מאוהב בה

rafi115

New member
מאוהב בה

הכרתי מישהי לא מזמן, והקשר בינינו טוב הרבה צחוקים והרבה נושאים משותפים ופשוט כיף לי לדבר איתה בתור ידידה , אבל עכשיו אני מתחיל להתאהב בה וזה נהיה אובססיבי , לא יוצאת לי מהראש , היא רואה בי רק ידיד ויש רק בעיה קטנה , יש לה חבר כבר שנתיים.
מה אני עושה? אני מרגיש אליה גם משיכה מינית וגם רגשות אהבה , והיא בכלל לא יודעת על זה כלום! להגיד לה? כן לא? האם יש דרך לדעת אם היא גם רוצה אותי או שאני סתם חי בסרט שיום אחד אני אצא איתה? זה מבאס להתאהב במישהי שיש לה חבר ! איך בכל זאת אני משיג אותה? או לפחות לדעת בצורה ברורה אם גם היא מרגישה אלי משהו.?

כל עוד יש לה בן זוג..

תניח לזה. אני לא חושבת שזה יהיה הוגן לעשות צעד כזה,
כשהבחורה נמצאת במערכת יחסים.

sani48

New member

אני במקומך הייתי שומר ממנה כמה שיותר מרחק,ויותר נכון,מנתק איתה את הקשר לגמרי

sani48

New member
מותקלה

לא כל מה שאנחנו רוצים בחיים,אנחנו אמורים לקבל,בלי עקרונות וגבולות בחיים האלה,אנחנו לא שווים הרבה,תדמיין לעצמך עכשיו סיטואציה כזו,שאתה זוכה בבחורה הזו,מפתח איתה קשר של שנתיים,הכי יפות בחיים שלך,אתה אוהב אותה ברמות שאין לתאר, אז אחרי שנתיים,ביום אחד בהיר,היא מכירה מישהו מפתחת איתו קשר של ידידות,הבן אדם הזה מתאהב בה,ומפתח אובססיה כלפיה,והוא מחליט לעשות הכול בשביל שהיא שתעזוב אותך,איך תרגיש הוא יצליח בזה?העולם שלך לא יהתפך?לא תרצה למות?לסיכום,אפילו שאתה לא מכיר את הבן אדם שנימצא איתה,אתה צריך לכבד את המערכת יחסים שהיא נימצאת בה,ולא להיתערב,ולא לעשות שום דבר,שיכול להרוס אותה,כמו שכבר אמרתי לך מקודם,בגלל שכבר יש לך סוג של אובססיה כלפיה,אני מציע לך לנתק איתה כל קשר,ולמצוא לך מישהי שפנויה,דרך אגב,בלי קשר אליה,אני מציע לך קצת להיתחזק,ולא לפתח כל כך תלות באנשים,אחרת האובססיה שלך (ויש הבדל גדול,בין אובססיה לאהבה),תיהיה לא רק עם הבחורה הזו,אלה עוד עם הרבה בחורות,אז תשתדל לעבוד על זה,שיהיה בהצלחה

sani48

New member
תיקון קל

איך תרגיש הוא יצליח בזה?=איך תרגיש אם הוא יצליח בזה?

Mr Blue Sky1

New member
אין לך ברירה

תהיה חייב לשמור אתה על קשר של ידידות בלבד, כל עוד היא נמצאת במערכת יחסים.
אני יודע שזה מצב לא קל, שהרי מדובר כאן באהבה חד צדדית.אבל אין מה לעשות, אתה חייב להשלים עם המצב הקיים.
אתה צריך להחליט האם אתה מעוניין להמשיך לשמור אתה על קשר של ידידות.אני מניח שלהרבה בחורות זה יפריע שידיד שלהן יאהב אותן.
ודבר נוסף, אל תבנה על זה שהם ייפרדו.אם זה יקרה, אני מניח שתדע על כך ואז תוכל להחליט כיצד לפעול.

בהצלחה !

Megie

New member
היי רפי

ברוך הבא לפורום

אני מסכימה עם השאר..כל עוד יש לה חבר, אתה חייב להניח לזה.. לספר לה מה אתה מרגיש עלול להרוס את הקשר בינכם ולבלבל אותה/להרחיק אותה ממך.. מה שכן, עם רגשות כלפיה קשה לתחזק ידידות..הפתרון הנכון הוא פשוט להתרחק..
אם אתה מרגיש שזה בכל מקרה יושב עליך..אתה יכול לשתף אותה במה שהיא בשבילך ובאותה נשימה לציין שאתה יודע שזה לא משהו שיכול להצליח ושעדיף להתרחק..
בהצלחה!

שלום

אם אתה אוהב אותה, חשוב מאד שתשמור לפחות על ידידות טובה אתה. נסה לתת לה יותר מלים טובות וכנות ומעשים טובים וכנים, ואולי אז יתקרב הקשר ביניכם ואם פעם היא תיפרד מהחבר, תוכלו להפוך לזוג. ככל שהיא נחמדה אליך בהתנהגותה, היא כנראה יותר אוהבת אותך ורוצה אתך קשר קרוב.

למעלה