מאוהב בשותפה שלי לדירה

מאוהב בשותפה שלי לדירה

שלום לכולם,

אז כמו שכתבתי, אני מאוהב בשותפה שלי לדירה...
אנחנו בני 30+ מתל אביב, גרים יחד כ-4 חודשים כבר ואני מרגיש שהיא פשוט האחת שלי.

לא ברור לי אם ההרגשה היא הדדית אבל קורה הרבה שאנחנו אוכלים יחד בבית (היא מבשלת לשנינו) או בחוץ, מדברים המון, צוחקים המון וממש האינטרקציה היא אחת הטובות.

אני לא בחור שמביא הביתה בחורות, וגם היא לא כזו (מה שמפתיע אותי מאוד כי היא נראית מעולה ובעלת אופי מדהים).

היא עברה דבר או שניים בחייה וכנראה עוד פגועה מהקשר האחרון שלה, למרות שעבר כבר המון זמן.

יש לה המון ידידים, מה שגם מבלבל אותי מאוד.

מה עושים???

אומרים לה, זה גם מה שאני חושב, אבל איך?

אנא עזרתכם ועזרתכן :)

שלום

אני דווקא לא בטוח שכדאי להגיד לה. נסה לפתח אתה שיחות לפעמים, להכיר אותה דרך התעניינות וסיפורים על עצמך, ולהיות טוב ונחמד אליה במלים כנות ובמעשים טובים, בעיקר דאגה, אמפתיה והתעניינות רגשית. ככל שתהיה טוב, עדין ונחמד אליה באופן אמתי, הקשר יוכל להתפתח טוב יותר. היא תחוש באהבתך אליה וזה יקרה מאליו.
&nbsp
&nbsp

אתה לא צריך לתפוס אותה

היא בן-אדם, תן לה כבוד. אם היא תאהב אותך, היא תוכל לחזור להיות חברתך אפילו אם לפני-כן תהיו רק ידידים. אולי היא גם תחליט בעתיד לעזוב חבר שיהיה לה ולעבור אליך.
&nbsp

עוד משהו קטן

אם תהיה טוב מאד אליה, וזה יהיה אמתי רגשית, היא תחוש בכך שאתה אוהב אותה באופן חזק יותר ורוצה קשר קרוב, והוא יוכל להתקרב יותר מהר ובקלות.
&nbsp

אני מרגיש...

כאילו אם היא לא בעניין שלי אני מעדיף שלא נהיה שותפים כדי שלא יכאב לי אם וכאשר אראה אותה עם מישהו

הרבה מאמינים בזה אני לא

אם היא באמת חשובה לך ורגשותיך כנים כלפיה, אתה אמור לשמוח מכך שתראה אותה, תהיה אתה, תדבר אתה ותיהנה ממעלותיה. אפשר להיות בכל מיני סוגים של קשר וכשאוהבים כדאי להיות בקשר גם אם הוא רחוק. אם זאת סתם התאהבות פשוטה וחולפת, אני מאמין שלא תתקשה להתגבר על זה וכדאי שתחפש את החלקים היותר מורכבים אנושית בבחורה ולא רק את התכונות היותר חיצוניות ופשוטות.
&nbsp

אז כמו שכתבתי לך

אתה צריך לבדוק ולהחליט אלו תכונות אופי אתה מרגיש שאתה אוהב בה וחשובות לך, ולפתח אתה יחסים באטיות דרך אותה אהבה וחיבה. בחיצוני לא התכוונתי כמובן למראה גופני, אלא לתכונות יותר כלליות ובולטות שמביאות להתאהבות פשוטה במקום לאהבה מורכבת.
&nbsp

גלית882

New member
תנסה לקרוא אותה

וככה להבין בין השורות אם היא בעניין,
תנסה לשאול שאלות כדי לקבל קצת יותר פרטים..
אני לא בעד לשמור בבטן! דווקא כן לשתף אותה, אחרת יכול להיות שמהפחד תפסיד משהו טוב.. =/

הכל אשליה.

מישהי שנראית טוב ואיכותית גם מבפנים שמה עליך, נחמדה אליך וקרובה לעיניך כי אתם גרים ביחד. אתה מתבלבל ומשייך לזה רגש. אתה יודע מה היא יכולה לחשוב?
עוד אחד שחושב שאני חייבת לו משהו ומרגיש כלפיי משהו רק בגלל איך שאני נראית.
אולי היא באמת רוצה אותך איפה שאתה? כידיד בלבד? הרי כתבת הכל.
פגועה, יש לה הרבה ידידים כדי שכן יהיה לה צומי מהמין השני והרבה.
&nbsp
יכול להיות שמה שקורה אצלך הוא חד צדדי. ואם תגיד לה? אז היא תגיד לך שאתה צודק.
כדאי שתעבור דירה כי נהנתה כשהיית ידיד ועכשיו זה מביך. אולי האינטראקציה היא
מדהימה כי מבחינתה חוזה ההכרות בינכם הוא שותפים לדירה.
&nbsp
תפיל עליה את זה בלי לבדוק קודם ויכול להיות שהיא תפיל בחזרה שאתה לבד בחלום הזה. איך אומרים? קודם בודקים! תשאל אותה על עצות בנוגע לנשים, ותנסה שהיא תשים את עצמה כדוגמה אישית בתשובותיה, תלמד מה היא אוהבת, למה היא נמשכת.
אם אתה רוצה לדעת אם היא יוצאת עם מישהו- תשאל וזהו...אתם שותפים זאת שאלה לגיטימית כעניין בחייה, אתה יכול להעלות את זה בתירוץ של יש לך מישהו לשדך לה...
אתה רוצה לנסות לראות אם אכפת לה ממך? תשאל אותה אם יש לה מישהי לשדך לך
שדומה לה. ככה תרמוז לה שהיא הטיפוס שלך, ותבדוק קנאה ורגש אצלה...

