מאוכזבי D-100

snow goose

New member
../images/Emo6.gif מאוכזבי d100?

בוא לא נסחף...לא נראה לי שתמצא מישהו שמאוכזב מהמצלמה הזאת.

Alto

New member
אני מאוכזב קשות

בעיקר בגלל שאין לי D100
ארנון

ted

New member
תלונות יש להרבה, גם לי. היא התפגרה

לי פעם בצורה מעצבנת. אכזבה? מה פתאום? היא חלום שהתגשם - לחזור ל SLR בכיף אמיתי. צעצוע נהדר למבוגרים. כמובן שיש לי רשימת שיפורים בשבילה באורך של חמישה עמודים, ואולי הדור הבא שלה יטפל בחלק מהם. החיבור שלה עם האופטיקה הנהדרת של ניקון - מי צריך יותר?

ted

New member
בשנה הקרובה ניקון מתעתדת להכניס

3 מצלמות חדשות לשוק - D70, D2X, ו F6 עם גב דיגיטלי. חוצמזה, הם יצאו עם עדכון קושחה ל D100.

ilan_k

New member
הF6. - היא ה-F5 עם תוספת...

גב דיגיטלי - ומאפשרת גם וגם (פילום ודיגי')?!?!?

ted

New member
היא הרבה יותר מאשר F5 עם תוספות

וכן, היא אמורה לקבל גב פילם וגב דיגיטלי.

amirmk

New member
סביר להניח.

לפי מה שהבנתי ה-F6 תהיה מתחרה לגבים דיגיטלים בפורמט בינוני עם יכולות גבוהות. ומחיר בהתאם. אבל הכל שמועות, לך תדע.

ilan_k

New member
פורמט בינוני מסופקני....

אבל בקשר למחיר בהתאם אני אכן מסכים איתך...

amirmk

New member
הכוונה לגבים בסגנון פורמט בינוני

כמו הגבים של פוג'י וליף. לא היתה כוונה להשוות מבחינת איכות, חלילה. (אני עדיין לא שוחט את הפרה הקדושה ששמה 6*7)

ted

New member
מה שאני שמעתי זה שהגוף לא יעלה

מחיר משוגע. משהו כמו 3000 ירוקים. גב פילם כמה מאות, גב דיגיטלי - יהיה בכמה טעמים. עם זכרון מובנה או חיצוני, ועם כמה רמות רזולוציה. הרמה הראשונה תהיה 8-10 מ"פ, וב 2005 - 2006 השאיפה היא להגיע עד ל 18-22 מ"פ - גבול הרזולוציה התיאורטית בפורמט 35 מ"מ. יהיו עוד כמה רמות באמצע. בשביל הרזולוציות הגבוהות ניקון מפתחת אופטיקה מיוחדת - שם שדלף - UHR = ULTRA HIGH RESOLUTION כדי לנצל את החיישן. זה יסגור את הבאסטה לפורמט הבינוני כולו ול 4X5 בפורמט הגדול. המצלמה מתוכננת להיות בעצם מערכת - כמו קיט - שכל צלם בוחר לעצמו את הלגו שלו. רעיון מהפכני - ואם יש מישהו שמסוגל לעשות את זה היא ניקון, ויש מי שמסוגל להעתיק את זה, אבל יותר זול - אבל אתם יודעים מי... אין לי פקס מניקון שמאשר את הסיפור, אבל יש שמועות מכמה מקומות שונים.

ted

New member
האופטיקה הקיימת כן, לכן הם רצים על

פיתוח חדש. נא לא לספר לקנון.

למעלה