תלוי בגובה - אני קיצרתי את הצינור,אצלי בבית בחלק מסוים יש תקרה נמוכה. האם מישהו מכיר מאוורר תקרה שמתאים לתקרות נמוכות?
במה צריכה לבוא לידי ביטוי ההתאמה?אצלי בבית בחלק מסוים יש תקרה נמוכה. האם מישהו מכיר מאוורר תקרה שמתאים לתקרות נמוכות?
התאמה: את מרימה יד והכנף המסתובבת פוגעת ביד בצורה קשה. ראינו כבר סרטון על אחד שסיים את המבצע שלו עם אשתו ואז הוא קפץ על המיטה מרוב אושר... הקפצוץ הזה עלה לו במכה הגונה בראשו.במה צריכה לבוא לידי ביטוי ההתאמה?
התקנו לאחרונה מאווררי תקרה, אבל הם מעל המיטה, אז ממילא זה לא מפריע.
אאוץ'. אם התקרה עד כדי כך נמוכה לא הייתי מתקינה מאוורר תקרה.התאמה: את מרימה יד והכנף המסתובבת פוגעת ביד בצורה קשה. ראינו כבר סרטון על אחד שסיים את המבצע שלו עם אשתו ואז הוא קפץ על המיטה מרוב אושר... הקפצוץ הזה עלה לו במכה הגונה בראשו.
אז הנה, ידידנו רוני מחפש פתרון, כיצד לקרב את המאוורר לתקרה ולהגיל אגב כך את המרחק המינימלי שייווצר בעקבות זאת בין הרצפה לכנפיים (או בין יד מורמת לסכנת ההיפגעות מהכנף המסתובבת). מאד יתכן שאצלו התקרה מספיק גבוהה, כדי לאפשר בכל זאת התקנה תקנית של מאוורר, אם רק ימצא כזה שייוותר צמוד לתקרה, אבל במקרים רבים אחרים, שום תעלול לא יועיל, כי בכל מקרה המרחק יוותר קטן מדי ומסוכן.אאוץ'. אם התקרה עד כדי כך נמוכה לא הייתי מתקינה מאוורר תקרה.
לא יודעת מה זה "צינור". מאוורר התקרה שלנו די צמוד לתקרה (ולא קרוב לארון, אף שהחדר לא גדול).אז הנה, ידידנו רוני מחפש פתרון, כיצד לקרב את המאוורר לתקרה ולהגיל אגב כך את המרחק המינימלי שייווצר בעקבות זאת בין הרצפה לכנפיים (או בין יד מורמת לסכנת ההיפגעות מהכנף המסתובבת). מאד יתכן שאצלו התקרה מספיק גבוהה, כדי לאפשר בכל זאת התקנה תקנית של מאוורר, אם רק ימצא כזה שייוותר צמוד לתקרה, אבל במקרים רבים אחרים, שום תעלול לא יועיל, כי בכל מקרה המרחק יוותר קטן מדי ומסוכן.
בביתי שלי, התקרה היא בגובה של 3 מ' מעל הרצפה, ככה שאין לי בעיה להתקין מאוורר עם צינור שמרחיק אותו מהתקרה (וזה כמובן מגדיל את יעילות פיזור הרוח). אבל מה קורה, אם אני נאלץ לטפס על סולם כדי להוריד מעל הארון מזוודה שמונחת שם דרך קבע? נכון! כדי שלא להיפגע, אני חייב לכבות את המאוורר ולהמתין לעצירה מוחלטת של כנפיו.
כאשר התקרה נמוכה, יש גם הגבלה לגבי הגובה המינימלי שמותר בכלל לתלות את המאוורר.התקרה נמוכה, המחיר גבוה...
חסר תפוקת אויר ולאור קוטר האור ופתח האויר כנראה תפוקה נמוכהמישהו נתקל או מכיר את זה?
עזריאלי
www.azrieli.com
יותר דאווין מרוח... השטח הפעיל קטן וההיקף הוא רק מקור לאור. קח אם כבר מאוורר תקרה רגיל ותסיר ממנו את הצינור. במרבית המאווררים אפשר לחבר את גוף המאוורר לבלדח ואת הבלדח אפשר לתפוס "כרגיל" עם הברגים לבסיס שמורכב על התקרה. אם גובה הכנפיים יישאר סביר, לך על זה. אם לא, חפש לך מאוורר רגל.מישהו נתקל או מכיר את זה?
עזריאלי
www.azrieli.com
רוני, בדוק את המאוררים של STAR ,המנוע ממש דבוק לכנפיים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.