מאוד שמוצניקי....

מאוד שמוצניקי....

אוקי,אני ואלונה ישבנו ודיברנו....על זה שצריך לחדש את השירשור שיש בטגליין..!בכל זאת,שירשרו אותו לפני שנתיים..ומאז דברים השתנו..דברים כבר לא אקטואלים בשירשור הזה!!!(רק אם היה לנו מנהלל...) אז "מאוד שמוצניקי.." מכה שנית! השרשור הולך ככה.. כל משפט מתחיל ב"מאוד שמוצניקי"(או "נורא שמוצניקי")..לדוגמא: "מאוד שמוצניקי לזבל בשכל לחניכים על טיול ..ואז יומיים לפני הטיול לגלות שהוא בוטל." נא להיות יצירתיים ולא לחזור על דברים שנית, הקישור של השרשור אבד לי..אז הממ..אלונה..שימי פה את הקישור../images/Emo9.gif כמובן.. שאם יצא אחלה שרשור..נגיש אותו ל"על החומה".=] שרשרו אותה../images/Emo3.gif

פורה

New member
מאוד שמוצניקי

לחכות בתחנה מרכזית להסעה שאמורה לקחת אותך לסמינר כלשהו, אבל נחשו מה קרה לה? נכון!!!!! היא מאחרת!!!!!!!!!11

פורה

New member
מאוד שמוצניקי

אפשר עוד אחד? יש! תודה!! להגיד: "אין תקציב".

חזוז

New member
נסיון שלי

מאוד שמוצניקי להגיד כשבאים מעט חניכים"תהיה פעולה אינטימית..." מאוד שמוצניקי לשאול "אבל מה המהות?"

ריכזתי את כל הדברים שאמרו בשרשור הקודם...

אז הנה הם(כי אי אפשר להעלות קבצים לפורום../images/Emo46.gif): נורא שמו"צניקי לקבוע פגישה ב17:30 כדי להתחיל אותה ב18:00, ובסוף להתחיל ב18:30. נורא שמו"צניקי שכשאומרים שהאוטובוס יגיע ב8, הוא בעצם יגיע בשמונה וחצי. נורא שמו"צניקי לקבוע משהו, ולדבר עליו עם כולם שבוע, ויום לפני לדחות אותו. נורא שמו"צניקי לדעת על טיול שבוע לפני שיוצאים אליו. נורא שמוצניקי להגיד שמכינים אוכל, להביא את המצרכים, להתחיל להכין, ובסוף מה שקורה זה שאו שהאוכל נגמר לפני שהוא מוכן כי כולם התחילו לאכול את המצרכים לפני שהתחילו לבשל, או שיוצאת עיסה ירוקה ומגעילה שרק האמיץ ביותר אוכל אותה ואומר שזה טעים. נורא שמו"צניקי לשכוח בראוניז בקומונה שכולם רעבים ומתים לבראוניז נורא שמו"צניקי לשחק פריזבי בכל מקום אפשרי. נורא שמוצניקי לראות חולצה כחולה ברחוב ולחפש את השרוך הלבן נורא שמוצניקי לדבר כל הזמן על הפוסטמודרניות ולעשות פעולה חניכים בקניון נורא שמו"צניקי להגיד שיש מזכירות ארצית ולתכנן לבוא, אבל באותו יום "הכלב אכל את המצב רוח". אין לי כרגע רעיונות להוסיף, בקטנה.[:

מאוד שמוצניקי...להתלוננן על זה שהאוכל לא טעים

בטיולים/סמינרים.. או להתלונן שאין מספיק אוכל!../images/Emo3.gif

מאוד שמוצניקי

מאוד שמוצניקי זה להיות רעב בשתיים בלילה. מאוד שמוצניקי[ת] זה לקבל מחזור דווקא במפעלי קיץ.

למעלה