מאוכזבי D-100

../images/Emo24.gifהמזל של הפורום הזה

זה שאין פה קנוניסט מקביל לניקוניזם שלך. אין לך מושג כמה זה מוזר, כצופה מהצד. זו רק חברה שמייצרת מוצרים.. זה נהפך אצלך לכוחות האור מול כוחות האופל

ted

New member
חבל שאין כאן קנוניסט כזה.

היה מעניין יותר. לא - ואין לי מניות בניקון, ואני שונא אותם לפעמים על שטויות שהם עושים. וזו לא רק חברה שמייצרת מוצרים. זו דרך חיים, זה אופן מחשבה. זו החברה שיצרה את ה SLR הראשונה שלי ב 1969 ואז התחלתי ליהנות מצילום באמת. חוצמזה, הקטטות האלו מעלות כאן חיוך על שפתי החברים, ואם גרמתי להם לצחוק קצת, דייני. ועוד משהו - כשקנון יצאו עם מצלמה טובה שלא תוחלף אחרי 6 חודשים, אולי אשקול לצרף אותה לאוסף שלי, ואז אוכל לעמוד מעל הנהר - רגל פה ורגל שם. ואתה - לא ממש אוהב את הציוד שלך, כי צלמים נקשרים לברזלים והזכוכיות שלהם.

enoeht

New member
זה ממש נכון..

המריבות שלכם בין הניקון לקנון תמיד מרוממות את מצב אוחי. תמשיכו בבקשה וכמה שיותר

זה נכון שאני לא מאוהב בציוד שלי

זה בס"ה חתיכת מתכת, פלסטיק וזכוכית. ברגעי הפנאי שלי אני מסתכל בתמונות ושומע מוסיקה, לא מביט במצלמה או במערכת. אמרתי שאני משועשע מהניקוניזם או קנוניזם, ועכשיו שאני חושב על זה, זה נכון על כל הטכנולוגיה שברשותי. אני מתעסק ונהנה מזה, אבל אין לי את הגן שמאפשר להיקשר לחפצים האלה.

אני מאד מאוכזב מאד.. מאד מאד..

שלא רכשתי אותה הרבה קודם
ידוע לך אולי מה יהיה בעדכון הקושחה יוסי?

ted

New member
חלק מהמידע בלבד.

שיפור ברמת הרעש במדרגת איזו אחת (במצב 1600 תרעיש כמו היום ב 800), הוספת מרחב צבע ועוד שיפורים ותוספות בתפריטים, רק לא יודע מה.

maxos

New member
סביר מאוד שעידכון יהיה דווקא

בגלל ITTL. זה הרבה יותר חשוב מכל השאר.

ted

New member
הלוואי. רב הסתום על הנגלה, אבל

את בעיית הרעש יותר קל לפתור. לי אישית זה יותר חשוב מכל דבר אחר. הלוואי ויקפיצו שלוש דרגות (ל 6400 רעש כמו 800...). אפשר לראות בקרופ של תמונת החתול קצת רעש שישנו באיזו 320. אמנם, הצפייה בתמונה צריכה להיעשות ממרחק של צפייה בפוסטר, כי ב 72 DPI רזולוציית מסך אנחנו כאילו רואים בעצם קטע מתמונה של 70X100 ס"מ בערך, ללא כל "מתיחה", אבל בכל זאת...

maxos

New member
כן, אבל ביניינו קשה לי להאמין

שניקון יעשו דבר כזה. איפה הם היו עד עכשיו? זה כמו להודות שהיה אפשר יותר טוב אבל רק עכשיו היה זמן לזה או משהו כזה. אם כבר מדברים על עדכונים לD100, יש 3 שהייתי ממש רוצה: I-TTL- סביר שיהיה אם הם מתכוונים ללכת עם המצלמה הזאת עוד שנה. תיקון למנגנון הJPEG הפנימי שיהיה כמו שהוא היה צריך להיות מההתחלה שיפור רמות החידוד- יותר רמות פחות הבדלים אחד בין לשני כמו שאמרתי, מלבד לITTL ואולי גם לרמות החידוד קשה לי לראות את ניקון עושה צעד כזה שכולל שיפור הרעש והJPEG. למרות שכולנו היינו ממש ממש רוצים.

ted

New member
עדכון תוכנה בעצם, שנצרבת בג'וקים

אלקטרוניים במצלמה

perryamir

New member
סתם שאלה מסקרנת../images/Emo163.gif

כמה היא עולה ? ואם מישהו מוכר כזו יד שניה? תודה מראש אמיר

ted

New member
יש בהדר כמה יד שניה או מתצוגה

כדאי לבדוק. עולה בארץ אני חושב (אל תתפוס אותי במילה!) משהו כמו 10 אלפים ש"ח.

old

New member
אז מה לא צפוי מחליפה ל100 בקרוב

ההיתי בטוח שיהיה במיוחד שפוג'י יכולים לגנוב לה לקוחות

למעלה