ואחרי שהתאוששתי ../images/Emo3.gif תקראו את זה
את הפרק האחרון של אה"ב סיימתי בפיצוץ אדיר. יום אחרי זה התרחש הפיגוע הנוראי בהילטון טאבה. אני לא יודע אם זה הדמיון והטירוף מתחילים לרדוף אחריי או שזה סתם צירוף מקרים מצמרר, אבל ביום רביעי בבוקר, אחרי שכתבתי את אה"ב, אני וחברה שלי החלטנו שאנחנו נוסעים לסופשבוע. היא רצתה לצימר בצפון, אני העדפתי לנסוע לסיני. כן כן, ועוד להילטון טאבה. שיכנעתי אותה. כבר הכל היה מוכן: דיל מעולה, אוטו טוב שיסחוב אותנו עד מלון "הנסיכה" והמון מצב רוח. אבל מה, היא לא היתה בטוחה שהיא רוצה לנסוע לשם. כשהחלטתי לוותר ולנסוע לצימר בצפון כבר היה מאוחר מדי: כל הצימרים היו מלאים עד אפס מקום.
במקרה היה צימר אחד פנוי די יקר שלא כל כך התלהבתי ממנו, כי רציתי טאבה. באותו יום אחרי הצהריים החלטנו להתקשר לצימר ולבדוק אם החדר עדיין פנוי. אם הוא תפוס, כך אמרתי לה, זה אומר שאנחנו צריכים לטאבה. החדר בצימר היה פנוי, החדר היחידי בצפון (ואני לא מגזים!) שהיה פנוי. ואני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם הצימר הזה היה תפוס. אולי לא הייתי כותב את השורות האלו בכלל... ועכשיו כשאני כאן אחרי סופשבוע מופלא, עם מספיק אנרגיות, יש כוח לחזרה מלאה לשיגרה עם הקלה ותודה למי ששמר עלינו ודאג שאני אישאר כאן לפרק הבא בסדרת אה"ב. בכל זאת, אתם במתח, לא?
שיהיה שבוע טוב נפלא, ושקט לכולם.