מאוהב ברב שלי

yenergy

New member
פנה לעצת נפש

אם אתה רוצה להתמודד (לא יכול להסטיח שום דבר) עם כל הסיפור = פנה לעצת נפש - הנה האתר: www.atzat-nefesh.org או יום ב', ד' ו-ה' בין השעות 20:00 ל-23:00 בטלפון 02-6541899

dkey

New member
רק לא עצת נפש

היהדות אינה תומכת או מאמינה בהמרה. אין הצלחה שם אלא רק הרבה עוגמת נפש ובזבוז זמן נוראי. הומוסקסראליות היא נטיה רגשית ומינית שלעולם לא משתנה. מדובר בשיטות טיפול שאומצו מהנצרות הקיצונית בארה"ב ושם אין כל עדות להצלחה. לפני פניה לשם עשה מחקר אינטרנטי מקיף ותוכל למצוא את כל העובדות. חבל על הממון הרב ובעיקר על בריאות הנפש שלך.

dkey

New member
אתה מעצת נפש?

לא צריך לנסות הרואין כדי לדעת שהוא מזיק. לא צריך לקפוץ בלי מצנח ממגדל עזריאלי כדי לדעת שלא תשרוד. היתה תקופה שניסיתי להבין אם אני יכול להיות סטרייט. התשובה שלי היא שאין שום אפשרות. נקודה כל אחד שיעשה מה שטוב לו. אני רק מציע לבן אדם לחקור היטב. לקרוא באינטרנט על הומוסקסאליות, על הומוסקסואליות ודת (ולהתעלם מאנשים מגמתיים כמוך), על הסיכוי האפסי להצלחה ועל המשברים הנפשיים הקשים של אלה שהלכו. אשמח לקבל תשובה לשאלה שבכותרת. תודה

איני מעצת נפש.

פשוט חבל לי על אנשים (בעיקר צעירים) שיתכן ויכולים להקים משפחה, ומעדיפים לחיות בגנים סאנות וכו'. עוד לא ראיתי אדם אחד, שכתב על ההתעללות שעבר בעצת נפש.

dkey

New member
אתה מתבקש לא להשמיץ ../images/Emo51.gif

אתה מפזר כאן דיסאינפורמציה. הומואים ולסביות לא חיים בגנים ובסאונות. זה פשוט לשון הרע. הם לא אנשים בודדים. לאנשים גאים יש חיי חברה וקהילה, בני זוג, ילדים וחברים רבים. הם לא אנשים בודדים. הם אנשים מאוד מאושרים וטוב להם בחלקם לפחות כמו הסטרייט הממוצע. לאחרונה שמעתי את ורדה רזיאל ז'קונט מגדירה באופן כה מדוייק שהאיש בארון הוא האדם הכי בודד בעולם והמסכן ביותר. האיש הבודד הוא ההומו או הלסבית שהתחתנו וחיים בשקר כל חייהם או מי שבוחר להתנזר מקשר (לאו דווקא מיני) עם דומים לו. למעשה זאת הקבוצה שבדרך כלל אפשר למצוא מחפשת פורקן בגינות אפילות. על ההתעללות של עצת נפש אפשר לקרוא בפורומים שם. גברים כותבים שם על תסכול מתמשך של אי יכולת להפטר מההומוסקסואליות שלהם ועל העדר שמחת חיים. יש שם כאלה שכותבים שם גבר מעל שנתיים ללא כל מזור.

