אני מבין שדרושה התנצלות
אני מתנצל אם העלבתי מישהו, במיוחד אותך, אני עברתי על מה שכתבתי, ונסיתי להבין מה היה יכול להשמע מעליב, ולא הצלחתי, אז אם תאיר את עיניי אני אשמח- כי כל המטרה שלנו זה לעזור אחד לשני ללמוד ולגדול. אז מחילה ממך עם נעלבת ממשהו שרשמתי. בוא אני אספר לך טיפה עלי למען הסר ספק.. אני לומד בישיבה. גדלתי בסביבה חילונית לגמרי, כמו רובנו שעשו בר מצווה והלכו לפעמים בחגים וכמעט תמיד לביה"כ ביום כיפור- ישראלי טיפוסי. במהלך חיי היו לי התנסויות, חלקם של חודשים וחלקם חד פעמיים, עם כמה גברים בחיי. אם אני אגיד לך שרציתי את זה ב100% אשקר לך. ואם אגיד לך ש100% לא רציתי את זה גם אקרא שקרן. אני לא הומו שמגיע מאורח חיים דתי שלו ושל סביבתו.. אני אמנם דו מיני, שאם תבדוק את המעשים שלי תגיד שאני הומו, כי אני בתול, אבל שבא ממקום כזה, בשל מסוים בחייו- לדת. לתוך הדת. לרצון לחיות אורח חיים דתי, כשהסביבה לא הכי מרוצה מזה דווקא.. אז אני לא יודע איך זה לצאת מהארון מול קהילה דתית, אבל אני נכנסתי לסיטואציה הזאת של להיות עם נטיות בתוך הקהילה הדתית.. עכשיו, אני לא אומר שיש לי מונפול על היהדות, או סמכות עליונה.. אבל בדיוק כמו שאתה אומר שאין כיום סנהדרין גדלוה גם אני יכול להגיד זאת לטובתי. הרי בגלל שאין סנהדרין אי אפשר לקבוע בעצמנו את חידוש החודש. ולכן אנחנו מסתמכים על המבנה שנקבע לפני מאות שנים בגלל שאי אפשר לשנות את זה על דעת עצמנו. אותו הדבר עם כל ההלכות, אי אפשר לשנות אותן, חוץ מכמובן מה זה אומר פלורסנט בשבת ומה מברכים על במבה, כל האידיאל שמאחורי המצוות וההלכות של פעם עומדות איתן. ודווקא בגלל שאין סנהדרין אי אפשר להקל כי זה כפירה נטו. וכמו שאסור לגעת בנשים כדי שלא לבוא לידי יחוד ומשכב איתן, קו"ח באיסורי עריות יותר חמורים לפי הכתוב בתורה. אפשר לנסות להקל, ולהגיד לא, אבל, אולי בכל זאת... תאכלס, על מי אנחנו עובדים כשאנחנו עושים את זה? השם בוחן לב וכליות, יודע סודות מחדרי חדרים.. בכלל כל ההסתכלות של שכר ועונש זה רק חצי מהעבודה. ולדעתי עדיף עונש בעולם הזה מבעולם הבא שבו אין זמן שמרפא... אמנם זה כן עוזר לאנשים להסתכל על השכר ועונש אבל יש רמה יותר גבוהה של קיום מצוות וזה כי השם רוצה.. הכי פשוט ונמוך ולא דורש חשיבה, ומצד שני הכי גבוה.. אתה צריך להבנין שאני לא בא ממקום של דין, אני לא דן אף אחד ולא שונא אף אחד, ולא עצבני וכועס.. אני פשוט אומר: בואו נבחן את עצמנו. באמת, לראות איך אפשר לשפר את העבודה שלנו. האם אנחנו נותנים לעצמנו הקלות במקומות שאסור? "וואי, אני עייף, אולי אני לא אקרא את ק"ש על המיטה..? אבל זה מצווה דרבנן, ומצווה מהתורה לציית לחכמים= רבנן וחכמים אחריהם.. נו טוב, אז אולי רק את שמע והפסקאות שאחרי.." אפשר כל היום לעשות את זה.. אבל השאלה היא בסופו של