מאוהבת בחולה סקס....

ssivi

New member
מאוהבת בחולה סקס....

כ"כ הרבה זמן לא הכרתי בן אדם מדהים כמוהו...מקסים! כל מה שרציתי באופי של הגבר שלי יש בו! חוץ מדבר אחד...נאמנות.. יש לנו כימיה מטורפת! סקס סופני, גם מבחינת השיחות - הכי זורם והכי נוח לי איתו והא מבין אותי .. ואני אותו... וזה נדיר! נדיר למצוא מישהו שמתחברים אליו. וזה מרגיש לי כ"כ נכון.. לישון איתו להיות איתו ... לשכב איתו.. לאהוב אותו... אבל הבן אדם לא יכול להתחייב.. לא מוכן לשמוע את המילה .."רציני"... ממשיך לצאת במקביל עם עוד בנות.. ולא מסתיר את העניין. הוא אוהב אותי אבל לא מתאהב.... ואני לא מבינה מה חסר? כ"כ קשה למצוא חצי ממה שיש ביננו.. אז איך אפשר לוותר כ"כ מהר... למה תמיד גברים רוצים להמשיך לנסות אחרות... לא כדאי לפעמים להסתכל עמוק על הבן אדם מולך ולתת לו צ'אנס? אוף, אהבה.. זה כואב... מאוד!

ולמה את עוד איתו../images/Emo35.gif

הוא מזלזל בך במודע, יוצא עם אחרות כשאת איתו? למה את צריכה לשאת את הפאקים שלו-כלומר חוסר נאמנות- על הגב שלך? להיפגע מזה? לי נראה שאת אחת מאלף שלו.."אוהב אותך ולא מתאהב"? GIVE ME A BREAK....בולשיט, כדי לסחוט ממך עוד...בקיצור את רוצה חבר הוא רוצה יזיזה. הוא לא רוצה להסתכל עמוק ולדעת מי את...הוא קזנובה כזה הוא יודע להבין אותך לומר את הדברים הנכונים..להקסים אותך...קנה אותך הבחור..אבל מתחת לכל זה, הוא סתם רוצה סקס, מחפש לכבוש עוד חלקה... ולא תמיד גברים רוצים לנסות אחרות, אין דבר כזה תמיד. בעיניי נאמנות/אמינות..זה מרכיב חשוב מאוד בקשר.אם אין אז אין מה לעשות שם. מתוקה
, אולי התגובה נשמעה קשה, אבל לי זה נשמע בולשיט..אולי אני טועה, אם תשתפי בעוד פרטים, אולי אשנה את דעתי, כפי שזה נראה כרגע, נשמע לי די פישי
....

MERAUDER

New member
יילך נסיך

יבוא מלך איתך ויוצא עם עוד בנות? ממש לא מבין איך אפשר להתאהב במישהו שלא רואה רק אותך לכול אחד\ת יש מישהו רק צריך לקטוף אותו

תגובה

לא רצוי להיות בן-זוג לבוגד בנו. טוב שתהיו ידידים טובים, אם כבר. בהמשך אולי יתחזק הקשר, ותוכלו לחזור לחברות נאמנה יותר.

GAZAX

New member
יש לך שתי אפשרויות

או שתקבלי את המצב הנוכחי סקס מדהים וכו' או שתעזבי אותו כי זאת לא אהבה מה שיש בינכם וזה לא בריא בשבילך... וגברים לא תמיד צריכים לנסות בנות אחרות, זה הגבר שלך פשוט

מסכימה.

גברים לא תמיד צריכים לנסות אחרות. לא יודעת אם אפשר לשפוט את המצב ולהגיד שזו לא אהבה... לא הייתי מרחיקה כ"כ מבלי להכיר לעומק את הנפשות הפועלות. מה שכן, אם את חושבת שהמצב ביניכם לא טוב לך,אני מקווה שתעשי עם זה משהו. פעם היתה לי חברה שהיתה בקשר כזה כמה שנים והיה לה מאוד קשה לצאת ממנו ולהבין שמגיע לה משהו טוטאלי. קשר שהוא רק של שניים. אני מקווה שעכשיו היא כבר יודעת את זה...(אנחנו כבר לא בקשר, גם בגלל זה).