ל 99% מההומואים יש ב"ז וילדים

והם חיים בנאמנות לבני זוגם באושר ועושר עד עצם היום הזה. אני לא מכיר אחד כזה, למרות שאני מכיר כמה הומואים.

dkey

New member
דמגוגיה זולה

לא התנצלת על הגנים והסאונות אז עכשיו עברת לעניין הנישואין והזוגיות. סבבה. כמעט 50% מהנשואין הסטרייטים מסתיימים בגירושין ואצל רבים מאלה שנשארו נשואים לא מדווח על גן עדן. הנאמנות של הגבר ההומוסקסואל אינה שונה מהנאמנות של הגבר ההטרוסקסואלי בדיוק באותו אופן נשים לסביות נאמנות באותו שיעור כמו ההטרוסקסואליות. הבעיה אם יש היא הגבר ולא נטייתו. אני ממליץ לקרוא את פורום דתיות גאות בנענע (גברים לא מורשים לכתוב) כדי ללמוד על יופי הזוגיות של הנשים הלסביות. זוגיות של הומוסקסואלים לא היתה נפוצה (ובודאי לא בחסרה הדתית) כיון שהומוסקסואלים נרדפו והיו צריכים לחיות בהחבא דבר שהקשה על יציבות הקשר. אים להשליך מהעבר להווה. בדור החדש ישנם הרבה זוגות וחלקם אף נוסעים לחו"ל להנשא. לי אישית יש חברים חרדים ודתיים שלהם יש בן זוג כמה שנים. גם יודי שלנו כאן מתהדר כמדומני בקשר. וכמובן, עדיף לבד (וזה לא בדידות!) מאשר כלא של שקר ואי אושר עם אישה.

כמה מההומואים נשואים?

כמה זמן נישואין כאלה מתקיימים? ולכמה יש ילדים? בקשר לסאונות ולגנים לא אתנצל, עובדה שיש פורום סטוצים לגייז ולא לסטרייטים.

dkey

New member
אתה משעשע

אתה צודק, סטרייטים לא עושים סטוצים.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תשאל כל גבר סטרייט, הוא כבר יפנה אותך. כמות ההומואים הנשואים גדלה מיום ליום באופן מדהים. להזכירך שכעת מותר להתחתן רק במעט מאוד מדינות ואלה חוקים שנחקקו רק בשנים האחרונות. אף ראיתי מחקר, הולנדי כמדומני, שהראה שהיציבות של הנישואים הגאים גדולה מזאת ההטרוסקסואלים.

יודיX3

New member
אני מציע שתכנס לצ'טים

ותראה כמה אנשים מחפשים סטוצים (נשואים ונשואות). אני יכול להכיר לך משפחות מדהימות של זוגות חד מיניים עם ילדים. כמו"כ אני לא דוגמא, אבל אני ובן זוגי ביחד חצי שנה- ואני לא אגזים אם אומר כי היא הכי מאושרת בחיים שלי.

dkey

New member
יא איזה כיף

אני עכשיו בתקופה קרירה אולי אחפש אישה?

יודיX3

New member
עוד יהיו בא ואספר לך איך

אכן חצי שנה זה זמן קצר יחסית, אבל ברגע שנרגיש מוכנים נפנה ל"הורות אחרת" . הילדים שלנו יקבלו את כל החום אהבה ותמיכה שמגיע לילד. יהיו לילדינו שני אבות ושתי אימהות ונלמד אותם גם שישנם אנשים צינים בעולם שאין להם טיפה סובלנות כלפי השונה.

zuzuzuzu50

New member
זה פשות לא נכון

ומוגזם.... יש בהחלט אנשים שאכן מצליחים לשנות כיוון חייהם אבל עולם הגייז מתנגדת בחריפות לכל הזכרה של אפשרות לשנוי כי כנראה זה מאד מאד מאיים עליהם.... זושא

dkey

New member
זה יעבור

אני מניח שהוא נשוי וסטרייט. לפעמים אנחנו מתאהבים במשהו בלתי מושג. בדרך כלל הזמן עושה את שלו וההתרגשות חולפת. בדרך כלל מה שקןרה זה שעם הזמן מוצאים תחומי עניין חדשים. אחת האפשרויות שעליך לשקול היא הרחבת מעגל האנשים שיודעים עליך. נסה להכיר הומואים מחוץ לישיבה. זה יעזור לך מאוד נפשית.

אכן מומלץ מאד להכיר הומואים

ולהרבות במשכב זכר. זו סגולה מצויינת לאריכות ימים, הצלחה, ולהקמת משפחה דתית.

למעלה