מאוד רוצה לדעת.....

כוכבונת

New member
מאוד רוצה לדעת.....

שלום לכולם! קרה לי מקרה כשהייתי קטנה ואני ממש רוצה לדעת מה הוא אומר אז כל מי שמבין בעניין שיתרום את דעתו....אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים אבל בכל זאת אני ארשום אז ככה: כשהייתי קטנה חגגתי יום הולדת 16 בגן. הייתה לי כמובן עוגה וכשהגיע הזמן לכבות את הנרות כיביתי את כולם. אחר כל התחלנו לרקוד במעגל וכל פעם שהתקרבתי לעוגה נדלק נר ואז הייתי מכבה אותו וממשיכה לרקוד דבר זה קרה בערך 3-4 פעמיים ותמיד אותו נר עד שלבסוף כיביתי אותו והוא לא נדלק יותר..עכשיו אני עוד 4 חודשים בת 17 (אם הגיל רלוונטי לשיפוט) אני מאוד רוצה לדעת אם המקרה הזה אומר משהו בנוסף לכך אם זה לא הפורום הנכון אשמח לקבל תשובה לאן אני יכולה לפנות לקבל תשובה לשאלותיי בתודה כוכבונת

Tal_Ya_Tal

New member
היי כוכבונת../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo16.gif../images/Emo42.gif

ניסים תמיד קורים כאשר אנו מאפשרים להם לקרות. אז בגיל 6 כאשר אנחנו עדיין מאמינים בכל הפיות הגמדים ואפשרויות הקסמים, אנו פתוחים לחוות את הדברים, אשר מסתתרים מעיננו ברבות הימים. אין זה מוזר כלל שהנר חזר ונדלק. כפי שאין זה מוזר כלל, שכאשר בני היה בן שש, הוא הגיע אלי עם קריסטל קוורץ ביד ואמר: "אמא, הישויות זרקו עלי את זה במסדרון" (אגב, בני בן גילך כיום-17) ועוד, הוא סיפר לי בסוד, שעד לא מזמן, הוא עוד ראה את הנמר שיש לנו בחדר האמבטיה. אבל עכשיו, הוא כבר לא מצליח לראות אותו יותר
L&L TALYA

כוכבונת

New member
אבל......

טליה תודה על תגובתך אבל אני רואה שלקחת את הנושא במין צחוק שכזה(אולי אני טועה...) אבל לא אני היחידה שראיתי את הנר שב ונדלק אלא כל ילדי הגן והורי גם כן.... אודה לך אם תגיבי על זה....

batatoo

New member
כוכבונת

אני מקווה שהבנתי לאיזה נרות את מתכוונת, ונרות כאלו ניתן להשיג בחנויות בהן יש כל מיני דברים למסיבות וימי-הולדת (תנסי את הפנינג או רשת דומה) הנרות נקראים נרות שלא נכבים - את לא דמיינת, הם פשוט מייצרים מן ניצוץ קטנטן בכל פעם שעומדים להכבות, ונדלקים מחדש. אני משוכנעת שטליה לא התעלמה, אולי פשוט לא ראתה את התגובה שלך לדבריה. יום הולדת שמח
!! הילה

למעלה