מאוחר בלילה אבל,

הומינר

New member
מאוחר בלילה אבל,

רק עכשיו הוטלה עלי משימה, ואני צריך את עזרתכם, גיסי וגיסתי היקרים מלאו להם שמונים שנה, מלוחמי העיר העתיקה בירושלים הגבר עבר את השבי הירדני, עבד שנים במע"צ, וכאשר התקרב לפנסיה, וחשב כי עכשיו יקרע את העולם, עבר אירוע, וכהו עיניו, אבל הוא חי עם זה, ומשלים עם מצבו, מעסיק עצמו , ועכשיו ביום העצמאות, בנותיו, כן יש להם רק בנות, חוגגים להם יום הולדת, ואני נתבקשתי לומר מילים לכבודם, וחשבתי כי סיפור עם מוסר השכל, יאה להם, ולמעמד, אז שנסו מתנים ושלו ממטמוניכם סיפור אשר יכבדם, הזמן דוחק והמלאכה מרובה

הומינר

New member
ביום הזה ממש - עזרה

אני מבין כי יום זה הוא קשה, ואין אתה יודע במי אתה פוגע, יתכן ולמי שאתה פונה, ונפשו קשורה בנפש אשר את זכרו הוא נושא בליבו, ומה לו ולסיפור שאני מבקש, מראש אני מבקש סליחה, משום שרק הוא מלמעלה יכול לדעת את צפונות נפשו של הזולת, לכן בקשתי היא רק מאלו אשר יכולים

limiaw

New member
מנסה לעזור ..

באתר של יוסי אלפי : http://www.yossi-alfi.co.il/Page15341.asp יש מלא סיפורים . שם תוכל לבטח למצוא סיפור המתאים לחיפושך .. בהצלחה !!

NAVVAN1

New member
הי הומינר

אני שולח לך את האתר שבו יש את מעשה בשבעה קבצנים. יש שם את סיפורו הנפלא של כבד הפה, ביום השלישי, המתחיל ביש הר... יום הולדת שמח בברכה משה

הומינר

New member
לחצתי וזה נעשה

ובשלך, קראתי את כל החכמים, אבל לא נושעתי, מהכרותי את הנאספים, נראה לי , כי אוסיף ואחפש, תודה על המאמץ, ולי זה אוסיף רבות

מנסיון - קשה למצוא סיפור עם או אחר

שיקלע בדיוק לנסיבות או יתאים לאנשים שהרי כל אחד הוא סיפור יחיד ומיוחד. לכן אציע לך משהו דומה למה שהצעתי לperhay לפני זמן קצר: עשה את הקישור בין הסיפור לבין האירוע או לבין תקופה או מכנה משותף ביניכם. למשל, אם הסיפור הוא סוג של מתנה - הגש סיפור כלשהו שאתה מאוד מאוד אוהב ורואה אותו כבעל ערך. הסיפור כמתנה הוא כבר הקישור, לא תצטרך ליצור קישור נוסף. אם למשל יש מכנה משותף של עיסוק ביניכם, או קשר למקום או לתקופה - קח סיפור מן המקום ההוא או התקופה ההיא. העובדה שכולכם מקושרים ויודעים במה מדובר היא כבר הקשר. מקווה שהרעיון מובן. בברכה,

הומינר

New member
תודה לך הגבירה

הרעיון שלך מתאים לי, ואכן כך אעשה, מצאתי אצל יוסי אלפי את הסיפור על החולם שחולם שהוא חולם, ועל כך אלביש את הסיפור שלי, מאחל לעצמי הצלחה, ואם לא יברחו מהשולחן אדע שהצלחתי, או שהמסובים הינם מנומסים ותרבותיים

למעלה