מאוכזבים מCSI?

Marg H

New member
מאוכזבים מCSI?

אני מצטערת שפתחתי שירשור חדש, אני רק מקווה שהוא יהיה קצת יותר ארוך, אז מה? אתם עדין מכורים אדוקים לסידרה, או שהקשר מתחיל להשתחרר? אני לא יודעת, אני בגמילה קשה בכלל מטלוויזיה בעקבות הלימודים[את חיסרון הטלוויזה מצאתי את התחמה בספרים וסרטים של מריל סטרייפ
] אבל עוד לפני זה שמתי לב שההתלהבות שלי ירדה. זה בגלל שגדלו, או שזה משעמם כבר? חוזר על עצמו? נדוש אפילו? אין לי שייפ, אולי זה שהיה לי שייפ[זוג] הרס לי את הסידרה, כי אני כבר לא רק הסתכלתי על הצד המדעי של זה? אז מה קורה איתך? עדין מרגישים את הקסם?!

trigotrigo

New member
אין H מלבדו ../images/Emo13.gif

זה לא עניין של גיל. לפעמים יש זמן, לפעמים אין זמן... היתה תקופה שבמשך חצי שנה לא יצא לי לראות טלוויזיה בכלל, מה לעשות? אחר כך חוזרים..

MeItOsH

New member
לא נראה לי.

ברור שיש תקופות שיותר ויש תקופות של פחות אבל אני לא רואה ת'עצמי בתקופה הנוכחית בלי. אני יודעת שאני מחכה כל שבוע ליום חמישי בבוקר שבו אני אוכל סופסוף להוריד את הפרק של ניו יורק, ומקללת את הימים שבהם אין פרק ויש רק שידורים חוזרים. אולי זה פשוט נהיה שגרה שכזאת אבל תמיד יש את הפרקים המעניינים יותר והמעניינים פחות.. וככה גם בוגאס [למרות שבלי ג'ורג'ה זה לא אותו דבר] ומיאמי.

אמממ...

אני גם מרגיש ככה.. ואני חושב שזה כי כבר הכל מתחיל להיות ממוחזר, כל הסיפורים והסצינות והדמויות כבר איך אומרים... [סלחו לי על הביטוי] יצאו לי מהתחת... משהו פה פשוט נגמר, אני עוד את ניו יורק איכשהו מתמיד לראות, אבל גם זה כבר ניהיה סתם.. פאסה מה שנקרא.. לא יודע.. זה פשוט הולך ונגמר
אפילו חוק וסדר הפסקתי לראות מאותה סיבה בעצם..

xXx Shiraz xXx

New member
ממש לא... אני מכואזבת מHOT

אני די שונאת לראות סדרות במחשב.. אני מעדיפה לראות בTV, וכיום מה שיוצא זה שאני רואה CSI פעמיים בשבוע (אחרי תקופה שהייתי רואה 7 פעמים בשבוע) בימי שני יש CSI NY עונה שלוש ב10 בערב באקסטרה הוט, בימי שבת CSI LV עונה 7 בערוץ 1... אני עדיין אוהבת אבל חושבת שצריכים לשים יותר פרקים ולהפסיק לחזור על עונות של מיאמי באקסטרה הוט!! אה ואני שונאת שהם מכניסים את היחסים בין שרה לגריסום שם... זה כזה קיטש את מי זה מעניין ?.........................

Marg H

New member
אותי אישית GSR, לא..

זה מה שהכי איכזב אותי בעונה השביעית והשמינית [דרך אגב, אם למישהו יש כוח לספר לי.
גריס לא הציע נישואים לשרה, והיא עזבה? מה קורה פה
] בקיצור טלנובלנה, וזה לא מה שרוצים לראות בסידרת פשע, לא עושים את זה בעונה ראשונה, שניה. לא עושים בכלל! אבל בואנה, אין על העונות השלישית, רביעית, למרות שאני דווקא נורא אוהבת את השישית גם כן. החמישית עצבנה בגלל הפילוג צוות והאחרות יותר מדי קיטש, 1 ו-2 עוד היו תמימות!

MeItOsH

New member
../images/Emo58.gif

דאמ אני כותבת יותר מדי ספוילרים היום. הוא כן הציע לה [
] והיא הסכימה. הוא הציע בפרק 4..והיא עזבה בפרק 7. היא עזבה כי היא צריכה "letting off her ghosts" או משהו בסגנון.. בקיצור היא צריכה להתאוורר מווגאס ולעשות עם עצמה חושבים כי כל מה שנטליה עשתה לה חירפן אותה והיא מרגישה שהעבר שלה רודף אותה. גאדד שתחזור כבר.

למעלה