מאוהב בפסיכולגית

מאוהב בפסיכולגית

שלום וגמר חתימה טובה שאלתי בפורום הזה כבר לגבי מאוהב בפסיכולגית שלי והזה רשמת לי לדבר איתה על זה ודברתי לי נרא שהיא לא שמה על זה וגם לפני הפגישה הארחונה שחכית היה קצת עיכוב כי זה מכון,בזמן שאני מחכה היא אומרת שלום לאנשים שהיו שם 2 פסיכולגים ומזכירה ומדברת איתם ואלי היא לא התייחסה בכאילו אני אוויר רק פעם אחת בשבילי להגיד שיש עיכוב . ודרך אגב העיכוב היה בערך 20 דקות . הזה שאלתי היא אם שזה לא אמרה לי שלום זה חלק משמירת מרחק ?

גרא.

New member
אריאל מרכז1,הסיטואציה שאתה מתאר,מקרית,ולא

מכוונת למשהוא או מעידה על יחסה של הפסיכולוגית כלפיך.קורה,שפגישות לא מתחילות בדיוק בזמן שנקבע. יכול להיות מצב של שיחה כנראה חשובה בין המטפלת שלך לקולגות,שבעטייה הפגישה שלך נדחתה מעט, גם סביר להניח שהיא היתה טרודה בנושא שעליו הם דברו,וכלפיך,התכוונה להתייחס כאשר הפגישה שלכם תתחיל.וכנראה שכך גם היה.מכאן,ההסבר לןכך שהיא לא אמרה לך שלום,הוא מגמתי,ואין איזה שהוא מניע נסתר לכך.וודאי לא במשמעות של שמירת מרחק.אחרי הכל ,אחרי ששיחתה הסתייימה עם הקולגות,היא פנתה והתפנתה לטיפול איתך.אפשר להבין עד כמה אתה רגיש להתנהגותה כלפיך,אחרי שפתחת רגשות כלפיך,אבל כנראה שזה לא מה שהיא מרגישה,ומתנהגת בהתאם.אגב,כפי שכבר אמרנו פעם,למה שלא לדבר איתה על הארוע הזה,ועל מה שהרגשת?

למעלה