מאוהבת

SAR990

New member
מאוהבת

איך אגרום לאהוב ליבי לעזוב את ביתו? אנחנו מאוהבים חזק והוא נשאר שם לילדים איך כדאי לי שיעזוב הכל???למעני

חייבת לומר לך..

שאל תשפטי אותו ואל תלחצי אותו יותר מדי. בתור אמא לילד אני יכולה לומר לך שאני בטוחה שהוא בעמדה לא קלה ולא פשוטה גם אם יש לכם את האהבה הכי גדולה שבעולם ואני לא באה לשפוט את מה שהולך ביניכם, ולא משנה מה, את תמיד צריכה להבין שיש לו ילדים וילדים קודמים להרבה דברים. אז אני לא מצדיקה את זה שהוא נשאר רק בשביל הילדים, כי אם זה נכון הוא עושה טעות ואת זה אני יכולה לומר לך בתור ילדה להורים שנשארו יחד רק בשביל הילדים.. אבל מצד שני, את חייבת להבין שהוא צריך להיות רגיש וקשוב לילדים ולא משנה מה.. סבלנות יקירתי, אם מה שיש ביניכם זה אהבה, היא בסוף תנצח. אני מכירה כמה סיפורים דומים לשלח שנגמרו בהפי אנד.. השאלה שנשאלת אבל, הוא הוא מתישהו כן מתכוון לעזוב את הבית או שחבל לך על הזמן....

babymmm

New member
אל

אל תגרמי לו לו לעזוב את ביתו אם הוא יהיה בשל ומוכן הוא יעשה את זה לבד תחשבי על המשך הקשר רק אם את מוכנה לקבל את המצב כפי שהוא.

תחשבי .....

היית רוצה שאב ילדייך יעדיף אשה אחרת על פניהם? אם את אוהבת אותו באמת קבלי אותו כך ותשמחי שהוא אב מסור לילדיו. זוהי עסקת חבילה. כרגע זה המצב. ו.... סבלנות גברתי.

seeyou

New member
שיעזוב הכל???למענך?../images/Emo123.gif

ונניח שתצליחי איך תרגישי שאחרי תקופה ביחד ומספר ילדים אישה אחרת תרצה בו בגלל אותה סיבה-"אנחנו מאוהבים חזק " ?? יוסי

s h o o s h a

New member
מאוהבת

אם את באמת אוהבת אותו את לא תגרמי לו לעשות דבר. הוא יעזוב כשירגיש חזק מספיק, רוצה מספיק ועוד כל מיני מספיקים שיגרמו לו ורק לו להחליט לגבי צעדיו בהמשך. לך נתונה הבחירה- להישאר עמו במתכונת הנוכחית או לשחרר. בהצלחה

adam33

New member
משהו לא מסתדר..

או שאת אוהבת " לוקשים" או שאת באמת בחורה תמימה.. איך יכול להיות שאתם מאוהבים והוא לא מוכן לעזוב את ביתו? הרי אהבה היא משהו מעבר לבית לילדים ומקום.. והוא הרי היה צריך לומר לך אעזוב את כל העולם רק בשבילך. והוא הרי היה צריך לומר אני מעדיף לאבד את הכל ולו רק להיות איתך.. אבל מצד שני נראה לי שבעצם את מאוהבת בו והוא מאוהב רק באהבה שלך אליו.. נוח לו כל כך שאת אוכלת את המילים שלו.. שאת אוהבת שהוא אומר לך ,אוטוטו אני עוזב ,אבל זה כל כך מורכב.. ואת עוד חושבת עליו כאוהב? רצוי מאוד שתחשבי עליו כמאהב ותו לאו. כי הרי צעד אחד הוא לא יעשה לקראתך.. אז.. מאחר ואת תשארי ככה בהערצה שלך אליו אין לי אלא לומר לך.. זה המצב ..ותו לאו!

babymmm

New member
לא מסכימה

אני כאמא לא הייתי עוזבת את ילדי עבור אהבת חיי ולא אדרוש ממישהו שאני אוהבת לעזוב את ילדיו.

(מצטרפת) צריך להפריד בין להשאר../images/Emo29.gif

למען הילדים, לבין להשאר בשביל או בגלל בת הזוג. בני כמה הילדים
כמה זמן הוא נשוי לה
(פרק א' שלו
) יש עוד הרבה שאלות לשאול כדי שיהייה לנו בכלל מקום כדי לומר משהו, אבל בלי שומקשר, לא עוזבים ילדים למען אהבה אלא אם הזוגיות אינה טובה. זה כבר משהו אחר, וזה מאאאאאאאד מורכב וכל אחד והשק שלו והסיפור שלו. נראהלי שהשואלת מעט תמימה... כמה זמן מערכת היחסים שלכם
מה הן התבטאויות האהבה שלו כלפיך ואיך הוא רואה את הקשר שלכם, ואת הקשר שלו עם אישתו....
...... שאני אמשיך לשאול