דבר- מה השם באמת רוצה ממני? למה אני קיים? ולמה אני הומו? למה חרא לי מלא מהזמן? אולי בכלל לא חרא לי? אולי סתם נדמה לי? אולי זה טוב שאני הומו? כי זה איסור שהוא חמור, אבל אני אוהב כלכך סקס.. אני רק חושב על סקס ועומד לי, אני מרגיש אנרגיות שרוצות לפרוץ כבר, ומאז שאני מקיים משכב מלא עם גברים, זה בכלל עושה לי את זה, ואני חייב סקס לפחות פעם ביומיים, זה בוער בי(!!!) אולי אז רק מין אוראלי אז מה, בואו נקל? צריך לקחת את זה, את כל זה ולהראות להשם "אבא, תודה לך, על כל ההנאה הזאת שאתה נותן לי לרצות, אבל אבא, לא תודה, אני אוהב אותך, אני יודע מה אתה רוצה שאני אעשה, ואני אעשה את זה כי אני אוהב אותך. אני יודע שאסור לשכב עם גברים- אתה בעצמך אמרת, אני מכבד. אמרת שחמור לשז"ל אז אני מכבד את זה, למרות שלא אתה אמרת ישירות אלי..." ואני יכול להגיד- כו, זה מה שהשם רוצה. מכל אחד ואחד עם היצרים והדחפים שלו, שהוא יקח את הדחף שהשם נתן לו לגבור עליו, ולשליך אותו לעזאזל... וכן, זה קשה. במיוחד להומואים שכל החיים יש לנו מעין רצון מבולבל של רומנטיות עם גבר למרות שזה ברור שאין לזה מטרה ברורה ממש כמו משפחה רגילה עם הרבה ילדים שלך ושל בת זוגתך, המשכיות שלך. שלכם... זה דבר שלשמו יש את היצר של המין, שנרצה להתרבות שנוכל להיות אינטימיים עם הזוג שלנו.. וזה לא שלם עם ההומואיות כי היא רק נותנת לי את הסיפוק המיני.. אבל זה חבר טוב שלי ואני אוהב אותו, ורוצה משפחה איתו.. אבל זה בלתי אפשרי להמשיך את שנינו ע"י המין ואני מזכיר- לא סתם רבנן תיקנו שאסור להתיחד בחדר לבד עם בחורה, ואסור לגעת, וכל שאר ההלכות והגדרים.. אסור להתעלם מזה.. ניתנה תורה לאדם- לעם ישראל, כל העבודת אלילים של המקומיים נצמתה, זכינו לבית מקדש.. מה קרה אחרי כמה מאות שנים? יותר מידי שפיכות דמים, עריות, אלילות, והופס- לא מגיע לנו בית מקדש.. כעבור 70 שנה, שבהן ביצענו תיקון ל-3 דברים הללו- מגיע לנו שוב בית מקדש, אבל מה קורה עכשיו? שנאת חינם בין יהודי ליהודי, אז שוב- לא מגיע לנו בית מקדש. אבל לא ל70 שנה.. לכמה אלפים נחמדים עד עכשיו.. למה? לא בגלל שאין צורך בבית מקדש, מי שסיפר לך השאיר ברט חשוב בחוץ - כל המהות של עם ישראל זה לעבוד את השם בבית מקדש. ואם רק נתקן את השנאת חינם המפגרת הזאת בינינו נוכל לצעוד יד ביד לתוך בית המקדש השלישי כל המהות של העולם זהו תיקונו כל המהות שלנו עכשיו זה משיח שיבוא להשלים את תיקון העולם, ולפי ההלכה כמובן הוא מקבץ את עם ישראל, כולו, בונה בית מקדש, ומאפשר לנו לעבוד את השם בשיתוף כל העולם כמו שהשם רוצה. זאת לא דעתי. זאת היהדות, י"ג עיקרי אמונה.. עכשיו, ברור שהשם רוצה בכך כרגע, הוא רוצה שנעבוד לבד. הוא רוצה שנהיה בחושך כימים אלו ממש.. הוא רוצה שבאתר אינטרנט יהיה פינה שאל את הרב וכמה פיקסלים ליד פורום