מאוד לא מובן לי....

קיר קמט

New member
מאוד לא מובן לי....

דווקא עם שמונה שחקנים בלבד בסגל (וגם בלי קייג´י ותרל..) מינסוטה מנצחים את דאלאס (בחוץ!). מישהו מוכן לעזעזל להסביר לי מה יש לקבוצה הזאת , שהיא עושה לי דווקא ? אני רק יכול לדמות אותם להכח רמת גן (עוד קבוצה שיש לי פינה בלב בשבילה) שהחברים שלי כבר התחילו לכנות אותה "הקבוצה של הטוטו" כי היא תמיד עושה תוצאות הפוכות ממה שמצפים מהם. תסבירו לי מה לעזאזל קורה כאן.

יוסי®

New member
תשמע..........

כשאתאושש מהשלשה של ווקר מול הלייקרס, אנסה לאמר משהו....... האם יכול להיות, שהסלטיקס כבר לא לוזרים....

קיר קמט

New member
לא , לא יכול להיות.

זה פשוט מה שעובר על הלייקרס כבר די הרבה זמן (למרות שלא יהיה לאף אחד ספק - לצערי הם יקחו גם השנה אליפות.)

א-פרופו התאוששויות

אני נותן לעצמי סטירות כבר למעלה מ-24 שעות : דטרויט במקום השני במזרח !(ביחד עם מילווקי ובוסטון , אבל אל תהרסו את השמחה ). ואזכיר רק שהפרשנים צפו לה בתחילת העונה מיקום סופי במקום מכובד , אי שם בין גולדן סטייט וקליבלנד. יחי ביג בן !!!

יוסי®

New member
לך תדע...... אולי עוד נגיע למצב בו

דטרויט יתמודדו נגד הסלטיקס בגמר המזרח, ובוסטון כמובן תנצח...

תראה....

בעקבות הטרייד המעולה של הסלטיקס , הסיכוי שלהם להגיע לגמר המזרח גדל מאוד , לדעתי , והוא בא גם כדי לתת קונטרה לביג בן שלנו. אני מאוד מקוה לפגוש את הסלטיקס בגמר המזרח ( ואז נצטרך בטח לארגן משהו ...) , אבל כאחד שתמיד פסימי- תן קודם להבטיח מקום בפלייאוף .

יוסי®

New member
אהבתי...אהבתי את השורה האחרונה

בתגובה שלך...... כמה שאתה צודק

למעלה