SHLOMO4

New member
אחותי יש לך בעיה

גבר נשוי זה הימור שיכול להצליח ויכול לא. תלוי מה עוצמת הרגשות שבינכם ומה עצמת הקשר שלו עם אישתו ועם הבית. אם אעישתו פסיבית ואת יודעת לעבוד טוב על הבחור כלומר לנצל את כל "השטיקים" שיש לאישה במלאי כדי לתפוס גבר אז תצליחי. זה כמיו בכימיה שצריך לנתק אלקטרון מאטום אחד כדי להעביר אותו לאטום השני. יש לך כבר נקודת זכות אחת וזה שהוא כאדם נשוי מוכן לנהל קשר רומנטי מחוץ לנישואין וזה אומר שאישתו לא מספקת אותו והוא חייב לחפש ריגושים מחוץ לבית. זה הבסיס והנתון העיקרי. מכאן את צריכה לעבוד ולנצל את החסך שיש לו בית לעומת מה שהוא מקבל מימך כמנוף להוציא אותו ולנתק אותו מאישתו. שלב ראשון את צריכה לשכנע אותו שידווח לאישתו בצורה הדרגתית בהתחלה ע"י רמיזות שיש לו אהבה מחוץ לבית ואז יתכן שהיא תעשה את העבודה עבורו. בכל מיקרה את צריכה להוציא מימנו תאריך יעד שהוא מודיע לאישתו שאת קיימת. לגבי הילדים תסבירי לו שלהיות נשוי למראית עין שאין אהבה בין ההורים פוגע בילדים ויותר טוב להפרד. במצב הקיים גם הילדים יסבלו וגם בני הזוג. בגרושין בני הזוג פותרים את בעיתם ורק הילדים יסבלו. כלומר סך הכל יסבלו פחות אנשים. תסבירי לו מה שהוא יודע ששליש מהנשואין מסתימים בגרושין והוא יהיה שייך לשליש הזה ובשביל זה המציאו את הגט וכמה שיותר מהר זה יותר טוב לכל הנוגעים בדבר. ברגע שגבר נשוי נוגע ושוכב עם אישה אחרת מהנסיון שלי הלכו הנישואין ויותר ממש לו יעמוד לו על אישתו. הוא צריך להבין שהעסק איתה אבוד וחבל על הזמן. חמודה את יודעת איך עובדים על גברים כי עובדה שתפסת אותו למרות שהוא נשוי אז נצלי את הכשורים שלך עד הסוף. אבל תתני לו גבול עליון לגמור ולא את עוזבת אותו כי אם הוא יהסס ויש טיפוסים כאלה את תשרפי את כל השנים שלך איתו בחינם. בהצלחה. אחיך לצרה.

shirlyar

New member
למה?????? את עושה את זה לעצמך

תתרחקי ממנו בבקשה, אני מסטיחה לך שאם הוא ירצה לעזוב אותה הוא יעזוב אותה בלי שום קשר אליך. אבל אין ברכה בלקחת למישהי גבר, ואם הוא עוזב בגללך אז גם אותך הוא יעזוב בגלל מישהי אחרת. לא תמיד המציאות יפה כמו שהיא נראית מהד. עכשיו בטח כיף לכם ואת הצדדית שלו ואת לא חיה איתו את לא מכירה אותו ממש ממש ויש לו ילדים את תתקעי איתו לנצח עם מזונות עם ילדיו, למה את צריכה את זה למה??????? כל הרצוי לא מצוי והמצוי לא רצוי, כוחו של ה"אסור" ושל ה "קשה להשגה" לפעמים מוציא מאיתנו את יצר הרע ואנחנו לא חושבים בהגיון. אז תחשבי טוב טוב אל צעדייך ואל "תאכלי" את כל הסיפורים שלו. וכמובן כל מה שנאמר כאן הוא לא מתוך שיפוט אלא מתוך רצון לעזור לך להבין את הטעות הגדולה שאת עלולה לעשות ולהזיק לעצמך. תמשיכי הלאה בחייך, בהצלחה

שיר2555

New member
מאוהבת

לא נראה לי שהוא מאוהב כמוך אחרת הוא כבר היה עוזב אני לא מצליחה להבין נשים כמוך שנמצאות בעמדה נמוכה כל כך שצריך להסתיר אותן ובדך כלל הן רק בשביל סקס וגם אם את טוענת שיש פה אהבה אז מה אהבה הולכת ובאה , ואת אין לך שום מושג מה זה משפחה אין לך שום היסוס להרוס אותה , ונניח שתצליחי את חושבת שאצלך יהיה טוב יותר , אז תרשי לי לענות לך- לא!!!! כל הטוב שהוא נותן לך זה בגלל כל התשוקה שרק מאהבת יכולה לתת שתהיה בעמדת אשה ויעברו שנה או שנתיים גם את תהיה משעממת ותהיה לו מאהבת חדשה שתהרוס לך את המשפחה .ואז תביני איך גלגל חוזר ולצערי אני אפילו מאחלת את זה לנשים כמוך שלא מבינות את הערך העצום הזה של משפחה...

למעלה