירדם בחזרה המחשבות מטרידות אותי והפחד האם זה הצעד הנכון בסיטואציה שנקלעתי אליה בלילה נרדמתי רק לאחר שלקחתי ואליום אני ממש מרגישה הרגשה רעה לגבי הכל מרגישה שכאילו אני "זרוקה בין הכסאות" הרי שניהם לא מקבלים יותר במרפאה, משמע שבמרפאה שוב לא ידעו מה המצב האמיתי אצלי בפנים כי רופאי המרפאה הם לא אלו שינתחו. מרגישה כל כך מאוכזבת... מבולבלת...ומפוחדת

ואני חשבתי על עוד משהו

שאולי ההבדל היחידי בין סוריאנו לצוות המנתחים שלך הוא שאחד יודע לעשות לעצמו יחסי ציבור מעולים והאחרים פחות עד ממש לא. אבל כל זה ממש חסר חשיבות מול התחושה שלך. את יודעת הכי טוב עבורך.תעשי מה שמרגיש לך נכון. נשיקות, אניש.

זה בהחלט ברור !

קצת קשה לי לדעת מה הכי טוב עבורי... מקווה שהכל יהיה בסדר ולא אצטער.

קרנון32

New member
מייקי

אני נותחתי ע"י סוריאנו ושטוקהיים והאמת שאני מרגישה ששטוקהיים היה ועדיין מצוין!! שיהיה המון בהצלחה דרך אגב מי שהצליח לשכנע אותי לעשות את הניתוח זה זולטי ולא סוריאנו מסוריאנו התרחקתי עד אחרי הניתוח זולטי מאד אחראי ומומחה לא פחות המון בהצלחה

לכי על זה

ואל תדחי... מקווה שהכל ייסתדר עבורך כמו שרק את רוצה.. נשיקות...

מנדליקה

New member
יקירה

גם אני בדעה של מבוהלת - לכי על זה ! אל תדחי. נכון שמבאס שסוריאנו לא יהיה, אבל הרופאים שאמורים לנתח אותך הם לא מתמחים ויש גם להם הרבה נסיון. שיהיה בהצלחה. מחזיקה לך אצבעות.

galim29

New member
מייקוש../images/Emo23.gif

נכנסתי לשנייה.... אל תוותרי. שטוקהים וזולטי מצוינים ואת בישיים טובות מאוד. לא לתת לפחדים לנהצח. תעשי את הניתוח ואל תוותרי לעצמך. תמיד יהיו סיבות למה לא... קחי נשימה ותקפצי למים. יהיה בסדר...

ליאל ד

New member
יקירתי

אני מקווה שתיקבלי את ההחלטה הנכונה ותהיי שלמה עימה!!! לדעתי מצבך אינו סובל דיחוי, את סובלת מכאבים ורק דיכוי "כבד" מקל עליו לפעמים, הניתוח הראשון שעברת גרם לך המון נזק ויש לתקן את זה! אני מאחלת לך בהצלחה בניתוח אם תחליטי לעבור אותו, ניתוח קל והחלמה מהירה!! שלא תיזדקקי יותר לתותחים "כבדים" כמו דכא או לוקרין ושהניתוח יביא עימו את ההריון המיוחל!! מחכה לעידכונים!! ליאל

זואילי

New member
../images/Emo41.gif מייקילולי אחרי ../images/Emo41.gif

היא עכשיו בהתאוששות. עבר בשלום, פחות מסובך ממה שהיה צפוי. נשאיר לה לספר. החלמה מהירה מייקי, שובי אלינו בצ'יק.

galim29

New member
אז מסתבר שיש לה אנדו?../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

מחכים לשמוע ממך מייקוש...

למעלה