מרגנית2

New member
מכירה סיפור כזה

זה נגמר לא טוב הסיפור שלי. הקשר עם השותף נגמר והוא עבר דירה במהירות. מציעה לך לשמוע לעצות הטובות שקיבלת כאן. ולאט לאט... זה יבוא מעצמו. או שלא. קח את זה בחשבון.
ליבי איתך.

תודה על התשובה

העניין הוא שאני ממש רוצה אותה ויודע שאם מישהו אחר יזכה בה אני יאכל את עצמי שלא אמרתי לה מה אני מרגיש.
&nbsp
נראה שאני הולך להגיד לה היום.

NSW2

New member
גברים בהרבה מקרים כאלה נוטים לבלבל

דברים כמו נחמדות, חברות וכד עם עניין רומנטי.
זה קורה המון בכל המקרים האלה של הידלקות על ידידה בגלל שהיא נחמדה אליך וכד.
יכול להיות שזה בגלל שאנחנו משווים את זה לחברים ממין זכר ששם הדינמיקה של החברות היא אחרת. ומזה מסיקים שאולי יש לה גם רגשות מעבר.
בסופו של דבר הדרך לבדוק עם יש עניין רומנטי במיוחד לאור העובדה שלא קרה שום דבר בכיוון. זה לעשות במקום להגיד.
להגיד לבחורה שאתה מאוהב בלי שקרה כלום זה כבד מדי. יש סיכוי טוב מאוד שבגלל שאתם שותפים אתה בסטאטוס הידיד וזה יהיה לה מוזר שתפיל משהו כזה ישר.
לדעתי אם אתה רוצה לבדוק את זה פשוט תחשוב איך אתה משנה את הדינמיקה לדינמיקה של בני זוג פוטנציאליים ולא ידידים. להתנהג איתה יותר כמו שהיית מתנהג בהתחלה עם מישהי שהיית מכיר למטרות רומנטיות ולא רק ידידה.
אפשר גם לבדוק את זה בקטנה אם יוצא לכם לצאת ביחד.
קח בחשבון שזה בהחלט יכול ליצור מוזרות ולהרוס לגמרי את הדינמיקה של השותפות שלכם.
אבל זה סיכון שתצטרך לקחת אם אתה באמת רוצה לבדוק את העניין. כי נדיר שבחורה תעשה את הצעדים הראשונים במקרים כאלה.

NSW2

New member
קראתי ועשית בדיוק את מה ש

לא מומלץ לעשות במקרים כאלה. ובגלל זה כתבתי לך מקודם שעדיף לעשות מאשר לדבר על זה.
אפשר לדבר על זה אחר כך כשכבר הדינמיקה של הקשר הלכה לכיוון רומנטי.
כנראה שפשוט אין לה משיכה כלפיך בשלב זה כי אתה בתפיסה שלה בסטאטוס אחר.
הדרך לקדם את זה כן לשם הייתה להעביר את הקשר כן לכיוון הזה, ולתת לה את הזמן לפתח רגשות מעבר לידידות/שותפות.
בכל מקרה מטעויות לומדים לפחות עשית צעד כלשהו.

Naama331

New member
אני מאמינה שהיא תרצה שתהיה כנה איתה

ואני בטוחה שהיא גם חשבה או חושבת עליך בתור אם ואיך... ואילו...
עדיף כנות מאשר ללכת סחור סחור... בנות ונשים אוהבות כנות, ואמיתיות...
ואם זה ילך אז זה הולך.. ואם זה לא אז זה לא ואני בטוחה שהיא תגיד לך גם אם היא רוצה או לא... למה ללכת רחוק ולשבור את הראש? פשוט תשאל אותה ישירות.. או לא ישירות.. לשאול אותה נגיד והיינו יוצאים יחד...? איך היית מרגישה? או בא לך לצאת? או אני מרגיש שמשהו בינינו יפה יכול לקרות. תאמין לי כל בחורה תשמח לשאלה כזאת... גם אם היא תגיד לך שלא תמיד עדיף לגלות את האמת מהר ולא אחרי 5 שנים.

למעלה