מאוכזבת מאוד

travajo

New member
מאוכזבת מאוד

כי אני לא מצליחה למצוא עבודה. אני כל היום שולחת קורות חיים לכל מיני מקומות ואף אחד לא חוזר. אני ממש מיואשת. גם ממש השמנתי בתקופה האחורונה. אני כבר חצי שנה עוברת מעבודה זמנית לעבודה זמנית אחרת. או שהיו לי תקופות שלא עשיתי בהם כלום. די איזה ייאוש!!!!

סבלנות...

גם לי היתה תקופה של 7 חודשיים ללא עבודה בכלל , הייתי מוכנה להתפשר בעבודות רק לא להישאר בבית אני מבינה את התיסכול והאכזבה אבל אל תפסיקי לנסות ולשלוח בסופו של דבר תמצאי עבודה בהצלחה לך

travajo

New member
תודה

אבל אני ממש מיואשת! היום הייתי קרובה למצוא משהו אבל בסוף זה לא הסתדר!

ברוכה הבאה לפורום

גם אני במצב שלך בבית מובטלת משתגעת יורדת מהפסים עוד שניה אבל תמיד מחזירה את עצמי "למוטב" תחשבי חיובי יגיע הרגע

אל תתיאשי, נצלי את הזמן הזה

לחיפוש עבודה בצורה יעילה, חשבי על איזה כיוון את הולכת מבחינת עבודה והבליטי את היתרונות שיש לך בתחום. הייתי מנהלת משאבי אנוש 12 שנים ואני ידועת שאת אלו שמיואשים מחיפוש עבודה- קולטים מייד . זה לא עושה רושם טוב. הרימי ראש, היי אופטימית והמשיכי לחפש. אולי תוכלי לפנות לחברות כוח אדם שיעזרו לך?

תגובה

למדי בחוגים מקצוע שמתאים לך. אז יהיו לך הרבה סכויים. אכלי נכון, לא פחות מדי ולא יותר מדי, בעקר דברים טבעיים ובריאים כמו פרות וירקות והמעיטי ככל האפשר בדברים שמנים ומתוקים. עשי התעמלות גופנית מבוקרת וקבועה.

beardedn

New member
תתעודדי!

travajo, בסוף תמצאי עבודה, ואז בטח תעבדי קשה ותתגעגעי לזמן הזה שבו את יכולה לנוח כמה שבא לך, אז תתעודדי! בכל מקרה שיהיה בהצלחה

למעלה