מאוד אוהב קפה

ben060

New member
מאוד אוהב קפה

אני שותה הרבה קפה, אני מאוד אוהב והייתי רוצה לגוון קצת. אין לי עכשיו איזה 2000 שקל להוציא על מכונת קפה (הבנתי שהזולים לא משהו), אפשר בכל זאת להכין בבית דברים אחרים מלבד הדברים הבסיסיים שמוכרים בסופר?

אני אציין רק שאני לא מבין כלום בתחום, אבל אשמח לקרוא מידע וללמוד להכין עוד דברים. אם אפשר בלי המכונות היקרות...

dudi4321

Active member
ראה כותרת למעלה באדום \/

"ברוכים הבאים לפורום קפה.
חברי פורום קפה אינם נוהגים ואף אינם יכולים להמליץ לכל שואל על המלצה למכונת קפה בתקציב כזה או אחר. כיוון שאנו נשאלים שאלה זו מידי שבוע מספר פעמים, יש במאמרי הפורום מאמר אשר מציע כיצד לבחור מכונת קפה הבייתה ע"פ תקציב. נודה לשואלים לפנות ראשית למאמר, חברי הפורום ישמחו לעזור לכל כותב להפיק את המיטב ממכונתו"

Lechoke Lames

New member
החלק הכי חשוב: "יש במאמרי הפורום מאמר..."

"...מאמר אשר מציע כיצד לבחור מכונת קפה הבייתה ע"פ תקציב"

אם היה באמת מאמר כזה זה היה מצויין והיה עונה על כל השאלות בסגנון. אבל אני לא חושב שיש. אולי הייתה כוונה לכתוב כזה, אבל בסוף זה לא קרה. אשמח לגלות שאני טועה ושבעצם יש מאמר כזה.

דף המאמרים של הפורום נמצא כאן:

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/default.aspx?forumid=320

shayka7

New member
לא חייב מכונה

במידה והדרישות שלך גבוהות מידי עבור מכונות פשוטות, תוכל לרכוש מקינטה + מטחנה. סט כזה יעלה באזור ה400 ש"ח. מכונה + מטחנה ברמה טובה אפשר להשיג באזור ה2500 ש"ח. אני מדבר על הסט של האסקאסו בייסיק + מטחנת אסקאסו או לחלופין גאגיה קלאסיק +מטחנת גראף. חשוב לציין שהמטחנות האלו יקרות יותר מאשר המטחנות הפשוטת אשר מספיקות למקינטה. מקווה שעזרתי ובהצלחה.

sstern

New member
לא חייב אספרסו

אולי לא כולם יודעים, אבל אלו שלא שותים קפה נמס שותים בדרך כלל קפה פילטר. באירופה ובארה"ב מקובל קפה פילטר כקפה איכותי ורובם שותים בבית קפה פילטר.
מי לא מכיר את המלצרים/יות שמסתובבים בבתי הקפה ובמסעדות בארה"ב עם קנקן הקפה לעשות מילוי חוזר - refill
אז בקיצור אתה יכול ללכת על זה
יש פילטרים זולים של מליטה קפה איכותי וטרי - אסור להתפשר על זה - ויש לך קפה טעים
כמובן שתוכל ללכת על פלנג'ר או מקינטה
שלמה

למעלה