היכרויות למטרת סטוצים. הוא רוצה שנהיה מבולבלים, והוא רוצה שנצטרך לעבוד עם אמונה עיוורת בלי לדעת בדיוק מה אנחנו עושים רק בגלל שהוא אמר בלי הוכחות ממשיות שהוא קיים (למי שלא רואה את זה) כי ככה זה, וברור שהשם רוצה שזה יהיה אחרת זה לא היה. אבל מצד שני השם יוצר את האדם עם ערלה, פיסת עור בקצה הברית עם הרבה מאוד חיישני עצב שנותן את רוב ההנאה בעת קיום יחסי מין. והוא רוצה מצד שני שיום אחרי שבוע בעולם כל יהודי יפטר מזה. אז למה הוא ברא את זה? סתם בשביל שנפטר מזה? והתשובה היא כמובן - כן. לא כל מה שהוא ברא בעולם הוא רוצה שיתקיים, כך גם רגשות מסויימים, רוב המחשבות הרנדומליות, וכך גם יצרים שיש באדם אני לא יכול להחליט מהו רצון השם, וכך גם אתה לא. וכך גם כל אחד כמעט בדור השפל שלנו. אבל אני יכול לדעת שאם אני משתדל להדר בכל המצוות אני עושה את המוטל עלי. כי רצון השם נמצא במצוות שציוונו לפני 3000+ שנים וזה לא קשה ונגיש ביותר, במיוחד כשאני רוצה לעשות את רצון השם בלי להתייחס למה האגו הקטן שלי רוצה, כי זה מעכב.. מעכב את הצמיחה שלי, את קיום המצוות בזמן שהן מגיעות אלי, ובמיוחד את ביאת המשיח ותיקון העולם ברור לי, ואני לא מנסה להיות איזשהו משהו מיוחד, שהו"דים אם הם לא עוברים על איסורי תורה, יש להם חלק עצום לעולם הבא, כי זה מהנסיונות היותר קשים בעולם, איך אני יודע? כי יש על זה איסור חמור מאוד. ואם מישהו הומו, אז יש לו דרך קשה עד שהוא נפטר מהגוף ומהפיסיות.. אבל זה משתלם לו- זה ברור. תראה, אני לא רב, ולא פוסק, ברור לי שאם יש זוג הומואים ששומרים כמה שיותר מצוות ומשתדלים אז השם יעריך את זה מן הסתם, ודווקא כי הם חיו ביחד והיו עלולים כל רגע לבד ליפול בנסיון אבל הם לא עשו את זה... זה מבורך, אבל לפי הפוסקים והמצוות ניכר כי חכמים לא היו מתירים מערכת יחסים כזאת דווקא כי נורא קל ליפול.. אני לא מדבר על אף אחד אישית, אני לא מכיר פה אף אחד מעבר לשם משתמש ולמה שהוא כותב פה, אני לא שופט ובטח שלא מנסה להעליב או להביך פה מישהו אני בתור בעל תשובה בן 21 יודע שיש הרבה מאוד בני 12 שהם הרבה יותר חכמים ממני ולא סופרים אותי בכלל בידע שיש ברשותם.. אני לא מרגיש צורך לשמור על הפה שלי יותר ממה שאני עושה פה, מפני שאני כותב ובודק וכשאני בטוח אני שולח, ואני לא שיכור ואני מודע לכך שכולנו בדור הזה כמו תינוקות שנשבו אבל אפשר מצד אחד להגיד "אני תינוק שנשבה" ולא לנסות לעשות תשובה על כלום ולהמשיך להגיד את זה ואפשר מצד שני להגיד "אני תינוק שנשבה" ובכל זאת לנסות ללמוד כמה שיותר ולתקן בי כמה שיותר.. השם לא מצפה מאף אחד דבר שהוא לא יכול לעשות או לעמוד בו אבל הוא מצפה שתעמוד במה שאתה כן מסוגל את החתימה של ההודעה ברשותך אחתום ביחולי ביאת משיח צדקנו במהרה ומי יתן שנצעד ביחד יד ביד לתוך ביהמ"ק השלישי במהרה