מאוכזבת כל כך...

מאוכזבת כל כך...

הי בנות,
אני עוברת סערת רגשות, אבל לא כל כך מרגישה שחברות באמת מבינות, לכן כותבת כאן...
ביום חמישי הקרוב היתי אמורה לעבור תרומה ראשונה..היתי...
אבל הפעם זה לא יקרה..
אחרי שנה של חוסר ביוצים (אני בת 33, כן?) דווקא החודש הגיע הביוץ הספונטני שאף אחד לא צפה, לכן גם לא קיבלתי שום מדכא...ועכשיו אי אפשר לנסוע, ההורמונים לא מאפשרים החזרה...
אוף אוף אוף
אני רק בוכה כבר 3 ימים..
מנסה לעכל...
עד שהתרגלתי לרעיון שזה מה שאני צריכה לעבור-ועכשיו מכה חדשה...
אז נכון, החלטנו להביא את המוקפאים (מסלול הדסה), אז נכון שיהיה אפשר לעשות החזרה עוד חודש-חודשיים. אז מה???
קשה לי כל כך...
אוף...

לא קלה דרכינו. כל כך מבינה אותך . מאחלת לך בהצלחה בסיבוב הבא.

80cookie

New member
למה לא ניסית אם כבר לבד עם הביצית שלך?

איך בבדיקות מעקב לא שמו לב ונתנו דיכוי?

לא היה כלום בבדיקות מעקב, גם לא היה

אמור להיות..
שנה שלמה לא היה, אז דווקא החודש???
זה התפתח תוך כמה ימים-בין בדיקה לבדיקה (תוך שבוע)
תפסנו את זה רק אחרי...

80cookie

New member
וואו , יהיה בסדר , אז חודש הבא , אל תשברי

את צריכה כוחות גם למסע התרומה - זה חשוב
בהצלחה

מלא בנות ניקלטות דווקא מקפואים

תתכני החזרה מיד עם המחזור הבא. ובטוחה שהכל יהייה בסדר..
בהצלחה !

rabbitm

New member
מוקפאים זה גם טוב מאוד

מצטערת על כך שהתבטלה לך הנסיעה, אבל תוכלי לעשות החזרת מוקפאים, ויש הרבה הצלחות!!
יהיה לך פחות לחוץ ותוכלי להגיע לרמת רירית יפה, בלי לחץ

בהצלחה!!

ido24029

New member
גם לי היה משהו דומה

גם לי התפספסה ההחזרה הראשונה ברגע האחרון, אז הקפאנו את כל העוברים
אחרי חודש החזרנו 3 ! נקלטו שניים - ואני בהריון בשבוע 30 !
אז תנשמי עמוק ואולי הכל לטובה !
עם מוקפאים לדעתי יותר קל לכוון לרגע הנכון - לא צריך להיות מסונכרנים עם אף אחת ..

אכן מאכזב...אבל תאמיני במוקפאים יש כאן לא מעט שהרו מהמוקפאים (גם אני) והליך ההכנה יותר קל לגוף
איילת

אפשרות בחירה-איילת

איילת, יש אפשרות שתסבירי לי מה ההבדל?
האם יש בכלל אפשרות בחירה בין מוקפאים ללא מוקפאים?
מי מחליט על כך?

בדר"כ בהחזרה ראשונה מחזירים עוברים טריים במידה ונותרים עוברים באיכות טובה מקפיאים אותם....מקווים שהטריים יקלטו והמוקפאים יספיקו לילד הבא....
בפועל אני השתמשתי בכולם....קיבלתי רק שלושה, החזרתי אחד בכל פעם (בהמלצת הרופא) נקלטתי עם השלישית....
לעיתים יש רופאים שמראש ממליצים על הבאת מוקפאים מחו"ל, במידה וההמלצה היא החזרה על בסיס סבב של ביוץ טבעי, אך זה במעט מאוד מקרים...

פנדה30

New member
לנו לא היו טריים בכלל

לא טסנו, והחזירו לנו לארץ רק מוקפאים.
הצלחנו בהחזרה השלישית, במסלול של בר חווה.

בהצלחה.

OzzieGirl

New member
זה תלוי במסלול

לגבי הדסה אני יודעת (כי גם לי בוטל סיבוב בגלל ביוץ) ממה שבוסמת אמרה לי, שאם יודעים על הביוץ או ביטול הסבב לפני שהביציות הופרו אז לא יכריחו אותך לקחת מוקפאים. רק אם זה מה שתרצי (יש לזה היתרונות שלו, למשל מאפשר בנחת בדיקות נשאות גנטית לתורמת, אם צריך).

אם את רוצה עדין סיבוב טריים אז את התורמת שהותאמה לך או שיתנו למישהו אחר, אם צריך (לפעמים יש תורמות שנפלו מהסבב בגלל שלא היו להם מספיק בייציות והם צריכים תורמות נוספות), או יקפיאו את הביציות שלה לטיפולים אחרים שהם עושים שם (לא עם הדסה. הדסה לא עובדים עם ביציות מוקפאות), ואת תתחילי סבב חדש ותקבלי תאריך החזרת טריים הבא.

אבל אם זה התברר אחרי שכבר הפרו את הבייציות (ממש תוך ה-3 ימים בין שאיבה להחזרה, אז ברור שאי אפשר לתת למישהו אחר, וזה כבר שלך, ואז האפשרות היחידה, היות ולא ניתן לבצע את ההחזרה, היא להחזיר כקפואים ולבצע החזרת קפואים בארץ ב"זמנך החופשי".

פנדה30

New member
מבינה את התחושה, אבל באמת שיש סיכוי

גבוה לקליטה ממוקפאים, יש סטטיסטיקות מוכחות שאין הבדל משמעותי, ויש לי חברות שיכולות להישבע שבזכות העובדה שלא עברו שאיבה (בנות שהרו מIVF) הגוף היה פחות בטרואמה בהחזרת המוקפאים, ולכן הצליחו.

אישית, אנחנו הצלחנו עם המוקפאים שלנו, והוורודה הממת כבר בת שנה!

בהצלחה!

תודה בנות.. עדיין מעכלת

אנחנו טסים בכל זאת - כי תכננו טיול אחרי זה בכל מקרה,
היתה לי אפשרות בחירה (סבב חדש או מוקפאים), בחרנו מוקפאים
אתמול אמרו לי ששאבו לתורמת 10 ביציות בשבילנו (שזה יפה נראה לי), מחכה לראות כמה עוברים ייצאו...
ואולי יקרה לי איזה נס קטן -גדול עם הביוץ הלא מתכונן הזה :)

למעלה