מאוהב ברב שלי

dkey

New member
כל המרבה הרי זה משובח

בריאות נפש מובטחת. אפשר להקים משפחה דתית מקסימה עם בן או בת אותו מין. לחיים.

אבל

אני מאוהב בו כמה שנים כבר, הוא אכן סטרייט (לצערי?). אך אינני מסוג האנשים שיחשפו את סודם בפני אחר..

dkey

New member
לא בריא לשמור בלב

זה רק יגרום להתכנסות ודכאון. נסה להכיר אנשים שאין להם כל קשר לישיבה שלך. זה יקל עליך את ההתמודדות. יצירת קשר עם אחרים תוריד את הענין שלך באותו אדם. אני לא משער שמדובר באובססיה של ממש אלא הוא מהווה ענין לך כי אין לך כל דרך כרגע לבטא את מי שאתה.

zuzuzuzu50

New member
אחי

אני ממש מבין את המצב... אני הייתי שם הרבה הרבה פעמים עם כל מיני גברים... פשות אני תיפוס שמתאהב ומתאהב שוב ושוב... העצה שלי... לחיות עם זה להנות מהאהבה לנסות להתחבר לגבר לא כבן זוג לסקס אבל כחבר אם אפשר. בשבילי כל פעם שהצלחתי להפוך את הגבר לחבר נאמן יכולתי לשלוט על הרגשות שלי ויכלתי להרגע.... זושא

אך עדיין

אינני מדבר בשמו אבל זה מה שאני עושה ולדעתי זוהי הדחקה מתוחכמת, שליטה ברגשות באמצעות המוח תוך התעלמות מתשוקות וזה מסוכן

עצת נפש !? מה זה?

שמישהו יתנדב ויסביר לנו בבקשה מה זה "עצת נפש", מהם דרכי פעולותיו ומי העומדים בראשו. כדי שנבין מדוע יש שתומכים בו נחרצות ויש השוללים אותו באופן גורף.. תודה

dkey

New member
על רגל אחת עם הרבה פיקנטיות

יודי כבר הסביר לך היכן למצוא אותם (אני הייתי מוותר מראש :) ). עצת נפש רואה בהומוסקסואליות נטיה הפוכה שניתן להרפא ממנה. הם עוסקים ביחד עם פסיכולוגים בטיפולי המרה. הם טוענים שהגבריות שלנו נפגעה ( YEAH RIGHT) והם עומלים לעשות אותנו גברים. הארגון שלהם הועתק מארגון דומה נוצרי קיצוני בארה"ב. רוב הדברים והעדויות שכתובים באתר שלהם (כבר מזמן לא נכנסתי אז אולי השתנה משהו) תורגמו מאנגלית מהאתר הנוצרי. ברם, מחקרים מראים שאין אפשרות לשנות את הנטיה ובמקרים נדירים ביותר הגיעו המטופלים להצלחה בדמות הדחקה אך לא הרפאות לאחר 10! שנים של טיפולים יקרים (החיים עוברים בינתיים והדכאון נשאר). המעניין הוא ששני האנשים שעמדו מאחורי הקמת גוף זה והיו הומופובים רציניים... לימים... עברו לגור יחד וחיים כיום כזוג הומוסקסואלי מחוץ לארון. בישראל עומד מאחורי הארגון הרב שלמה אבינר שיש שתוהים מדוע הוא עוסק כפייתי בנושא ובנושא שבינו לבינה. הרב אבינר זכה לפחות לכתבה אחת מאוד לא מחמיאה במעריב לפני כשנתיים. ישנן דוגמאות לא מעטות של הומופובים שלימים התגלה שהיו הומואים או אף טרנסים. הומופובים הם הומוסקסואלים שהמאבק שלהם בהומואים והרדיפה מאפשרים להם לשרוד ולהמשיך להסתיר את נטייתם. יש לי חבר שמרצה כיום בחוש"ן (ארגון הסברה בבתי ספר, משטרה וכו') שמביא להרצאות מכתב שטנה ושנאה נגד הומואים שכתב בתקופת ההכחשה שלו. סטרייטים לרוב מכבדים נטיה שונה של אחרים כי לא מרגישים מאויימים. לכן,מאוד מומלץ לקרוא כמה שיותר, להתעמק, לתחקר ולשאול. אף פעם לא תדע מה הסיבה למוטיבציה של זה שמנסה להשפיע עליך. אלה החיים שלך. בעיני עצת נפש הוא ארגון שנוטע תקווה שלא תתממש ולכן הוא בעיני ספק חוקי ובלתי מוסרי. יש להם פורום (שמצונזר קשות) שבו ניתן ללמוד על כך שתרופת קסם אין.

