בהצלחה!
ראיתי את ההודעה שלך כבר אתמול כשהתפרסמה בדף הראשי, והתכוונתי לכתוב תגובה אבל בסוף לא הספקתי.
עכשיו כניראה כבר דיברתם. אני מקווה שהלך בצורה הטובה ביותר, ובין אם כן או לא כניראה כבר מאוחר מידי לתגובה שלי, אבל אכתוב אותה בכל זאת, במקרה שבכל זאת לא יצא לך לדבר איתה עדיין היום בערב.
אני חושב שבהחלט שווה לנסות ולבדוק אם היא גם מעוניינת, כי אם לא תנסה תצטער על כך בעתיד, אבל לעשות את זה מאד מאד בזהירות. תזכור שני דברים: קודם כל, אתם שותפים לדירה, מה שיכול ליצור תחושת אי נעימות בהמשך אם היא תגיד לא. שנית, כתבת שהיא עברה מערכת יחסים קשה קודם לכן והיא עדיין פגועה, מה שאומר שאפילו אם מצאת חן בעיניה, אולי היא לא מוכנה למערכת יחסים חדשה.
לעשות את זה בזהירות זה אומר לומר לה שאתה מעוניין לצאת איתה, אבל להשאיר לה פתח יציאה, לגרום לה להרגיש שגם אם היא תגיד "לא" זה בסדר, ושגם אם היא תגיד כן, זה לא יהיה מחייב לשום דבר מעבר ללצאת ביחד. אתה יכול להגיד לה שכיף לכם ביחד, שהיא מוצאת חן בעיניך. לדעתי בשלב הזה זה לא רעיון טוב לדבר על רגשות, אלא אם היא תהיה הראשונה שתרים את הכפפה ותגיד שיש לה רגשות כלפיך.
יש אנשים שלוקח להם יותר זמן לפתח רגשות, בייחוד כשפגועים אחרי מערכת יחסים קשה. אם תדבר איתה על רגשות כלפיה וזה לא יהיה הדדי, היא עלולה להכנס למגננה רגשית ולומר לא רק בגלל שהיא מרגישה שזה לא הדדי בשלב הזה. אם תדבר איתה על לצאת ביחד, זה ירגיש עבורה פחות מחייב ויש סיכוי גבוה יותר שהיא תגיד כן.