מאוורר תקרה

רוני1955

Active member
אצלי בבית בחלק מסוים יש תקרה נמוכה. האם מישהו מכיר מאוורר תקרה שמתאים לתקרות נמוכות?

רשר

Well-known member
מנהל
אצלי בבית בחלק מסוים יש תקרה נמוכה. האם מישהו מכיר מאוורר תקרה שמתאים לתקרות נמוכות?
תלוי בגובה - אני קיצרתי את הצינור,
פתרון אחר
מזגנית חימום בהום סנטר כ 200 ש"ח
או כל מאורר קיר (שולחני תלוי על הקיר)

חן 1111

Active member
כמה נמוכה? אולי מאוורר תקרה זה לא הפיתרון. לא הייתי מתקין אם בן אדם בגובה נורמלי שמרים יד עלול לפגוע בלהבים.
בדרך כלל למאווררי תקרה יש אפשרות כוונון. צינור הארכה שאפשר להתקין או לא, או לקצר אותו, וכדומה.

trilliane

Well-known member
מנהל
במה צריכה לבוא לידי ביטוי ההתאמה?
התקנו לאחרונה מאווררי תקרה, אבל הם מעל המיטה, אז ממילא זה לא מפריע.

מ ש ה 53

Well-known member
במה צריכה לבוא לידי ביטוי ההתאמה?
התקנו לאחרונה מאווררי תקרה, אבל הם מעל המיטה, אז ממילא זה לא מפריע.
התאמה: את מרימה יד והכנף המסתובבת פוגעת ביד בצורה קשה. ראינו כבר סרטון על אחד שסיים את המבצע שלו עם אשתו ואז הוא קפץ על המיטה מרוב אושר... הקפצוץ הזה עלה לו במכה הגונה בראשו.

trilliane

Well-known member
מנהל
התאמה: את מרימה יד והכנף המסתובבת פוגעת ביד בצורה קשה. ראינו כבר סרטון על אחד שסיים את המבצע שלו עם אשתו ואז הוא קפץ על המיטה מרוב אושר... הקפצוץ הזה עלה לו במכה הגונה בראשו.
אאוץ'. אם התקרה עד כדי כך נמוכה לא הייתי מתקינה מאוורר תקרה.

מ ש ה 53

Well-known member
אאוץ'. אם התקרה עד כדי כך נמוכה לא הייתי מתקינה מאוורר תקרה.
אז הנה, ידידנו רוני מחפש פתרון, כיצד לקרב את המאוורר לתקרה ולהגיל אגב כך את המרחק המינימלי שייווצר בעקבות זאת בין הרצפה לכנפיים (או בין יד מורמת לסכנת ההיפגעות מהכנף המסתובבת). מאד יתכן שאצלו התקרה מספיק גבוהה, כדי לאפשר בכל זאת התקנה תקנית של מאוורר, אם רק ימצא כזה שייוותר צמוד לתקרה, אבל במקרים רבים אחרים, שום תעלול לא יועיל, כי בכל מקרה המרחק יוותר קטן מדי ומסוכן.
בביתי שלי, התקרה היא בגובה של 3 מ' מעל הרצפה, ככה שאין לי בעיה להתקין מאוורר עם צינור שמרחיק אותו מהתקרה (וזה כמובן מגדיל את יעילות פיזור הרוח). אבל מה קורה, אם אני נאלץ לטפס על סולם כדי להוריד מעל הארון מזוודה שמונחת שם דרך קבע? נכון! כדי שלא להיפגע, אני חייב לכבות את המאוורר ולהמתין לעצירה מוחלטת של כנפיו.

trilliane

Well-known member
מנהל
אז הנה, ידידנו רוני מחפש פתרון, כיצד לקרב את המאוורר לתקרה ולהגיל אגב כך את המרחק המינימלי שייווצר בעקבות זאת בין הרצפה לכנפיים (או בין יד מורמת לסכנת ההיפגעות מהכנף המסתובבת). מאד יתכן שאצלו התקרה מספיק גבוהה, כדי לאפשר בכל זאת התקנה תקנית של מאוורר, אם רק ימצא כזה שייוותר צמוד לתקרה, אבל במקרים רבים אחרים, שום תעלול לא יועיל, כי בכל מקרה המרחק יוותר קטן מדי ומסוכן.
בביתי שלי, התקרה היא בגובה של 3 מ' מעל הרצפה, ככה שאין לי בעיה להתקין מאוורר עם צינור שמרחיק אותו מהתקרה (וזה כמובן מגדיל את יעילות פיזור הרוח). אבל מה קורה, אם אני נאלץ לטפס על סולם כדי להוריד מעל הארון מזוודה שמונחת שם דרך קבע? נכון! כדי שלא להיפגע, אני חייב לכבות את המאוורר ולהמתין לעצירה מוחלטת של כנפיו.
לא יודעת מה זה "צינור". מאוורר התקרה שלנו די צמוד לתקרה (ולא קרוב לארון, אף שהחדר לא גדול).

קבצים מצורפים

• PXL_20211014_061648186_compress11.jpg
    PXL_20211014_061648186_compress11.jpg
    KB 194.4 · צפיות: 2
זה הכי נמוך שנתקלתי

מ ש ה 53

Well-known member
מישהו נתקל או מכיר את זה?
יותר דאווין מרוח... השטח הפעיל קטן וההיקף הוא רק מקור לאור. קח אם כבר מאוורר תקרה רגיל ותסיר ממנו את הצינור. במרבית המאווררים אפשר לחבר את גוף המאוורר לבלדח ואת הבלדח אפשר לתפוס "כרגיל" עם הברגים לבסיס שמורכב על התקרה. אם גובה הכנפיים יישאר סביר, לך על זה. אם לא, חפש לך מאוורר רגל.

trilliane

Well-known member
מנהל
רוני, בדוק את המאוררים של STAR ,המנוע ממש דבוק לכנפיים.
|כן| שלנו סטאר, יש גוף, כנפיים ומנורה, בלי שום "צינורות". 500 ש"ח בלבד, פשוט ולא מתחכם, שקט ועושה את העבודה. יש לי השגות על תכנון השלט, אבל ניחא.

למעלה