מאוד מטריד אותי מי ינענע: זה שיגע ומצא או זה שנמצא? זיו [בטרדות שגרתיות של יום ראשון בבוקר]
ז זיו בת סוגריים הפוכי New member 20/1/02 #1 מאוד מטריד אותי מי ינענע: זה שיגע ומצא או זה שנמצא? זיו [בטרדות שגרתיות של יום ראשון בבוקר]
א א י ל ה New member 20/1/02 #2 מאוד מחריד לחשוב מי יתפוז: זה שאוהב לאט או זה שמעדיף חפוז. א י ל ה הולכת לחפש מי יתפוז אותה
א אפי לוג New member 20/1/02 #3 מאוד מעודד הנענוע והטרדה שלך ע-ל-בוקר. הולכת לטרדה של יום שני. בוקר טוב בננות.
א א י ל ה New member 20/1/02 #4 סלט פירות נהייה פה. תפוזים ובננות עם נענע. מי פותח פה גדול? א י ל ה פּׁה-תחת בזהירות
ז זיו בת סוגריים הפוכי New member 20/1/02 #6 דו זה תמיד יותר נחמד. ודו בשבט [ושבת אחים גם יחד] יש לי גם יומולדת. בוקר טוב לכן בנות כחולות יותר ופחות. זיוי [מאוחדת באחווה נשית]
דו זה תמיד יותר נחמד. ודו בשבט [ושבת אחים גם יחד] יש לי גם יומולדת. בוקר טוב לכן בנות כחולות יותר ופחות. זיוי [מאוחדת באחווה נשית]
א אפי לוג New member 20/1/02 #7 דומומולדת רשמתי לפני. בדו בשבט אני ארים לך בלונים לאוויר. את צריכה גם מתנה?
ז זיו בת סוגריים הפוכי New member 20/1/02 #8 לא בלונים מספיקים לי. ואגב, כמו שאמא הפולניה אומרת: באמת, לא צריך כלום. רק ברכה. זיוי [חוזרת למקורות]
לא בלונים מספיקים לי. ואגב, כמו שאמא הפולניה אומרת: באמת, לא צריך כלום. רק ברכה. זיוי [חוזרת למקורות]