הרב אבינר הואשם בכך שהוא

מתנהג עם נשים באופן שכמעט כל גבר נורמלי מתנהג. הוא אינו מואשם באונס, מעשים מגונים או הטרדות. איני יודע האם האשמות נכונות, אבל תלונה במשטרה לא הוגשה, וגם לא ברור האם ישנה עילה להגשת תלונה. בכל מקרה מי שעוסק עם אוכלוסיות מצוקה, מואשם על ידם באי מציאת פתרון למצוקותיהם.

zuzuzuzu50

New member
פשות מאד

המחלוקת היא לא על עצת נפש או שום אירגון אחר... ממש לא חשוב מה דרכי פעולותיהם או מי עומד בראשו. המחלוקת פשות מסובב על השאלה האם אפשר לשנות הזהות המיני... ויש שטוענים שכן ויש שטוענים שלא.. ויש יש אכן שינו חייהם ויש שאומרים שאין חיה כזאת ושכל אחד שאומר שהצליח בסוף חוזר למצבו הראשון. זושא

yenergy

New member
לגבי עצת נפש...

זהו ארגון שעוזר למי שרוצה בכך להתמודד עם הומוסקסואליות. אני לא בדובר שלהם ולכן כדאי לדבר איתם. מהיכרות עם הארגון, הקו המנחה שלו הוא שהומוסקסאליות היא תסמונת ולא משהו פיזי. הדעות בנושא הזה חלוקות - אבל רב הפסיכולוגים סוברים שזה מצב שקשה עד בלתי אפשדרי לשנותו. בכל אופן, לי עצת נפש עזרו בכך שהראו לי שיש אופצייה להיות הומוסקסואל אבל להקים משפחה נורמלית - עם אישה. מי שבוחר להתמודד ולנסות להקים משפחה רגילה למרות הרגשות ההמוסקסואליים שלו - אני מאמין שזו בחירתו וזכותו בדיוק כמו אדם שבוחר לחיות כהומוסקסואל. רק דבר אחד - אני חושב שצריך לספר לאישה שאיתה אתה עומד לחלוק את חייך... שבת שלום, אנרג'י.

זה מגוחך להחריד

אף אשה בעולם לא תתחתן עמך לאחר שתספר לה זאת, ולא משנה כמה היא אוהבת אותך. זה מתכון לבגידה עם מצפון נקי,, אז רק מפגרת תסכים לכך.

zuzuzuzu50

New member
זה לא לגמרי נכון....

אפשר להיות הומוסקסואל ולהתחתן עם אישה בכל זאת. ולחיות חיים רגילים עם האישה ולא צריך לחלוק את חייך עם אף אחד אחר... אני נמשך ובכל זאת אני התחתנתי והקמתי משפחה לתפארת בישראל.... זושא

זה עצמו לא מדויק

אם אתה נהנה במיטה עם אשתך אז אינך גיי. חוצמזה שאיך אוכל לדעת אם אסתדר במיטה עם אשה כשטרם ניסיתי.

זה עצמו לא מדויק

אם אתה נהנה במיטה עם אשתך אז אינך גיי. חוצמזה שאיך אוכל לדעת אם אסתדר במיטה עם אשה כשטרם ניסיתי.

מגיב בעניין לגבי מחלוקת משה וdkey

קשה לי להכריע בין דעותיכם בפרט שבמהלך הדיון לא מצאתי הרבה הבדלים (לפעמים) אך דבר אחד אוכל להציע; שהומו דתי ישא אשה "קרירה", לדעתי הם יסתדרו יופי... לא כן?

דברי לא הובנו, הם נכתבו בציניות.

אשה קרירה היא סטרייטית לכל דבר ועניין, להוציא את העובדה שאינה מגיעה לריגוש מיני עז. הבהרתי שכל ההתחסדות, לאסור נישואי הומו לאשה, הם בלתי הגיוניים בעליל. מכל מקום, דברי אודות איסורים על הומואים הם ברורים לחלוטין, ומי שמתוכח איתי, אינו מבין את הדין הפשוט הזה, ואינו רגיל בפסיקת הלכה. אין שום רב שסובר כמו DKEY.

למעלה