מאוכזבת מאוד

מאוכזבת מאוד ../images/Emo4.gif

רכשתי היום את ערכת החותמות של בוקי סטייל בסופר פארם והיא פשוט מחורבנת. אין מילה אחרת. החותמת יוצאת לא אחידה ומרוחה ואני מאלה שמורחות לקים כהים על הציפורניים בצורה מדוייקת, ככה שאין לי בעיה של דיוק עם החותמת. אין על הדיסקית ניילון ניצמד ועדיין - חותמת מרוחה ומטופשת. אוף.

Marble Arch

New member
../images/Emo4.gif

מתבאסת לשמוע!
אולי כדאי לך לנסות את של WOW- עליהן היו ביקורות טובות, וניראה לי שזה גם זול יותר..

Camden

New member
אני ניסיתי את של וואו

הצורה אפילו לא עלתה על החותמת שלא לדבר על משהו שיעבור אח"כ גם לציפורן.. עוד לא רשמתי על זה שומדבר כי אמרתי שאני אתן לזה שוב צ'אנס ואנסה את זה שוב לפני שאני אתן חוות דעת אבל אם כבר פתחנו את הנושא...

זה בדיוק העניין

שלפחות בדיסקיות של בוקי סטייל - גם בלי הניילון אין חותמת! כלום לא יורד לחותמת או שיורד מאוד מרוח. ולפי מה שכתבה קמדן - גם בוואו. אני מניחה שפשוט צריך להזמין מהאתר הסינגפורי אבל השאלה היא כמה באמת אפשר לסמוך עליו וכמה אני יכולה לסמוך על זה שבחותמות שלהן זה כן יעבוד. כאילו, אני יודעת שלמרבל זה עובד אבל האם יש כאן עוד עדויות? אני לא רוצה לזרוק סתם כסף, כי מבחינתי הכסף שהוצאת על הבוקי סטייל היה זריקת כסף. בבחינת "מה שזול עולה ביוקר".

mgirl

New member
החותמת של וואו דווקא עובדת לי מעולה... ../images/Emo2.gif

בכל מקרה החותמות ה'אותנטיות' כלומר של קונאד בטוח עובדות, מעדויות של מלא בלוגריות

יפעתיקו

New member
../images/Emo110.gif

החותמות של אפי (מרבל) הן חותמות של קונאד, בוקי סטייל ווואו וכל השאר הם חיקויים. ולפעמים צריך להתפשר על הטוב ביותר... :) קונאד הם מעולים והסיכויים שיהיו לך בעיות הם קטנים בהצלחה (נ.ב. חפשי בגוגל KONAD)

Marble Arch

New member
כמו שיפעת אמרה,

האתר הסינגפורי מחזיק קונאד אמיתי- לא חיקוי. זה עובד לכל העולם, לא רק לי

טוב, אז אני מניחה שאם אין ברירה אז אין ברירה

וכמו שאמרתי מקודם - מה שזול עולה ביותר
זה לפחות הלקח שלי מכל הסיפור הזה. אז יאללה, נזמין...

תיקתקית

New member
מה הכתובת של האתר הזה?

ואם למישהי בא לפרט: כמה עולה ערכה בסיסית ומה היא מכילה? וכמה עולה משלוח?

מ ס ט י ק

New member
יש אותו בקישורים של הפורום

אני הזמנתי לק גדול (10 מ"ל), חותמת דו צדדית, סכין ופלטה אחת במחיר של 24$ כולל משלוח. לפי מה שהבנתי מהבנות פה החותמת הדו צדדית נוחה יותר ולכן הזמנתי אותה. יש גם סטים שמכילים 2 פלטות, לק קטן, חותמת וסכין - הן טיפה יותר זולות, אבל שוב בגלל עיניין החותמת הזמנתי בנפרד.

קניתי את הלק המיוחד שלהם לחותמות

שהוא סמיך וניסיתי גם עם לקים של אסי וכלום, נדה... או שיוצא מאוד מרוח, כאילו השבלונה של הדיסק לא עמוקה מספיק ולכן אין מספיק לק או שלא יוצא כלום!

למעלה