מאוורר תיקרה.

davesh

New member
מאוורר תיקרה.

כמה שאלות בנושא מאוורר תקרה: א) מישהו יכול להמליץ לי איך לעגן מאוורר תיקרה לתיקרה שאין בה חגורת בטון (או שאני לא מוצא אותה) והתיקרה עצמה די מתפוררת בכל פעם שאני קודח בה (הבית ישן, משנות החמישים)? ב) מישהו מכיר היכן ניתן לקנות מאווררי תיקרה איכותיים (לא סיני) דקורטיביים (מודרני, עדיף בצבע ניקל) ובמחירים סבירים? ג) מה מוטת כנפיים מקסימלי לחדר שינה 3X4 מטר? תודה.

Rשף

New member
לגבי מוטת כנפיים

לא ללכת על הכי גדול שנכנס, אלא לדאוג להשאיר כחצי מטר מכל צד כדי לאפשר זרימת אויר

אז ככה...

1 עגינה של מאוורר תיקרה לתיקרה ישנה ,רק עם ברגי ג"מבו באורך של כ10 ס"מ 2. יש מבצע נחמד באייס מאוורר של אלקטרוסטאר מאוורר מצויין 42 אינץ שמתאים למידות החדר שלך במחיר מצויין של 119 שקלים . בהצלחה

מאגר

New member
מאווררי תיקרה

אז כך רכישת מאוורר תיקרה ברחוב שלבים בתל אביב בחברת אלקטור סטאר ולאחר שרכתה מאוורר תיפתח את הקופסה שלו שם תימצא מתקינים מורשים מטעם החברה וזה יהיה יותר פשוט לפנות לאחד מהם שיודע בדיוק מה לעשות בכל מקרה ומקרה כי הוא עבר הכשרה לזה בהצלחה

Rשף

New member
הכשרה להתקנת מאוורררים ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

הם מתקשרים עם חשמלאים רגילים, סביר מאוד שישתמשו בג'מבו רגיל ולא יטרחו לחפש פתרון רציני

BOLDER

New member
יפה אמרת

אכן אף חשמלאי לא יטרח יותר מדי על מאוורר מושתן אז מה אם הוא יפול אחרי שבוע? BIG DEAL אבל לעניינינו יש בשוק דיבל מתכת שנקרא לוקר . יש לו 2 כנפיים ודופקים אותו לתוך החור. לאחר מכן מבריגים אותו עד לאחיזת הפרפרים הקפיציים בתקרה. זה מחזיק וטוב בהצלחה

Rשף

New member
דיבל כזה יחזיק גם על תקרה מתפוררת ?

הבעיה שהדיבל יכול ליפול יחד עם חתיכת בלוק...

Rשף

New member
אני סיימתי עם הכנת בטון לשבוע הקרוב

אתה מתכוון שהוא צריך לחצוב בתקרה, למלא בטון ואז לתלות ???

davesh

New member
לבטן?

אבל בסופו של דבר גם הגוש בטון יהיה מחובר לתיקרה מתפוררת. ואז יפול עלי גם המאוורר וגם הגוש בטון... לא? יש איזה טיפול כימי שניתן לעשות לקירות/תיקרות ישנות שיחזירו את הבלוקים למצבן המוצק? ולא יקרה מצב שבכל פעם שאני קודח חור 6 מ"מ לדיבל בקיר אני מקבל בור בקוטר מטר? יש חומר שניתן "להזריק" לתוך חור שבקיר, לתוך החלל של הבלוק, שיגרום למעין "יציקת בטון" בקיר?

אלי ו.

New member
ממש לא נכון

יש לי מאורר די מסובך להרכבה של חברת HUNTER החשמלאי הרגיל שלי לא הסתדר איתו. הבחור שלהם הגיע אליי, עבד הסתדר, הציע פתרונות למקרה שהקונטרולר יפסיק לעבוד (הוא הפסיק אחרי חצי שנה) בסה"כ, מדובר בחשמלאים שמתמצאים ספציפית בנושא הזה. השאלה היא אם לכל מאורר מהום סנטר צריך מומחה כזה.

דט מאגר

New member
לכל מאוורר מחברה מכובדת

לכל מאוורר מחברה מכובדת יש בתעודת האחריות או נילווה לה רשימת מתקינים מורשים של החברה עדיף להשתמש בהם סדר גודל מחיר למאוורר הוא עבור התליה + הוספת חוט למפסק כדי לא להשתמש בשרשראות של המאוורר להדלקה וכיבוי כ-100- 150 ש"ח תלוי מאוד באיזור המגורים יכול להגיע עד 200 ש"ח.

דט מאגר

New member
לאחר שסיימתם לכתוב שטויות

לאחר שסיימתם לכתוב שטויות ודברים שאין בהם טעם אז הינה הפיתרון לבעיה: מאחר שלהזמין בעל מקצוע אשר עבר הכשרה באלקטרו סטאר ויודע גם את רזי האיפוס של המאווררים ואת שיטות ההתקנה גם בתיקרות מתפוררות לא בא לכם ישנו פיתרון אשר אפשר לבצעו עצמאית: ישנו מיתדד הניקרא אופט לאיטונג. שזה פיתרון אחד ישנו מיתדד כימי למיקרים חריגים. ישנו מיתדד שיניים הפוכות שכאשר הוא בתוך הקיר או התיקרה בזמן הסגירה של הבורג הוא יוצר פיטריה בעומק היציקה קם עם התיקרה מתפוררת הפיטריה נוצרת בעומק של כ 5 עד 8 ס"מ מיתדד כזה בעובי 6 מ"מ מיועד להחזיק עד 80 קילו כך שארבע כאלה הגג יפול אחך המאוורר לא בהצלחה

מאגר , עם כל הכבוד אני לא הייתי ממליץ על שיטות התקנה בתקרה שלא ברור ממה היא עשויה , שמצבה לא ידוע. שהשואל יפנה לבעלי מקצוע מוסמכים .כל עצה אחרת כבר גובלת באחריות פלילית.

דט מאגר

New member
חובב ציון היקר

כדאי מאוד שלפני שאתה אומר דברים קראה את הדברים כלשונם ואחר כך תראה את חוכמתך את מה אשני כבר הספקתי לשכוח אתה עדין לא יודע אני שלחתי את המתענין מיד למקין מורשה מטעם החברה המופיע על גבי תעודת האחריות ארתי אם מה אפשר להצמיד לתיקרה אבל לא אמרתי לעשות זאת אז כדאי מאוד שתילמד את הבנת הניקראה לפני שאתה ניכנסת לקטילות אישיות עם כבוד או בלי כבוד

davesh

New member
מיתדד? אופט?

שלום לך, היכן אני מוצא כזה מיתדד? מה זה המיתדד הכימי שדיברת עליו?

למעלה