ChilD SouL

New member
למה לו לוותר על בילויים מהצד ועלייך -

אם את נותנת לו לעשות את זה
הוא נהנה מ2 העולמות מבלי שאפ'חד מטיף לו ומציק לו. חלומם הרטוב של לא מעט גברים בעולם. ברגע שתגידי לו שאת רוצה משהו מחייב ואת לא מוכנה לקבל את זה שהוא שוכב איתך ביום ראשון ועם אחרות ביום שני או רק יוצא איתן - יהיה שינוי. לאו-דווקא לטובה, אבל יהיה. מגיע לך מישהו שיהיה נטו איתך ולא ישחק מהצד עם אחרות. אבל אם זה בסדר מבחינתך... שיבושלם לך ולו.

זה כואב

כי את נותנת יד לדבר. את יודעת, את יותר מידי נותנת לו חופש. למה את מסכימה שהוא ייצא עם עוד בחורות? את מוכנה לזה שאחרי שהוא שוכב איתך הוא ישכב עם עוד בחורות? תראי, אני במקומך הייתי מציעה לו להיות זוג אמיתי, שכולל להיות רק איתך ולא לצאת עם אחרות ואם הוא לא מוכן לזה אז זאת בעיה, כי זה ימשיך לפגוע בך תציבי לו את העובדות. רוצה קשר? אז רק איתך. לא רוצה רק איתך? כנראה שזה צריך להסתיים. אני לא יודעת כמה את מוכנה לדבר כזה, אבל לדעתי זה הדבר הכי חכם לעשות .

PINOKY1

New member
אנשים לא משתנים

בדוק, בטוח, והכי נכון בעולם, שאנשים לא משתנים!!!!!!!!!!!!!!! גם אם הם באמת רוצים ואני לא מדברת על מקרים קיצוניים בהם קורה משהוא חריג לאדם מסוים שבעיקבותיו הוא עושה סוויץ מאולץ. הדבר היחידי שיש לך שליטה עליו הוא על עצמך ולא כל גבר זקוק למצב של לנסות אחרות, לכן את חייבת להחליט עם עצמך או שאת מקבלת את העיניין או פורשת בשיא. אני יודעת שזה קל להציע וממש ממש קשה ליישם, אבל קחי את הזמן תפנימי את הדברים ותעשי את זה בקצב שלך כי להמשיך ככה לא תוכלי את רק תיסבלי והייסורים שאת תעברי יהיו קרובים לגיהנום. אני בטוחה שהוא כן אוהב אותך אבל יש לו את המשקעים והסיבות שלו להתנהגות הזאת וזה ממש לא משנה למה הוא מיתנהג ככה, מה שמשנה היא השורה האחרונה שהיא - הסבל שלך. ואם זה מנחם אותך אז תדעי שבסופו של דבר אם תיפרדי ממנו הכאב ילך ויעלם עם הזמן. (התרופה הכי טובה אבל הכי איטית) המון בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בקטע הזה יש סיכוי לשינוי

אבל רק אם תעזבי אותי והוא יעשה חושבים עם עצמו ויבין מה הוא איבד. ממה שאני מבינה, הבחור פשוט רוצה הרפתקאות, לא מחפש קשר רציני ולא רוצה מערכת יחסים, אבל הגלגל תמיד מסתובב, עוד כמה זמן הוא יבין שזה לא כיף להיות ויחפש מישהי להיות איתה. אולי הוא יזכר בך, ואולי הוא יחפש מישהי אחרת. בכל מקרה אני ממליצה לחתוך את הקטע הרגשי. בהצלחה!

ssivi

New member
תודה על התגובות

עזרתם לי מאוד....הייתי צריכה לשמוע את הדברים האלה מאנשים זרים.. ואובייקטיבים. אפילו שאין לכם הרבה מידע על כל הסיפור...הבהרתם לי הרבה. ואכן אין טעם לסחוב ולהמשיך עם זה. מיותר.... נקסט

MERAUDER

New member
אני לא חושב

שמישהו\י היה מוכן להתחלק בבן זוג\ה שלו עם עוד מישהי\ו

shirlove

New member
אולי תעשי לו אותו דבר?

הרי אתם בקשר לא מחייב נכון?!תהיי איתו,תצאי עם אחר ושידע שאת יוצאת עם אחר,כבדרך אגב ולא ממך...ותראי מה התגובה שלו-אם הוא מקנא לך ובא בטענות תגידי לו שאין לו הזכות לבוא בטענות כי גם הוא יוצא עם אחרות....ואם הוא רוצה קשר מחייב זה בתנאי שגם הוא רציני.

למעלה