מאוהב בשותפה שלי לדירה

dory141

New member
אני לא מכיר עד הסוף את כל הפרטים אבל

אגיד לך כך: אם אתה מאמין שאתה מסוגל להיות בן-זוג נאמן למישהי, שמתקשה לסמוך על גברים בגלל המקרה שלה (מה זה היה? אונס, בגידה, מוות שלא נדע וכדומה?), נסה להתקרב לשם (תוך שיתוף פעולה שלה, אם יש התנגדות תיסוג). בכל מקרה, אתה צריך לכוון לעבר מערכת יחסים רצינית, אם אתה מסיק שהפלוסים שלה עולים על המינוסים. אחרת, תנסה להרוויח חברה ותפסיד שותפה. אני וכל החברים שלי, אנשים די איניבידואליסטים, מעולם לא גרנו עם שותפים ולכן קשה לי לייעץ מעבר.
לגבי ריבוי הידידים, אני מתחיל לחשוב אחד מהשניים:
א. היא רבת יזיזים ולא רבת ידידים, אבל כל זה נשמע לא הגיוני, אלא אם כן סיפור הפגיעה מהחבר המיתולוגי היא המצאה שלה (כן, לפעמים דברים כאלה מתגלים מדי פעם כשקר, קח גם את זה בחשבון).
ב. היא מעוניינת בקשר א-מיני. אם אתה בעניין, וכנראה שלא, אולי גם זאת אופציה.
בהצלחה, מה שלא יהיה.

88סול

New member
לדעתי במקום ללכת סחור סחור, עדיף ללכת עם האמת

והאמת יכולה להיות נפלאה ומצד שני יכולה להיות כואבת.
אז אם אתה מחליט ללכת בדרך הזו תדע שאתה לוקח סיכון ואין דרך חזרה, ויכול להיות שהדינמיקה בינכם תשתנה...
מצד שני, אולי עדיף לדבר על זה ולגמור עם זה (כמו פלסטר כואב) וככה תדע באמת מה היא חושבת ומרגישה ולא תלך עם אבן על הלב.
&nbsp
אני אישית הייתי הולכת עם האמת וככה עשיתי המון פעמים בחיי. לפעמים זה צלח ולפעמים לא, אבל בכל דבר בחיים יש סיכון.
&nbsp
שיהיה לך המון המון בהצלחה!

La Milagrosa

New member
יאללה תדבר איתה ותגיד לה הכל! למה אתה מחכה, שיקדימו אותך?

אתם לא ילדים בני 15, אני בחיים לא שמרתי דברים כאלו בבטן וזה תמיד יצא לי טוב להתוודות.
על החתום שרה, שנשואה באושר גדול למי שהיה ידיד שלה שנים.

תודה לכולם על התגובות - בחרתי...

בחרתי להגיד לה בעדינות הערב מה אני מרגיש.

אקווה לטוב :)

מה שיהיה יהיה:)

Naama331

New member
ותעדכן !חחח בהצלחה....! לא להתרגש יותר מדי....

John the Savage

New member
בהצלחה!

ראיתי את ההודעה שלך כבר אתמול כשהתפרסמה בדף הראשי, והתכוונתי לכתוב תגובה אבל בסוף לא הספקתי.

עכשיו כניראה כבר דיברתם. אני מקווה שהלך בצורה הטובה ביותר, ובין אם כן או לא כניראה כבר מאוחר מידי לתגובה שלי, אבל אכתוב אותה בכל זאת, במקרה שבכל זאת לא יצא לך לדבר איתה עדיין היום בערב.

אני חושב שבהחלט שווה לנסות ולבדוק אם היא גם מעוניינת, כי אם לא תנסה תצטער על כך בעתיד, אבל לעשות את זה מאד מאד בזהירות. תזכור שני דברים: קודם כל, אתם שותפים לדירה, מה שיכול ליצור תחושת אי נעימות בהמשך אם היא תגיד לא. שנית, כתבת שהיא עברה מערכת יחסים קשה קודם לכן והיא עדיין פגועה, מה שאומר שאפילו אם מצאת חן בעיניה, אולי היא לא מוכנה למערכת יחסים חדשה.

לעשות את זה בזהירות זה אומר לומר לה שאתה מעוניין לצאת איתה, אבל להשאיר לה פתח יציאה, לגרום לה להרגיש שגם אם היא תגיד "לא" זה בסדר, ושגם אם היא תגיד כן, זה לא יהיה מחייב לשום דבר מעבר ללצאת ביחד. אתה יכול להגיד לה שכיף לכם ביחד, שהיא מוצאת חן בעיניך. לדעתי בשלב הזה זה לא רעיון טוב לדבר על רגשות, אלא אם היא תהיה הראשונה שתרים את הכפפה ותגיד שיש לה רגשות כלפיך.

יש אנשים שלוקח להם יותר זמן לפתח רגשות, בייחוד כשפגועים אחרי מערכת יחסים קשה. אם תדבר איתה על רגשות כלפיה וזה לא יהיה הדדי, היא עלולה להכנס למגננה רגשית ולומר לא רק בגלל שהיא מרגישה שזה לא הדדי בשלב הזה. אם תדבר איתה על לצאת ביחד, זה ירגיש עבורה פחות מחייב ויש סיכוי גבוה יותר שהיא תגיד כן.

עדכון

אז ככה,
&nbsp
אכן דיברתי איתה בשיא העדינות שיכולתי והעניין נסגר אמנם שלילי בשבילי אבל בטוב, ואני אסביר:
&nbsp
מסתבר שהיא לא בעניין וזה אפילו הפתיע אותה אבל הסברתי שהכל בסדר כי לא מדובר בהתאהבות אלא רק ברגשות קלים של התחלה.
&nbsp
היא מצידה אמרה שבאמת כרגע זה לא הכיוון אבל יכול להיות בהמשך...
&nbsp
אני מצידי הבהרתי שמבחינתי הכל בסדר וטוב לעצור את זה פה אם אין הרגשה הדדית, כך שלא צריכה להיות בעיה מבחינת השותפות שלנו.
&nbsp
מה שכן הפריע לי זה שמישהו יצר איתה קשר בפייסבוק ואני יודע מזה, היא מצידה הבהירה שגם אם היא תצא איתו זה לא יהיה בקטע של קשר אלא ידידות בלבד (תכלס לא אמור לשנות לי גם אם זה יהיה קשר).
אני יודע שאם אני אשמע שהיא התנשקה איתו או משהו כזה זה קצת יפריע לי אבל בגדול אני מבין שאין לי למה להרגיש ככה, הרי ברור שאנשים יתחילו איתה. לי זה מפריע כי אני יודע... מה שלא יודעים לא פוגע :)
&nbsp
בכל מקרה הכל נראה לי בסדר, אשתחרר בימים הקרובים מההרגשה הזו ואקווה למצוא מישהי אחרת שתזכה בי (כן אני לא מתבייש לומר).
&nbsp
אחלה יום לכולם.

dory141

New member
קראתי את העדכון

טוב שדיברתם, זה תמיד חיובי. השאלה היא, למה אתה עוקב אחריה בפייסבוק? אם היא תדע מזה (אלא אם כן הכל בהסכמתה), היא תרתח מזעם ואולי גם השותפות בדירה תסתיים. זה כמו שפעם לפני עידן הפייסבוק, אנשים היו מחטטים ביומן האישי. אני חושב שאם זה המצב, אציג לך את אמרת חז"ל , "מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך". כדאי שלכל הפחות תחשוב על זה.

dory141

New member
אוקיי, אז סליחה

סתם האשמתי אותך בחטטנות. אני לוקח את זה חזרה...

למעלה