מאוהבת בו...

זוהי דעתי.

לדעתי, ומניסיוני האישי, המחיר לא שווה את הסיכון או את ההשקעה. אני אומר לוותר. נפגעת גם ככה מספיק. לדעתי, המצב לא ישתנה ולא ישתפר. למה להמשיך להיפגע? זוהי דעתי. בסופו של דבר רק את מחליטה ורק את אחראית להחלטה שקיבלת. רועי.

morii1

New member
ראשית הירגעי,שליטה עצמית ובנוסף הינה

אם לא תשתלטי על הלחץ אליו זה יגרום לך לעשות שטויות ולהרחיקו יותר. אז קחי שליטה על עצמך צעד א. ב. אל תרוצי אחריו תני לו גם לארגע כמה ימים, ואז אל תצלצלי פשוט תופיעי אצלו ותבקשי לשבת לשוחח,אל תתני לו לחמוק מזה. תעשו שיחה פתוחה כל הקלפים על השולחן ראשית מה כל אחד רוצה וצרגיש שנית מה המכשולים בפניכם ואז רציונליזציה של זה - האם אפשרי ואם כן איך עושים שזה יתגשם ביחד עם מחיר ששניכם תשלמו כלפי משפחותיכם. או שלא אפשרי וקמים והולכים כידידיד כאוהבים. הכל אבל הדברים האיומים ביותר ניתן לפתור בשיחה!!!!!!!!!!

תודה...

למעשה כבר דיברתי איתו אתמול בלילה בפון אמרתי לו מראש שאני לא מוכנה לדבר על כל הוויכוח שהיה לנו בפון אלא רק פנים מול פנים והוא אמר שעדיף שלא נדבר על זה יותר בכלל נשכח מזה...ואני התעקשתי שלאאא אנחנו נדבר על זה אבל רק פנים מול פנים.לא נראה לי שהוא רוצה את זה אבל העמדתי לו עובדה....האם זה בסדר?

לא.

יש דברים שלעיתים עדיף להניח להם לאחר שהם נרגעים ולא לפתוח אותם מחדש. הוא העדיף לא לדבר על זה יותר בכלל ושתשכחו מזה. למה את שוב מלהיטה אותו? תתאפסי על עצמך.

לא!

יש דברים שלעיתים עדיף להניח להם לאחר שהם נרגעים ולא לפתוח אותם מחדש. הוא העדיף לא לדבר על זה יותר בכלל ושתשכחו מזה. למה את שוב מלהיטה אותו? תתאפסי על עצמך.

למעלה