מאוכזבתתתת

מאוכזבתתתת

שלום לכן
היתה לי החזרת 2 עוברים ב- 22 לחודש. אחרי 13 יום בטא 150
אחרי 8 ימים הגעתי לאולטראסאונד ואין שק הריון. אמרו לי לעשות בטא יצא 640 ונאמר לי שהיא לא עולה יפה אך להמשיך בתמיכה.
כל היום אני בוכה כ"כ מאוכזבת אחרי כ"כ הרבה הפריות. אני רוצה להפסיק תמיכה. לא מבינה מה הטעם ולא מרגישה בהריון. והכי מפחדת מהתשובה ביום ראשון שלא יהייה חלילה חוץ רחמי או גרידה.
מה אתן אומרות? הבטן שלי כל הזמן נפוחה וגם סבלתי מגירוי יתר

ב640 ממש לא רואים כלום וגם לא מרגיישם כלום

לא בכל הריון מרגישים משהו ואם בכלל
&nbsp
השאלה שלי אם ביום הראשון שבדקת היה 150 ואז אחרי 8 ימים יצא 640.. זה באמת נשמע בעייתי
תלכי כל יומיים לראות אם יש עליה , היו ניסים מעולם ותמשיכי את התמיכה את חייבת אותה בגלל הזריקות שלקחת ( אחרת סתם חבל )
&nbsp
אני אישית ממליצה לקחת שמן אומגה 3 פעמים ביום ( תלוי מה המשקל שלך ) אין בעיה לקחת בהריון ובשלב ההפריות ,( תוכלי לקרוא על זה בגוגל , רופאים לא מדברים על זה כי זה לא תרופה אבל זה עוזר לוויסות הדם ומונע קרשיות מסויימת אפילו אם הכל בסדר )
&nbsp
&nbsp
&nbsp

אליסקה

New member
תתאכזבי אחר כך

אני בשבוע 10 לאחר החזרת שני עוברים. ההריון התחיל עם הכפלות לא תקינות (144 ביום 14, 290 ביום 16, אבל אז 850 כעבור שבוע). לכן, בשבוע 5 ביקשתי מהרופא להפסיק תמיכה, בתקווה שייפול ללא התערבות, אבל הבטא המשיכה לעלות, וגם הפרוגסטרון והאסטרוגן נשארו גבוהים, למרות שהפסקתי תמיכה. בשבוע 6 הרופא אמר לי ״כבר היו דברים מעולם, בואי להיבדק״. לא האמנתי, אבל עשיתי כדברו, והפלא ופלא - בשבוע 6 וארבעה ימים נמצא עובר עם דופק שמתאים לגיל ההיריון! בבדיקה חוזרת כעבור שבוע - עדיין עובר עם דופק שמתאים לגיל ההיריון. מאז לא נבדקתי, ואני כמובן מחזיקה אצבעות שהדופק לא יפסיק.
אם הייתה החזרה כפולה תמיד יש סיכוי של שיבושים בבטא, כי אולי בהתחלה נקלטו שניים ואחר כך אחד פרש, ואם יש הריון, הפסקת התמיכה ממילא לא תעלה ולא תוריד, כמו שקרה אצלי.

למעלה