מאוהב בבנות

nir nb1

New member
מאוהב בבנות

מאז שאני זוכר את עצמי התאהבתי עמוקות בבנות. בגיל התבגרות, ישנתי עם בנות כי הן ביקשו שאחבק אותן בלילה, והרגשתי צורך בבנות כמו תינוקת שרוצה דובי לטפח ולחבק. היו לי עם בנות אינטימיות, יחסים עמוקים, סודות משותפים, מגע של ליטופים ואינטימיות של סודות משותפים בשילוב עם מגע ושינה (אבל לא יחסי מין של חדירה). ולא נמשכתי אליהן מינית, אלא נמשכתי לבנות מבחינה נפשית ומאוד חזק.

עם בנים לא היו לי יחסי אמון, עומק וליטופים, אינטימיות ופתיחות כפי שהיו לי עם בנות.
עם בנים כן היתה לי משיכה מינית אבל לא לאופי שלהם, אלא משיכה אוראלית-מינית רק לאיבר המין שלהם בלבד, והייתי נפגש איתם בשביל ____ להם את הז__ן.

האם אני א-מיני עם בנות וכן מיני עם בנים ? זה קשה לי למצוא בחורה מתאימה כי כמעט כל בחורה חיכתה לחדירה ובמשך שתי פגישות התאכזבה ממני ונעלבה וחשבה שאני הומו רק כי אני לא נמשך אליה מינית. איך אני אמור למצוא בחורה שתאהב אותי במצב הזה ? איך אני אמור להציג את עצמי ?

ברוך הבא לפורום!

נתחיל מהסוף: מבחינת ההגדרה היבשה של א-מיניות אתה לא א-מיני כי יש לך משיכה מינית לגברים וא-מיני הוא מי שאין לו משיכה מינית לאף אחד.

אבל מה שאתה מתאר הוא משהו שאנחנו נתקלים בו פה בפורום מידי פעם ואלו א/נשים עם משיכה מינית שונה מהמשיכה הרומנטית.

כלומר: בזמן שרוב האנושות נמשכת מינית ורומנטית לאותו המגדר (נניח גבר שמכנה עצמו כהטרו, לרוב מתכוון שהוא נמשך מינית ורומנטית לנשים. כנ"ל אישה הטרו כלפי גברים, גבר הומו כלפי גברים ואישה לסבית כלפי נשים)

אבל האמת היא שהמשיכה מינית ורומנטית הם לא מקשה אחת וא-מיניות היא אחת הצורות לראות את זה.
לפחות כאן בפורום, הרוב הם רומנטיים ומחפשים זוגיות למרות שאין להם/ן כל משיכה מינית. והמשיכה הרומנטית משתנה מאחד לאחת.
יש כאלה עם משיכה רומנטית הטרו-רומנטית ויש כאלה עם משיכה רומנטית הומו-רומנטית.

המקרה שלך מסובך יותר כי יש לך את שתי המשיכות רק לכיוונים שונים.
הקשר שאתה מחפש עם נשים הוא אכן קשר א-מיני - רומנטי, והקשר שהאתה מחפש (אם אתה מחפש..) עם גברים הוא מיני נטו.

אכן קשה למצוא ככה בחורה, כי למעשה מה שאתה צריך לחפש זו בחורה א-מינית הטרו-רומנטית.

בגדול זה משהו שאתה יכול לחפש כאן בפורום, השאלה המתבקשת היא זו:
האם אתה זקוק ומחפש גם את הקשר המיני עם הגברים או שאתה יכול להסתדר בלי זה וברגע שאתה בקשר עם בחורה זה מספיק לך אפילו שאין שם מיניות?

שאלה נוספת:
האם אתה חושבת שבחורה לסבית שרוצה להקים משפחה או מכל סיבה אחרת להתחתן עם גבר יכולה להתאים לך?

hatzilonit

Member
מנהל
ברוכה הבאה
אהבתי את הצנזור העצמי

IMHO, אתה אמור למצוא בחורה בדיוק כמו שהתחלת לכתוב כאן בפורום - עם כנות מלאה ובלי להסתיר שום דבר.
מי שיתאים לה - תישאר.

תוכל להרחיב טיפה לגבי איזו מסגרת יחסים היית רוצה לפתח? לאיזו "מטרה" סופית?

queen helen

New member
להיות כן...

אם מישהי ערה להבדלים בין משיכה רומנטית למינית (ומן הסתם בפורום מודעים לזה), היא תגלה הרבה יותר פתיחות למצב שלך מכל אחת אחרת.

למעלה